Napisano 9 Czerwiec 200618 l Finały XVIII Mistrzostw Świata rozpoczęte!!! Poniewaz zaczely sie Mistrzostwa Świata w Niemczech, zakladam wlasnie o nich temacik:). Piszcie wszystko co tylko mozliwe o MŚ: wasze komentarze co do meczów, najpiekniejsze gole, ocena pilkarzy, poprostu Sycko:P. Niom i jakie wyniki typujecie.. Kto wygra te mistrozstwa kto strzeli najwiecej goli i kto moze byc czarnym koniem tych mam nadzieje pieknych w pieknie mistrzostwach:D Tak na rozpoczecie zawodow pieknego gola zdobyl Lahm i tak Niemcy z nami dostana na 100%:D . Typowany przezemnie wynik POLSKA-EKWADOR (2-0):p Go Go Husarze:)!!!
Napisano 9 Czerwiec 200618 l to ja tak na wesolo: - nasi z MS wroca szybko bo maja blisko - taa, powiedza pilotowi zeby nie wylaczal silnikow :) - a slyszeliscie ze podobno w anglii snikers na czas Ms zmienil nazwe na 'belief'? - W Polsce byłoby to ciekawe... - Zamiast Grześków, byłyby Rasiaczki - Tylko nikt by tego nie kupował... i ostatni moim zdaniem najlepszy: - Dam sobie glowe uciąć że polscy pseudokibice zostaną w niemczech dwa razy dłużej niż piłkarze...
Napisano 9 Czerwiec 200618 l Ojoj...jak narazie 2:1 dla Niemców (Niemcy - Kostaryka)... Myślę, że skończą z nami gdzieś 4:0:/ Nic z nas nie zostanie:/
Napisano 9 Czerwiec 200618 l Hehe, no jestem za taką nakietą. Ja osobiście myśle że Polska zwycięży 2 : 0 :) A przynajmniej mam taką nadzieję ;)
Napisano 9 Czerwiec 200618 l Fatumie, użyj narzędzi wątku i dodaj ankietę, kto wygra w meczu pl-ek :) A jakby ktoś nie wiedział jaka będzie poprawna odpowiedź to podpowiem ;D (patrz nizej)
Napisano 9 Czerwiec 200618 l a ja na Tolka Bana :] nie no wkoncu cuda sie zdarzaja moze wyleziemy z grupy...hehe eee a niemcom calkiem zacnie teraz idzie :)
Napisano 9 Czerwiec 200618 l A teraz szczerze. Nie znoszę piłki nożnej. Całe szczęście w tym że nie oglądam TV, bo football (soccer hyhy) co pół godziny to za dużo jak na moją biedną głowę.
Napisano 9 Czerwiec 200618 l Przy pomyslnych wiatrach powinno byc 1:0 dla Polakow w dzisiejszym meczu. Oby...
Napisano 9 Czerwiec 200618 l chcialbym zeby bylo jak najlapiej, ale nie wroze dobrej gry... wiec tak: jak zagra Rasiak i Mila - 2:1 dla Ekwadoru bez nich 2:0 dla Polski zobaczymy ;]
Napisano 9 Czerwiec 200618 l Marcin Ty zdrajco ;P Thud święta prawda, tych dwóch wogóle nie powinno być :) I jeszcze Lewandowskiego.
Napisano 9 Czerwiec 200618 l dokladnie obo!! - chcialem go dodac, bo dla mnie ten gosciu to pomylka w tej reprezentacji; przez pomylke go pominalem :)
Napisano 9 Czerwiec 200618 l Obawiam się że kibice będą chcieli po meczu porozmawiać na osobności z Janasem o zmianach kadrowych ;)
Napisano 9 Czerwiec 200618 l Pfff...do końca mistrzostw nie obejrzę już żadnego meczu naszej reprezentacji. Lepiej żywić głodne dzieci niż wydawać kasę na PZPN. Marcin - ja nie zdążyłem do zakładów...chciałem dać 2:1 dla Ekwadoru ; ]
Napisano 9 Czerwiec 200618 l aktualny stan meczu to 2:0 dla Ekwadoru... To jest dosłownie masakra... Masakra... i chyba taki wynik zostanie do konca... ehhh,,,
Napisano 9 Czerwiec 200618 l Marcin powinienes grac u bukmacherow dobrze bys mogl zarobic ;) ale czego mozna bylo sie spodziewac po polskiej niby druzynie bodzmy realistami heh
Napisano 9 Czerwiec 200618 l Marcin powinienes grac u bukmacherow dobrze bys mogl zarobic ;) ale czego mozna bylo sie spodziewac po polskiej niby druzynie bodzmy realistami heh ba, zagrałem tylko dlatego ze nasz kraj jest pełen patryjotów ktorzy stawiają na naszych :D nawet nie wiem jaka była stawka, jutro ide do Sts`ów sprawdzić ile wygralem :>
Napisano 9 Czerwiec 200618 l Dobrze że mamy takiego "selekcjonera", który wie żeby na ostatnie 5 minut wpuścić lepszych zawodników w miejsce tych już "wypalonych" Mówi sie trudno! Widocznie tak musiało być. Niemcy i Kostaryka nie wyjdą z grupy...
Napisano 9 Czerwiec 200618 l hehe no to ekstra i po mistrzostwach 6 mies przygotowan jeden mecz i duuzo smiechu :D
Napisano 9 Czerwiec 200618 l W morde! Dlaczego w polskiej drużynie grał tylko Baszczyński? ogladales na pewno prawidlowy mecz ? u nas gral tylko smolarek , nikt wiecej
Napisano 9 Czerwiec 200618 l muehe ...marudzicie ;] Wymyśliłem stare polskie powiedzenie "Jaki rząd , taka reprezentacja" Wszyscy obiecują a ***** robią ;] Pozdrawiam patriotów. ;]