Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 27
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Heli bardzo ładnie wygląda (może za wyjątkiem szyby - która imho mogłaby być lepsza, chociaż nie wiem jak to tam z maxwellem jest). Ale tło (dżungla szczególnie) psuje mi troszke wrażenie. Ja bym jeszcze nad tym posiedział troszke, bo masz bardzo wiele, a drobne niedociągnięcia psują mi radość oglądania tej ślicznej maszyny.

Napisano

Tak jak mówi Hynol. Tło psuje ogólne wrażenie. Nieostre i chyba troche mało szczegółowe. Ale maszyny fajne i pracka ogólnie też :)

Napisano

Chyba nie masz materiału nałożonego na wyrzutnie rakiet :]

Mi sie nie podobają te drzewa, palmy czy co to tam jest.

I chyba czegoś brakuje w tym najbliższym helikopterze............pilota :P albo ja jestem ślepy :]

A tak ogólnie to nawet przyjemnie, chociaż ziarno mogłoby być mniejsze

Napisano

nie podoba mi sie ten ludek w helikopterze po lewej, siedzi jakby był nabity na pal, mogłeś w jego poze troche życia włożyć...

przyjemnie sie oglada

Napisano

greetings earth creatures

bardzo fajnie wyszlo, jednak gdybys przyciemnil lekko obrazek to zrobilby sie fajny wiczorny klimacik z oswietlonymi helikopterami, i zgubilbys troche te drzewa z vue bo one troche dziwnie wygladaja a tak to super :)

edit: aaa no i jeszcze mi nie pasuja troche kolory, jakos to niebo z ta zielenia sie gryzie wg mnie, moze trzeba by lekko zdesaturowac...

Napisano

fajna pracka, faktem jest że podłoże nie pasuje ale wiem co zrobić aby pasowało, musisz gęsto wstawić wyciete z tektury palące sie ludziki narodowości wietnamskiej, wiesz, takie psycho wycinanki

Napisano

dlaczego profanująć ? przecież to to samo co komentowanie tylko że nie chciało mi się pisać ;) - wolałem zobrazować to co bym poprawił - jeżeli autorowi się to nie podoba to oczywiście usunę obrazek

Napisano

Ano motion blur to chyba to czego brakuje, może jakiś DOFik ładnie skomponowałby całość i te łyse górki może by zalesić i dofika daj

Pozdrawiam

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności