soda Napisano 16 Maj 2006 Napisano 16 Maj 2006 Witam! Dawno mnie nie bylo..... wpadlem sie przywitać:] Wracam do modelowania bo gierki się mi już nudzą, niedługo coś pokażę nowego:] Pozdrawiam wszystkich modelarzy, SODA
ftorek Napisano 16 Maj 2006 Napisano 16 Maj 2006 hyhy - hej soda - faktycznie - dawno cie nie bylo?? pokazuj, pokazuj :D pozdrawiam - jak tam szelpit nawiasem??
soda Napisano 16 Maj 2006 Autor Napisano 16 Maj 2006 NO wlaśnie wracam do Shell-Pita:] Niedlugo cos pokaże, narazie spisuje wszystko i lokacje projektuję. Zatęskniłem za Wami to sie odzywam :]
Jonasz_Real Napisano 16 Maj 2006 Napisano 16 Maj 2006 Hej Soda, twoje portfolio nie otwiera sie. I czemu nie ma twoich prac w twoim wątku. Ja własnie nie rozumiem tych ludzi którzy kasują swoje obrazki. A ja chciałbym je zobaczyc, bo wierzę że są fajne. :) Pozdro
PAINbringer Napisano 16 Maj 2006 Napisano 16 Maj 2006 Welcome home :] Troche się tu zmieniło przez ten czas, a przynajmniej z mojej perspektywy ;)
soda Napisano 16 Maj 2006 Autor Napisano 16 Maj 2006 Kasować nie kasowalem obrazków:], bo ich tam nie dodawalem nigdy.... dawno mnie nie bylo i postaram sie nadrobic:P
arcade Napisano 16 Maj 2006 Napisano 16 Maj 2006 hej - niestety Ciebie nie kojarzę (za młody na forum chyba jestem). No ale witam, ziomuś jestem :] czekam na jakieś pracki bo po komentarzach w twoich wątkach zgaduję że musisz mieć niezłego skila :) pozdrawiam
ftorek Napisano 16 Maj 2006 Napisano 16 Maj 2006 hyhy - soda ma niezlego skila indeed :D zagladnij tu: http://www.nma-fallout.com/forum/album_cat.php?cat_id=36 pain: czyzby welcome home (sanitarium) - No more can they keep us in Listen, damn it, we will win!! pzoaz
Jonasz_Real Napisano 16 Maj 2006 Napisano 16 Maj 2006 Ja tez Cie nie znam, Jonasz_Real jestem :] Cos tak, go wszyscy witają ?, Czyżby mesjaż powrócił do nas. :D
zdeno Napisano 16 Maj 2006 Napisano 16 Maj 2006 a ja znam :) i wielki RESPECT. Patrzta chłopy i się uczta. i nie typa tylko Pana SODĘ ;) (taki żarcik)
Por@szek Napisano 17 Maj 2006 Napisano 17 Maj 2006 Heja Soda, kope lat ;) Czekamy na te twoje panienki :D:D:D
SzU Napisano 17 Maj 2006 Napisano 17 Maj 2006 o raaany a ja nie wiedzielem co sie dzieje, czy juz tylko dzieciaka nianczysz i nic wiecej :P i sie nie odzywasz... podpis zmien, :) u nas sie sporo zmienilo, zapraszam... (moj podpis) ale Ty i tak do ShellPita wracasz... jak kto woli, anyway dobrze ze jestes :)
soda Napisano 17 Maj 2006 Autor Napisano 17 Maj 2006 He He! Dzieki chlopaki milo mi sie zrobilo:] Portfolio czesciowo moje :] Dzieki ftorek za link, myslalem ze juz tego tam nie ma:] http://www.nma-fallout.com/forum/album_cat.php?cat_id=36&sort_method=pic_time&sort_order=DESC&start=24 Jutro postaram sie zamiescic stare pracki z PW. Zdenku ja tez Cie kocham:] Postaram sie jak najszybciej cos nowego pokazac.... moze jutro:] kogo nie znam mam nadzieje szybko poznam:] Pozdrawiam, SODA
Przybysz Napisano 17 Maj 2006 Napisano 17 Maj 2006 Witam, nie znam Cie bom tu nowy. Lubie krytykować i czepiać się więc czekam na jakąś pracke. :P Pozdr.
KLICEK Napisano 17 Maj 2006 Napisano 17 Maj 2006 Hej Soda fajnie ze wrocilem wrzucaj tu swoje panienki :))
Gość LooZ^ Napisano 17 Maj 2006 Napisano 17 Maj 2006 Hej SODA. http://www.nma-fallout.com/forum/album_cat.php?cat_id=59 Te trzy panie tutaj to wlasnie slynne juz "corki" SODY ;)
madman1987 Napisano 19 Maj 2006 Napisano 19 Maj 2006 chmm, zrobilo sie conajmniej "dziwnie", panowie, jam jest homofob wiec uwazajta :D (to tez taki maly zarcik) jestem ciekaw co pokazesz soda, bo ogolnie wzbudziles "zainteresowanie", a ja wciaz nie wiem o co chodzita ;)
soda Napisano 26 Maj 2006 Autor Napisano 26 Maj 2006 OK! To pierwsze koty za płoty... Oczywiście nowa lala i początek texturki:] Czekam na opinie
Przybysz Napisano 26 Maj 2006 Napisano 26 Maj 2006 Czemu tak mało poly? Może troche wieksze wcięcie w talii albo szersze bioderka? To Martyna W.?
SzU Napisano 26 Maj 2006 Napisano 26 Maj 2006 biodra sa dobre, tylko troche kanciasta glowa... chyba ze tam beda doczepiane wlosy zawsze w shellpicie
KLICEK Napisano 26 Maj 2006 Napisano 26 Maj 2006 Soda swietny modelik Twoje lp jest przesadzone, ale wynik koncowy zawsze zachwycajacy i dlatego nie czepiam sie ilosci kwadracikow bo wiem ze nie bedzie tego widac :) tak 3maj i dawaj te texturki hehe :) btw. zmien nazwe watku juz na "przywiatanie : nowa lala" :D
heZrou Napisano 6 Czerwiec 2006 Napisano 6 Czerwiec 2006 Witam, jestem tu baudzo nowy, więc dziwnym nie bądź, że nie znam Cię, ale po zwiedzeniu linków serdecznie przywituje ^.- a tak przy okazji to co się stało z Polish Wasteland ?? bo jak kumam to to cuś już nie tegesuje??.. obiekciki na stroonce były naprawdę soczyste, nie widziałem żadnego, który by mi się nie podobał od strony wymodelowania, najwyżej od strony szkiców [które poprawiałeś od strony anatomicznej i nie tylko o.O translatując je w trzyde]... więc cu się stało ? p.s. przyjmniesz mnie na ucznia ? ;> dobra i tak wiem, że nie jestem godzien, ale spróbować zawsze można >.>
_michal Napisano 6 Czerwiec 2006 Napisano 6 Czerwiec 2006 dlatego nie czepiam sie ilosci kwadracikow bo wiem ze nie bedzie tego widac trójkącików, klicku, trójkącików.
SzU Napisano 6 Czerwiec 2006 Napisano 6 Czerwiec 2006 Pozwole sobie na maly oftop, wiec heZrou! Polish Wasteland połączyło siły z Trinity i mamy teraz Forlorn World, www.forlornworld.com
soda Napisano 6 Czerwiec 2006 Autor Napisano 6 Czerwiec 2006 Uf:] Przedstawiciel ForlonWorld wreszcie się ujawnił:] Więc pytania o PW i Trinity poprosze do niego kierować. A ja mam problemy z dobrym rysownikiem.... może ktoś by reflektowal na to stanowisko w SP??:] Pozdrawiam, SODA
Rekomendowane odpowiedzi