Euzebi Napisano 7 Kwiecień 2006 Napisano 7 Kwiecień 2006 A wiec miał to byc mercury z 1950 roku ale pomyslałem ze nie będze zgodny z orginałem i dlatego wyglada jak wyglada.
JohnZi Napisano 7 Kwiecień 2006 Napisano 7 Kwiecień 2006 drugi i trzeci render najzacniejsze:) ladnie lakierek nawet wyszedl, modelik tez raczej krzywy nie jest;] ogolnie spoko, pozdro;]
daymon Napisano 7 Kwiecień 2006 Napisano 7 Kwiecień 2006 Całkiem fajne ale wydaje mi sie ,że render mógłby być nieco lepszy i otoczenie. Pozdrawiam.
damusTo Napisano 8 Kwiecień 2006 Napisano 8 Kwiecień 2006 Gorąca proźba zamiesć prosze link do blueprinta. Pracka całkiem przyjemna, osobiscie niepodobaja mi sie felgi tonie mój gust... ...ponadto całosc wyglada bardzo resoraczkowo moze tak miałobyć, nie twierdze że to źle tylko tak to odbieram, pewnie kwestia wielkości różnej masci efektów na lakierze do wielkosci modelu. No i te szyby - do poprawki totalna martwica
naeq Napisano 8 Kwiecień 2006 Napisano 8 Kwiecień 2006 damusTo - Hahahaha !! no comments... wiesz, w życiu nie uwierze ze masz takiego kompa jak w opisie, lol :D:D:D:D:D udowodnij !! p.s. soeki za opis niezwiązany z wątkiem ale nie mogłem się powstrzymać :D
jurop3 Napisano 8 Kwiecień 2006 Napisano 8 Kwiecień 2006 jak dla mnie bomba i modelik i lakier, gorzej trochu z lakierem na zderzaku, wygląda jak by dopiero był po malowaniu i miał by być dopiero przepolerowany, ogólnie jednak robi dobre wrażenie... pozdrawiam
Pawelkos Napisano 8 Kwiecień 2006 Napisano 8 Kwiecień 2006 model fajny, podoba mi sie lakier, render tez niczego sobie tylko dlaczego w szybach sie nic nie odbija skoro odbija sie na lakierze ?
Bubu Napisano 8 Kwiecień 2006 Napisano 8 Kwiecień 2006 I chyba nie powiesz że znalazłeś printy tego auta????? Ja szukałem ponad pół roku i się poddałem :/ Nazbierałem 7834658976 referek ale tez już poszły.................................. Ogólnie model spoko :) Ma pare minusów(szyby, chrom jak wogóle to miałbyć chrom bo teraz wygląda jak lekko przepolerowane aluminium), ale za to wieeelgachny plus za wybrane autko :)
piksar Napisano 8 Kwiecień 2006 Napisano 8 Kwiecień 2006 jak dla mnie super, czy wokół szyby w drzwiach nie powinno być chromowanej ramki jak na przedniej i małej bocznej szybie ?
Euzebi Napisano 8 Kwiecień 2006 Autor Napisano 8 Kwiecień 2006 Dzięki za komentarze. przeprawilem lekko te szyby i coś sie teraz tam odbija.PikSar racja ramka powinna byc ale juz sobie odpuszcze dalsze przeróbki.
damusTo Napisano 8 Kwiecień 2006 Napisano 8 Kwiecień 2006 a w czym renderujesz ? moze coś poradzimy bo ciągle to trzeba podsterować
sroczan Napisano 8 Kwiecień 2006 Napisano 8 Kwiecień 2006 no bardzo fajnie tylko trzeba poprawić troche lakier bo masz zbyt duże ziarno lakieru metalicznego i przez to wygląda jak resorówka, no i wnętrze trzeba chyba dorobić, a ogólnie będzie fajniej wyglądał
Homa Napisano 9 Kwiecień 2006 Napisano 9 Kwiecień 2006 Nio dla mnie bomba! Uwielbiam tego typu autka, a twój model jest po prostu mega sexy! Wole ten fioletowy lakier na miniaturce, ale i tak spoko... Super pracka! Będziesz robił wnętrze?
Euzebi Napisano 10 Kwiecień 2006 Autor Napisano 10 Kwiecień 2006 Inny render niedopracowane wnętrze ale juz mi sie nie chce.:)
tpiatek Napisano 10 Kwiecień 2006 Napisano 10 Kwiecień 2006 no ale kolorek już ładniejszy .. i ziarno metaliku już mniejsze .. co najważniejsze już jest środek :) wygląda szałowo :) pozdrawiam
WWWoj Napisano 10 Kwiecień 2006 Napisano 10 Kwiecień 2006 super ten wózek boski. Mi się lepiej widzi poprzedni lakier. mogłbym prosić o tamten kolorek z wnętrzem może nie koniecznie żółtym. z przodu by sie przydał jakiś bajerek znaczek metalowy czy coś ogólnie bombowy kształttego wózka. Pozdrawiam
Euzebi Napisano 10 Kwiecień 2006 Autor Napisano 10 Kwiecień 2006 Z tego co się oriętuje to na przodze nie ma znaczka jedynie na tylnym zderzaku jest takie coś z napisem. DamusTo - vray.
Vorek Napisano 10 Kwiecień 2006 Napisano 10 Kwiecień 2006 Poprzedni kolor o wiele wiele lepszy :) Takie moje zdanie :) Pozdrawiam
*Sweet* Napisano 12 Kwiecień 2006 Napisano 12 Kwiecień 2006 bardzo fajne autko przud byś mógł poprawić i jeszcze jedna rada zagraj w GTA SA albo VC tam jest fajnie zrobiony :D
RA Napisano 13 Kwiecień 2006 Napisano 13 Kwiecień 2006 Miło się ogląda, przyjemne renderki. :) pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi