Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Jeśli chodzi o sam sposób "produkcji" :) to ciekawie, aczkolwiek trochę zbyt jednolicie... Trochę mi nie pasi kolor posadzki, ale o gustach sie nie dyskutuje :) Nie no b. ładnie wyszło. Zgadzam się, że ładnie obrusy wyszły. Pozdrawiam ;)

Napisano

Dzięki za opinie.

Taras, błędów nie da się uniknąć robiąc na czas ale nie przesadzaj że jest ich dużo. Dachówka baru robiona jest spline'em - modeling.

Napisano

no bardzo miłe renderki :)

glossy podłogi mogło by być bardziej widczne

i przydało by się coś na tych drewnianych belkach np kwiatki :) najlepiej wiszące

Napisano

Kawał dobrej roboty, poza kilkoma potknięciami (słoma przebija dechy, a niektóre obrazy chyba lewitują ;) )

Projekt wykonal FIK?? Czy ja go tak czasem nie znam?? Paweł K. ? :>

Napisano

...do detali technicznych sie nie czepiam z wiadomych dla ciebie względów, a klimat jest i oddaje to co ma oddawać. Jak już ktoś wspomiał, że jako "inwestor byłbym zadowolony". Pozdrawiam!

Gość bl0ndynek
Napisano

Pięknie : ) Co do szczególików to na drugim randerze od góry dywan wygląda bardzo nienaturalnie tak boxowato : ) troche chudszy chyba powinien być

Napisano

Pierwsze wrażaenie - zatkało mnię... no naprawde na maxymalnie profesionalna robota :)) czego się doaptrzyłem ,to niestety te bambusyt czy te siano w trzecim rencerku... wchodzi w sufit, no i te dywany, to sa boxy proste, co nie wyglada za dobrze... ale tak wogole to wsyztski piękne... ehhh... pozdrawiam :))

Napisano

Jak mówiłem wyżej błędy zawsze są, nie było czasu ich poprawiać a wracać do tego mi się już nie chce.

Dzięki za komentarze.

Pozdrawiam

Napisano

nie bardzo wiem czym tu się zachwycacie. wykonanie byloby lepsze gdyby posiedzieć nad sceną kilka godzin jeszcze. a tak wogóle to projekt mi osobiście się nie podoba. żadnego nawiązania. knajpa na kazimierzu?. dla niemieckich turystow.? bardziej to przypomina knajpę przy szosie.(splajtuje za 3 miesiące)

pozdrawiam.

Gość czajnick
Napisano

pokaz te rendery kilku ludzia niezajmujacych sie grafika i powiedz ze to zdjecia prawdziwego pomieszczenia... jesli dobrze to ogladna i niezczaja ze to grafika 3d to chyba bedzie to "pro" !! ja widze roznice ale je sie chyba troche znam :P .ogrom tego pomieszczenia robi wrazenie.mi sie podoba.pozdrawiam

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności