Master Kiełbaster Napisano 5 Czerwiec 2006 Share Napisano 5 Czerwiec 2006 tadał (niezgrany duet maxwella i vue) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 5 Czerwiec 2006 Share Napisano 5 Czerwiec 2006 Super. Bardzo mi sie podoba , wszystko jest tak jak trzeba , nie ma krytyki ! Dobra robota gratsy szybciutenkiego zakonczenia wipa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 5 Czerwiec 2006 Share Napisano 5 Czerwiec 2006 ogolnie jestem na tak, fajna pracka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 5 Czerwiec 2006 Share Napisano 5 Czerwiec 2006 Bardzo przyjemnie. Swietny klimat :) Gratki moge zobaczyc screen z Viewporta? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merv_ Napisano 5 Czerwiec 2006 Share Napisano 5 Czerwiec 2006 no po porstu git git git a najfajniejsze te ludki w drugim heli..blabla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 5 Czerwiec 2006 Share Napisano 5 Czerwiec 2006 motion blur na wirnikach glownych chyba troche za maly, ale praca bardzo ladna. gratulacje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hynol Napisano 5 Czerwiec 2006 Share Napisano 5 Czerwiec 2006 Heli bardzo ładnie wygląda (może za wyjątkiem szyby - która imho mogłaby być lepsza, chociaż nie wiem jak to tam z maxwellem jest). Ale tło (dżungla szczególnie) psuje mi troszke wrażenie. Ja bym jeszcze nad tym posiedział troszke, bo masz bardzo wiele, a drobne niedociągnięcia psują mi radość oglądania tej ślicznej maszyny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni Napisano 5 Czerwiec 2006 Share Napisano 5 Czerwiec 2006 Tak jak mówi Hynol. Tło psuje ogólne wrażenie. Nieostre i chyba troche mało szczegółowe. Ale maszyny fajne i pracka ogólnie też :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 5 Czerwiec 2006 Share Napisano 5 Czerwiec 2006 Chyba nie masz materiału nałożonego na wyrzutnie rakiet :] Mi sie nie podobają te drzewa, palmy czy co to tam jest. I chyba czegoś brakuje w tym najbliższym helikopterze............pilota :P albo ja jestem ślepy :] A tak ogólnie to nawet przyjemnie, chociaż ziarno mogłoby być mniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 6 Czerwiec 2006 Share Napisano 6 Czerwiec 2006 Wypas :) Jak dla mnie to nie ma błędów...chyba sobie ponownie zainstaluje BVietnam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 6 Czerwiec 2006 Share Napisano 6 Czerwiec 2006 No masta, ciekawie wszło jednak :) Bardzo fajnie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 6 Czerwiec 2006 Share Napisano 6 Czerwiec 2006 bardzo ładna praca :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 6 Czerwiec 2006 Share Napisano 6 Czerwiec 2006 nie podoba mi sie ten ludek w helikopterze po lewej, siedzi jakby był nabity na pal, mogłeś w jego poze troche życia włożyć... przyjemnie sie oglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 6 Czerwiec 2006 Share Napisano 6 Czerwiec 2006 fajne :D to teraz mozesz np. podpalic jedne smiglowiec :D dodac mnustwo pociskow z ziemi itp :D cos ala BELLUH-1 DOWN :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 6 Czerwiec 2006 Share Napisano 6 Czerwiec 2006 Super pracka, nie ma się do czego przyczepić no i ten klimatyczny renderek w maxwellu :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quadysz Napisano 6 Czerwiec 2006 Share Napisano 6 Czerwiec 2006 greetings earth creatures bardzo fajnie wyszlo, jednak gdybys przyciemnil lekko obrazek to zrobilby sie fajny wiczorny klimacik z oswietlonymi helikopterami, i zgubilbys troche te drzewa z vue bo one troche dziwnie wygladaja a tak to super :) edit: aaa no i jeszcze mi nie pasuja troche kolory, jakos to niebo z ta zielenia sie gryzie wg mnie, moze trzeba by lekko zdesaturowac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 6 Czerwiec 2006 Share Napisano 6 Czerwiec 2006 super 10.5/10 kolory modele i te otwarte drzwi - mniam mniam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 6 Czerwiec 2006 Share Napisano 6 Czerwiec 2006 ladnie maxwell rulez ! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 7 Czerwiec 2006 Share Napisano 7 Czerwiec 2006 Ładny model i texturki tych maszyn jednak tło zupełnie mi nie pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LHT Napisano 8 Czerwiec 2006 Share Napisano 8 Czerwiec 2006 fajna pracka, faktem jest że podłoże nie pasuje ale wiem co zrobić aby pasowało, musisz gęsto wstawić wyciete z tektury palące sie ludziki narodowości wietnamskiej, wiesz, takie psycho wycinanki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Link9292 Napisano 8 Czerwiec 2006 Share Napisano 8 Czerwiec 2006 Dodajmy do tego Valkirię Wagnera...po prostu boskie! Mój ulubiony śmigłowiec w świetnym wykonaniu, powędrowało na pulpit :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 8 Czerwiec 2006 Share Napisano 8 Czerwiec 2006 No moglbys wiecej czasu poswiecic renderowi -- pokaz siateczki =] Co do muzy - to raczej Wagner - Flight of the Valkyries, a nie Mozart... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baton Napisano 10 Czerwiec 2006 Share Napisano 10 Czerwiec 2006 Wiem ze stac Cie na wiecej :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 10 Czerwiec 2006 Share Napisano 10 Czerwiec 2006 m isie podoba, tylko chcetnie bym siatki zobaczyl, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 10 Czerwiec 2006 Share Napisano 10 Czerwiec 2006 maszyny fajne ale to tełko też mi nie pasuje - dodałem mu lekkiego blurka i lekko przyciemniłem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quadysz Napisano 11 Czerwiec 2006 Share Napisano 11 Czerwiec 2006 ee jak juz tak robimy profanujac autora to ja tez pokaze, mi sie osobiscie tak bardziej podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 11 Czerwiec 2006 Share Napisano 11 Czerwiec 2006 dlaczego profanująć ? przecież to to samo co komentowanie tylko że nie chciało mi się pisać ;) - wolałem zobrazować to co bym poprawił - jeżeli autorowi się to nie podoba to oczywiście usunę obrazek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LHT Napisano 12 Czerwiec 2006 Share Napisano 12 Czerwiec 2006 Ano motion blur to chyba to czego brakuje, może jakiś DOFik ładnie skomponowałby całość i te łyse górki może by zalesić i dofika daj Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi