Posted March 30, 200619 yr Modeli od Evermothion, sA i moje. Design i wizualizacje ja Na raze to jest propozycia do oranzacji sypialni.
March 30, 200619 yr bardzo ładne i sympatyczne,ale materiał metalu na elementach łóżka chyba do poprawy
March 30, 200619 yr Czepiacie się detali. Taras, Twój styl jest rozpoznawalny :), bardzo mi się podoba.
March 30, 200619 yr Barzdzo fane, podoba mi się. Troche mi nie pasuje ten telewizor do całego klimatu. Tak trzymaj, pozdrawiam.
March 30, 200619 yr Bardzo przyjemna scenka i render... A mi sie podoba oswietlenie, nie zawsze za oknem music byc slonecznie :P Pozdrowienia
March 30, 200619 yr Podoba mi się i też daję 9/10... Nie boisz się trudnego designu i potrafisz to dobrze przedstawić...
March 30, 200619 yr spróbuje w twoim jezyku - nie smiac sie :) mojim zdaniem textury sa za mala rozdzialczosc zwlaszcza drewno. Tv shader tak samo - za duzy szum (noise). Srednio - bywalo i lepiej z twoimi prackami - 8/10
April 2, 200619 yr Podobaja mi sie twoje pracki masz fajny styl, nie podoba mi sie material ramy lozka oraz szyb w drzwiach, firanka tez jakas taka dziwna jakby byl tam zawieszony tylko sam wzor
April 2, 200619 yr Scena 3D: "Sypialnia w stylu Ampir" "Ampir" to zapewne regionalna wersja "Empire", stosowana na wschod od Odry ;) Te szpikulce przy lozku sa dosc kontrowersyjne ;) Swietne GI jak zawsze.
April 2, 200619 yr Sans... nie tyle kontrowersyjen co niebezpieczne... chwile uniesienia mogą się skończyć tragicznie;]