Taras Napisano 30 Marzec 2006 Share Napisano 30 Marzec 2006 Modeli od Evermothion, sA i moje. Design i wizualizacje ja Na raze to jest propozycia do oranzacji sypialni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lopss Napisano 30 Marzec 2006 Share Napisano 30 Marzec 2006 bardzo ładne i sympatyczne,ale materiał metalu na elementach łóżka chyba do poprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 30 Marzec 2006 Share Napisano 30 Marzec 2006 firanka jakas nie teges i cos mi nie pasuje z oswietleniem, zmien kolory swiatel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 30 Marzec 2006 Share Napisano 30 Marzec 2006 Czepiacie się detali. Taras, Twój styl jest rozpoznawalny :), bardzo mi się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 30 Marzec 2006 Share Napisano 30 Marzec 2006 Barzdzo fane, podoba mi się. Troche mi nie pasuje ten telewizor do całego klimatu. Tak trzymaj, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurop3 Napisano 30 Marzec 2006 Share Napisano 30 Marzec 2006 moim zdaniem bardzo klimatyczne 9/10 pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr0cK Napisano 30 Marzec 2006 Share Napisano 30 Marzec 2006 Bardzo przyjemna scenka i render... A mi sie podoba oswietlenie, nie zawsze za oknem music byc slonecznie :P Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 30 Marzec 2006 Share Napisano 30 Marzec 2006 Podoba mi się i też daję 9/10... Nie boisz się trudnego designu i potrafisz to dobrze przedstawić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 30 Marzec 2006 Share Napisano 30 Marzec 2006 fajnie wpasowales telewizor :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 30 Marzec 2006 Share Napisano 30 Marzec 2006 spróbuje w twoim jezyku - nie smiac sie :) mojim zdaniem textury sa za mala rozdzialczosc zwlaszcza drewno. Tv shader tak samo - za duzy szum (noise). Srednio - bywalo i lepiej z twoimi prackami - 8/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Derfalon Napisano 30 Marzec 2006 Share Napisano 30 Marzec 2006 Nie ma co sie czepiać. Praca fajna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 2 Kwiecień 2006 Share Napisano 2 Kwiecień 2006 Podobaja mi sie twoje pracki masz fajny styl, nie podoba mi sie material ramy lozka oraz szyb w drzwiach, firanka tez jakas taka dziwna jakby byl tam zawieszony tylko sam wzor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 2 Kwiecień 2006 Share Napisano 2 Kwiecień 2006 ciekawie, aczkolwiek tekstura drewna mi się nie podoba, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 2 Kwiecień 2006 Share Napisano 2 Kwiecień 2006 Scena 3D: "Sypialnia w stylu Ampir" "Ampir" to zapewne regionalna wersja "Empire", stosowana na wschod od Odry ;) Te szpikulce przy lozku sa dosc kontrowersyjne ;) Swietne GI jak zawsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 2 Kwiecień 2006 Share Napisano 2 Kwiecień 2006 Sans... nie tyle kontrowersyjen co niebezpieczne... chwile uniesienia mogą się skończyć tragicznie;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi