Napisano 11 Czerwiec 200618 l Natknąłem sie na 3 fajne darmowe tutki do Photoshopa dot malowaniu conceptów link a tu bezpośrednie linki do plików 107 Mb 373 Mb 341 Mb
Napisano 6 Lipiec 200618 l Druga czesc poprostu wymiata oO... Heh szkoda ze nie widzieliscie mojej miny jak Carlos z paru mazniec, zrobil brushe'a przypominajacego nietoperze :D
Napisano 7 Lipiec 200618 l wow.... awesome... :)... ale jak ja to zrobie bez tabletu ;(;(;(.... ctr+z.... :)... jak ja to kocham....
Napisano 7 Lipiec 200618 l Autor bez tabletu to katorga sam go nie mam ;-P ale sie przymierzam do kupna już jakiś czas ale zawsze coś innego mi wypada np. w te upały drugi dysk mi sie spiekł ;-))
Napisano 7 Lipiec 200618 l vampir mnei wbil w ziemie!!! ech...trzeba miec talent nei lichy! albo Duuuzooo pracy za soba!!!
Napisano 10 Lipiec 200618 l na razie ogladnolem pierwszy - jeszze dwa do zassania... istne szalenstwo!
Napisano 10 Lipiec 200618 l Świetne tutoriale, dzięki fikołek za linki :) Czas zacząć tworzyć w kolorze :]
Napisano 24 Lipiec 200618 l Wow ! Wyrwało ze mnie organy i przemieliło przez maszynkę do mięsa :X Dzięki !
Napisano 24 Lipiec 200618 l himek >> prawym kliknij i zapisz element docelowy jako lub jak używasz [oby nie] IE to coś podobnego ...
Napisano 24 Lipiec 200618 l Meeen... wiedziałem, że dobre, ale mam wrazenie, ze dopiero teraz jestem gotów docenic szopa...
Napisano 25 Lipiec 200618 l niech mnie kule biją.... ten pierwszy tylko mi sie na pendrajwa zmiesci, ....o shift.... czas zakupic z jeden gyga a napewno conajmniej 512, 256 starczal jakies 0,5 roku temu....
Napisano 25 Lipiec 200618 l Lepsze niż piłka nożna, jak przez pół godziny stawiał jeden ruch pędzla żeby wsadzić nietoperze to krzyczałem "Co rrrobisz łajzo!" i miałem ochote rzucić laczkiem w monitor:)) Ale zacne bardzo, jest kilka miłych patentów pokazanych.
Napisano 27 Lipiec 200618 l dla mnie wypas, gość zapierdzela jednym pędzlem praktycznie caly obrazek, warto mieć te tutki
Napisano 18 Wrzesień 200618 l świetne videotutoriale. Odwiedziłem stronę autora nawet liczyłem na więcej tutoriali ^^ oby więcej takich linków, naprawde bardzo pomocne :)