Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Finały XVIII Mistrzostw Świata rozpoczęte!!! Poniewaz zaczely sie Mistrzostwa Świata w Niemczech, zakladam wlasnie o nich temacik:). Piszcie wszystko co tylko mozliwe o MŚ: wasze komentarze co do meczów, najpiekniejsze gole, ocena pilkarzy, poprostu Sycko:P. Niom i jakie wyniki typujecie.. Kto wygra te mistrozstwa kto strzeli najwiecej goli i kto moze byc czarnym koniem tych mam nadzieje pieknych w pieknie mistrzostwach:D

Tak na rozpoczecie zawodow pieknego gola zdobyl Lahm i tak Niemcy z nami dostana na 100%:D . Typowany przezemnie wynik POLSKA-EKWADOR (2-0):p Go Go Husarze:)!!!

• Odpowiedzi 291
  • Wyświetleń 14,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

to ja tak na wesolo:

- nasi z MS wroca szybko bo maja blisko

- taa, powiedza pilotowi zeby nie wylaczal silnikow :)

- a slyszeliscie ze podobno w anglii snikers na czas Ms zmienil nazwe na 'belief'?

- W Polsce byłoby to ciekawe...

- Zamiast Grześków, byłyby Rasiaczki

- Tylko nikt by tego nie kupował...

i ostatni moim zdaniem najlepszy:

- Dam sobie glowe uciąć że polscy pseudokibice zostaną w niemczech dwa razy dłużej niż piłkarze...

Napisano

Ojoj...jak narazie 2:1 dla Niemców (Niemcy - Kostaryka)... Myślę, że skończą z nami gdzieś 4:0:/ Nic z nas nie zostanie:/

Napisano

PL- EQ 0:2

PL- DE 0:1

PL- CR 2:1

xeav prezydentem w 2009

Napisano

Hehe, no jestem za taką nakietą.

Ja osobiście myśle że Polska zwycięży 2 : 0 :) A przynajmniej mam taką nadzieję ;)

Napisano
Fatumie, użyj narzędzi wątku i dodaj ankietę, kto wygra w meczu pl-ek :)

A jakby ktoś nie wiedział jaka będzie poprawna odpowiedź to podpowiem ;D (patrz nizej)

polska.giffala_meks.gifpolska.giffala_meks.gifpolska.gif

Napisano

a ja na Tolka Bana :]

nie no wkoncu cuda sie zdarzaja moze wyleziemy z grupy...hehe eee a niemcom calkiem zacnie teraz idzie :)

Napisano

A teraz szczerze. Nie znoszę piłki nożnej. Całe szczęście w tym że nie oglądam TV, bo football (soccer hyhy) co pół godziny to za dużo jak na moją biedną głowę.

Napisano

Przy pomyslnych wiatrach powinno byc 1:0 dla Polakow w dzisiejszym meczu. Oby...

Napisano

chcialbym zeby bylo jak najlapiej, ale nie wroze dobrej gry...

wiec tak: jak zagra Rasiak i Mila - 2:1 dla Ekwadoru

bez nich 2:0 dla Polski

zobaczymy ;]

Napisano

Marcin Ty zdrajco ;P

Thud święta prawda, tych dwóch wogóle nie powinno być :) I jeszcze Lewandowskiego.

Napisano

dokladnie obo!! - chcialem go dodac, bo dla mnie ten gosciu to pomylka w tej reprezentacji; przez pomylke go pominalem :)

Napisano

Pfff...do końca mistrzostw nie obejrzę już żadnego meczu naszej reprezentacji.

Lepiej żywić głodne dzieci niż wydawać kasę na PZPN.

Marcin - ja nie zdążyłem do zakładów...chciałem dać 2:1 dla Ekwadoru ; ]

Napisano

aktualny stan meczu to 2:0 dla Ekwadoru... To jest dosłownie masakra... Masakra... i chyba taki wynik zostanie do konca... ehhh,,,

Napisano

Marcin powinienes grac u bukmacherow dobrze bys mogl zarobic ;) ale czego mozna bylo sie spodziewac po polskiej niby druzynie bodzmy realistami heh

Napisano
Marcin powinienes grac u bukmacherow dobrze bys mogl zarobic ;) ale czego mozna bylo sie spodziewac po polskiej niby druzynie bodzmy realistami heh

ba, zagrałem tylko dlatego ze nasz kraj jest pełen patryjotów ktorzy stawiają na naszych :D nawet nie wiem jaka była stawka, jutro ide do Sts`ów sprawdzić ile wygralem :>

Napisano

Dobrze że mamy takiego "selekcjonera", który wie żeby na ostatnie 5 minut wpuścić lepszych zawodników w miejsce tych już "wypalonych"

Mówi sie trudno! Widocznie tak musiało być. Niemcy i Kostaryka nie wyjdą z grupy...

Napisano
W morde! Dlaczego w polskiej drużynie grał tylko Baszczyński?

ogladales na pewno prawidlowy mecz ?

u nas gral tylko smolarek , nikt wiecej

Napisano

muehe ...marudzicie ;]

Wymyśliłem stare polskie powiedzenie "Jaki rząd , taka reprezentacja"

Wszyscy obiecują a ***** robią ;]

Pozdrawiam patriotów. ;]