Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 27
  • Wyświetleń 3,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Bardzo przyjemnie. Swietny klimat :)

Gratki

moge zobaczyc screen z Viewporta? ;)

Napisano

no po porstu git git git a najfajniejsze te ludki w drugim heli..blabla

Napisano

motion blur na wirnikach glownych chyba troche za maly, ale praca bardzo ladna. gratulacje :)

Napisano

Heli bardzo ładnie wygląda (może za wyjątkiem szyby - która imho mogłaby być lepsza, chociaż nie wiem jak to tam z maxwellem jest). Ale tło (dżungla szczególnie) psuje mi troszke wrażenie. Ja bym jeszcze nad tym posiedział troszke, bo masz bardzo wiele, a drobne niedociągnięcia psują mi radość oglądania tej ślicznej maszyny.

Napisano

Tak jak mówi Hynol. Tło psuje ogólne wrażenie. Nieostre i chyba troche mało szczegółowe. Ale maszyny fajne i pracka ogólnie też :)

Napisano

Chyba nie masz materiału nałożonego na wyrzutnie rakiet :]

Mi sie nie podobają te drzewa, palmy czy co to tam jest.

I chyba czegoś brakuje w tym najbliższym helikopterze............pilota :P albo ja jestem ślepy :]

A tak ogólnie to nawet przyjemnie, chociaż ziarno mogłoby być mniejsze

Napisano

Wypas :) Jak dla mnie to nie ma błędów...chyba sobie ponownie zainstaluje BVietnam

Napisano

nie podoba mi sie ten ludek w helikopterze po lewej, siedzi jakby był nabity na pal, mogłeś w jego poze troche życia włożyć...

przyjemnie sie oglada

Napisano

fajne :D to teraz mozesz np. podpalic jedne smiglowiec :D dodac mnustwo pociskow z ziemi itp :D cos ala BELLUH-1 DOWN :D

Napisano

Super pracka, nie ma się do czego przyczepić no i ten klimatyczny renderek w maxwellu :]

Napisano

greetings earth creatures

bardzo fajnie wyszlo, jednak gdybys przyciemnil lekko obrazek to zrobilby sie fajny wiczorny klimacik z oswietlonymi helikopterami, i zgubilbys troche te drzewa z vue bo one troche dziwnie wygladaja a tak to super :)

edit: aaa no i jeszcze mi nie pasuja troche kolory, jakos to niebo z ta zielenia sie gryzie wg mnie, moze trzeba by lekko zdesaturowac...

Napisano

fajna pracka, faktem jest że podłoże nie pasuje ale wiem co zrobić aby pasowało, musisz gęsto wstawić wyciete z tektury palące sie ludziki narodowości wietnamskiej, wiesz, takie psycho wycinanki

Napisano

Dodajmy do tego Valkirię Wagnera...po prostu boskie! Mój ulubiony śmigłowiec w świetnym wykonaniu, powędrowało na pulpit :).

Napisano

No moglbys wiecej czasu poswiecic renderowi -- pokaz siateczki =]

Co do muzy - to raczej Wagner - Flight of the Valkyries, a nie Mozart...

Napisano

maszyny fajne ale to tełko też mi nie pasuje - dodałem mu lekkiego blurka i lekko przyciemniłem ;)

belluh.jpg

Napisano

ee jak juz tak robimy profanujac autora to ja tez pokaze, mi sie osobiscie tak bardziej podoba

belluh13xi7uf.jpg

Napisano

dlaczego profanująć ? przecież to to samo co komentowanie tylko że nie chciało mi się pisać ;) - wolałem zobrazować to co bym poprawił - jeżeli autorowi się to nie podoba to oczywiście usunę obrazek

Napisano

Ano motion blur to chyba to czego brakuje, może jakiś DOFik ładnie skomponowałby całość i te łyse górki może by zalesić i dofika daj

Pozdrawiam

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.