Fatum Napisano 9 Czerwiec 2006 Share Napisano 9 Czerwiec 2006 Finały XVIII Mistrzostw Świata rozpoczęte!!! Poniewaz zaczely sie Mistrzostwa Świata w Niemczech, zakladam wlasnie o nich temacik:). Piszcie wszystko co tylko mozliwe o MŚ: wasze komentarze co do meczów, najpiekniejsze gole, ocena pilkarzy, poprostu Sycko:P. Niom i jakie wyniki typujecie.. Kto wygra te mistrozstwa kto strzeli najwiecej goli i kto moze byc czarnym koniem tych mam nadzieje pieknych w pieknie mistrzostwach:D Tak na rozpoczecie zawodow pieknego gola zdobyl Lahm i tak Niemcy z nami dostana na 100%:D . Typowany przezemnie wynik POLSKA-EKWADOR (2-0):p Go Go Husarze:)!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
notdot Napisano 9 Czerwiec 2006 Share Napisano 9 Czerwiec 2006 to ja tak na wesolo: - nasi z MS wroca szybko bo maja blisko - taa, powiedza pilotowi zeby nie wylaczal silnikow :) - a slyszeliscie ze podobno w anglii snikers na czas Ms zmienil nazwe na 'belief'? - W Polsce byłoby to ciekawe... - Zamiast Grześków, byłyby Rasiaczki - Tylko nikt by tego nie kupował... i ostatni moim zdaniem najlepszy: - Dam sobie glowe uciąć że polscy pseudokibice zostaną w niemczech dwa razy dłużej niż piłkarze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XaoC Napisano 9 Czerwiec 2006 Share Napisano 9 Czerwiec 2006 Ojoj...jak narazie 2:1 dla Niemców (Niemcy - Kostaryka)... Myślę, że skończą z nami gdzieś 4:0:/ Nic z nas nie zostanie:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 9 Czerwiec 2006 Share Napisano 9 Czerwiec 2006 ten fusball to jakas odmiana bilarda ? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAINbringer Napisano 9 Czerwiec 2006 Share Napisano 9 Czerwiec 2006 Ale Janas ... Janas nie widze w finałach ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 9 Czerwiec 2006 Share Napisano 9 Czerwiec 2006 durna gra...wole hokej ...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 9 Czerwiec 2006 Share Napisano 9 Czerwiec 2006 Nie lepiej w fifę po sieci? Taniej by wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voyager Napisano 9 Czerwiec 2006 Share Napisano 9 Czerwiec 2006 empeck a "kibice" w GTA??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 9 Czerwiec 2006 Share Napisano 9 Czerwiec 2006 PL- EQ 0:2 PL- DE 0:1 PL- CR 2:1 xeav prezydentem w 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 9 Czerwiec 2006 Share Napisano 9 Czerwiec 2006 Hehe, no jestem za taką nakietą. Ja osobiście myśle że Polska zwycięży 2 : 0 :) A przynajmniej mam taką nadzieję ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAINbringer Napisano 9 Czerwiec 2006 Share Napisano 9 Czerwiec 2006 Fatumie, użyj narzędzi wątku i dodaj ankietę, kto wygra w meczu pl-ek :) A jakby ktoś nie wiedział jaka będzie poprawna odpowiedź to podpowiem ;D (patrz nizej) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 9 Czerwiec 2006 Share Napisano 9 Czerwiec 2006 ja postawiłem 2 dychy na ekwador Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weinert Napisano 9 Czerwiec 2006 Share Napisano 9 Czerwiec 2006 a ja 3 dychy niezły kurs byl ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 9 Czerwiec 2006 Share Napisano 9 Czerwiec 2006 a ja na Tolka Bana :] nie no wkoncu cuda sie zdarzaja moze wyleziemy z grupy...hehe eee a niemcom calkiem zacnie teraz idzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAINbringer Napisano 9 Czerwiec 2006 Share Napisano 9 Czerwiec 2006 ja postawiłem 2 dychy na ekwador Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 9 Czerwiec 2006 Share Napisano 9 Czerwiec 2006 ja postawiłem 2 dychy na ekwador x2 blablabla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 9 Czerwiec 2006 Share Napisano 9 Czerwiec 2006 A teraz szczerze. Nie znoszę piłki nożnej. Całe szczęście w tym że nie oglądam TV, bo football (soccer hyhy) co pół godziny to za dużo jak na moją biedną głowę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 9 Czerwiec 2006 Share Napisano 9 Czerwiec 2006 Przy pomyslnych wiatrach powinno byc 1:0 dla Polakow w dzisiejszym meczu. Oby... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 9 Czerwiec 2006 Share Napisano 9 Czerwiec 2006 ja stawiam na 2:0 dla naszych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thud Napisano 9 Czerwiec 2006 Share Napisano 9 Czerwiec 2006 chcialbym zeby bylo jak najlapiej, ale nie wroze dobrej gry... wiec tak: jak zagra Rasiak i Mila - 2:1 dla Ekwadoru bez nich 2:0 dla Polski zobaczymy ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 9 Czerwiec 2006 Share Napisano 9 Czerwiec 2006 Marcin Ty zdrajco ;P Thud święta prawda, tych dwóch wogóle nie powinno być :) I jeszcze Lewandowskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thud Napisano 9 Czerwiec 2006 Share Napisano 9 Czerwiec 2006 dokladnie obo!! - chcialem go dodac, bo dla mnie ten gosciu to pomylka w tej reprezentacji; przez pomylke go pominalem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 9 Czerwiec 2006 Share Napisano 9 Czerwiec 2006 no 1:0 juz jest tylko ze nie dla Polski :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 9 Czerwiec 2006 Share Napisano 9 Czerwiec 2006 haha (demoniczny śmiech), wygrałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 9 Czerwiec 2006 Share Napisano 9 Czerwiec 2006 Polska przegra- jestem realistą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 9 Czerwiec 2006 Share Napisano 9 Czerwiec 2006 hmm. No coz. Żal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voyager Napisano 9 Czerwiec 2006 Share Napisano 9 Czerwiec 2006 Może być już tylko lepiej! Obstawiałem 2:1 dla nas i tak będzie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAINbringer Napisano 9 Czerwiec 2006 Share Napisano 9 Czerwiec 2006 Obawiam się że kibice będą chcieli po meczu porozmawiać na osobności z Janasem o zmianach kadrowych ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 9 Czerwiec 2006 Share Napisano 9 Czerwiec 2006 ech.... nandza :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 9 Czerwiec 2006 Share Napisano 9 Czerwiec 2006 teraz to juz napewno wygrałem ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 9 Czerwiec 2006 Share Napisano 9 Czerwiec 2006 nosz.....:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 9 Czerwiec 2006 Share Napisano 9 Czerwiec 2006 Pfff...do końca mistrzostw nie obejrzę już żadnego meczu naszej reprezentacji. Lepiej żywić głodne dzieci niż wydawać kasę na PZPN. Marcin - ja nie zdążyłem do zakładów...chciałem dać 2:1 dla Ekwadoru ; ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 9 Czerwiec 2006 Share Napisano 9 Czerwiec 2006 aktualny stan meczu to 2:0 dla Ekwadoru... To jest dosłownie masakra... Masakra... i chyba taki wynik zostanie do konca... ehhh,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 9 Czerwiec 2006 Share Napisano 9 Czerwiec 2006 strzela jeszcze jeden tylko nie wiem ktorzy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 9 Czerwiec 2006 Share Napisano 9 Czerwiec 2006 Marcin powinienes grac u bukmacherow dobrze bys mogl zarobic ;) ale czego mozna bylo sie spodziewac po polskiej niby druzynie bodzmy realistami heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 9 Czerwiec 2006 Share Napisano 9 Czerwiec 2006 Marcin powinienes grac u bukmacherow dobrze bys mogl zarobic ;) ale czego mozna bylo sie spodziewac po polskiej niby druzynie bodzmy realistami heh ba, zagrałem tylko dlatego ze nasz kraj jest pełen patryjotów ktorzy stawiają na naszych :D nawet nie wiem jaka była stawka, jutro ide do Sts`ów sprawdzić ile wygralem :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 9 Czerwiec 2006 Share Napisano 9 Czerwiec 2006 i co ja mam powiedziec o tych błaznach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voyager Napisano 9 Czerwiec 2006 Share Napisano 9 Czerwiec 2006 Dobrze że mamy takiego "selekcjonera", który wie żeby na ostatnie 5 minut wpuścić lepszych zawodników w miejsce tych już "wypalonych" Mówi sie trudno! Widocznie tak musiało być. Niemcy i Kostaryka nie wyjdą z grupy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 9 Czerwiec 2006 Share Napisano 9 Czerwiec 2006 ja stawiam na 2:0 dla naszych prawie wytypowales ... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 9 Czerwiec 2006 Share Napisano 9 Czerwiec 2006 ja kibicuję Dudkowi ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 9 Czerwiec 2006 Share Napisano 9 Czerwiec 2006 Empeck hehehe ta "prawie" sie odezwal w przerwie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 9 Czerwiec 2006 Share Napisano 9 Czerwiec 2006 hehe no to ekstra i po mistrzostwach 6 mies przygotowan jeden mecz i duuzo smiechu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salvage Napisano 9 Czerwiec 2006 Share Napisano 9 Czerwiec 2006 W morde! Dlaczego w polskiej drużynie grał tylko Baszczyński? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_D Napisano 9 Czerwiec 2006 Share Napisano 9 Czerwiec 2006 B R A V V V V V O Dla waszych chłopców ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 9 Czerwiec 2006 Share Napisano 9 Czerwiec 2006 Grał tylko Smolarek + Jeleń .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 9 Czerwiec 2006 Share Napisano 9 Czerwiec 2006 W morde! Dlaczego w polskiej drużynie grał tylko Baszczyński? ogladales na pewno prawidlowy mecz ? u nas gral tylko smolarek , nikt wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 9 Czerwiec 2006 Share Napisano 9 Czerwiec 2006 kiepska była ta ekranizacja Fify, która dopiero co leciała na tvp1 ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 9 Czerwiec 2006 Share Napisano 9 Czerwiec 2006 muehe ...marudzicie ;] Wymyśliłem stare polskie powiedzenie "Jaki rząd , taka reprezentacja" Wszyscy obiecują a ***** robią ;] Pozdrawiam patriotów. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 9 Czerwiec 2006 Share Napisano 9 Czerwiec 2006 U nas gral tylko Artur dzieki niemu nie bylo 321321321321321 :0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_D Napisano 9 Czerwiec 2006 Share Napisano 9 Czerwiec 2006 w sumie jak juz dostali pierwsza to wiedziałem ze juz przegraja ... :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi