Napisano 30 Marzec 200618 l Modeli od Evermothion, sA i moje. Design i wizualizacje ja Na raze to jest propozycia do oranzacji sypialni.
Napisano 30 Marzec 200618 l bardzo ładne i sympatyczne,ale materiał metalu na elementach łóżka chyba do poprawy
Napisano 30 Marzec 200618 l firanka jakas nie teges i cos mi nie pasuje z oswietleniem, zmien kolory swiatel
Napisano 30 Marzec 200618 l Czepiacie się detali. Taras, Twój styl jest rozpoznawalny :), bardzo mi się podoba.
Napisano 30 Marzec 200618 l Barzdzo fane, podoba mi się. Troche mi nie pasuje ten telewizor do całego klimatu. Tak trzymaj, pozdrawiam.
Napisano 30 Marzec 200618 l Bardzo przyjemna scenka i render... A mi sie podoba oswietlenie, nie zawsze za oknem music byc slonecznie :P Pozdrowienia
Napisano 30 Marzec 200618 l Podoba mi się i też daję 9/10... Nie boisz się trudnego designu i potrafisz to dobrze przedstawić...
Napisano 30 Marzec 200618 l spróbuje w twoim jezyku - nie smiac sie :) mojim zdaniem textury sa za mala rozdzialczosc zwlaszcza drewno. Tv shader tak samo - za duzy szum (noise). Srednio - bywalo i lepiej z twoimi prackami - 8/10
Napisano 2 Kwiecień 200618 l Podobaja mi sie twoje pracki masz fajny styl, nie podoba mi sie material ramy lozka oraz szyb w drzwiach, firanka tez jakas taka dziwna jakby byl tam zawieszony tylko sam wzor
Napisano 2 Kwiecień 200618 l Scena 3D: "Sypialnia w stylu Ampir" "Ampir" to zapewne regionalna wersja "Empire", stosowana na wschod od Odry ;) Te szpikulce przy lozku sa dosc kontrowersyjne ;) Swietne GI jak zawsze.
Napisano 2 Kwiecień 200618 l Sans... nie tyle kontrowersyjen co niebezpieczne... chwile uniesienia mogą się skończyć tragicznie;]