Hindus Napisano 20 Sierpień 2006 Share Napisano 20 Sierpień 2006 thx hindus, ale design statku zly czy zle ustawiony ? raczej chodzi o design i wykonanie bo jest zbyt prosty - ot taka pomarańczowa plamka :) ale tylko tego się czepiam więc wiesz ;) reszta ql. dzieki za tutka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slizgi Napisano 23 Sierpień 2006 Share Napisano 23 Sierpień 2006 ladnie ladnie, dales ostro ostatnio na przod :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 ale fajny ten 'wlaściwy obrazek' heh zabiscie podobjaju mniem siem :) poz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 29 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2006 thx. szkic zainspirowany wielka chmura, jaka zobaczylem na trasie Żyrardów - Warszawa Centralna, byla ciekawie "żebrowana" i skojarzyla mi sie z grzybami, a nastepnie z takim oto envem...zdaje sobie sprawe, ze krecha nerwowa chyba za bardzo, ale...w ogole to dzieki wszystkim za support mojego watka, dzieki Wam mam szanse poprawiac sie i czesto Wasze komentarze sprawiaja, ze "mi sie chce"...respekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 nice :) naprawde nieźle wygląda - chętnie zobaczył bym to w kolorze coś pokroju tego jak tworzy Goro Fujita - jakieś bajkowe klimaty. nie wiedziałem że piszesz od tyłu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 9 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2006 troche mnie nie bylo, zajety bylem przeprowadzka i takie tam :) pociagnalem na luzie ostatni szkic...troche mocniej walorem na przodzie, efekt wiekszej mrocznosci, ale czy nie splaszcza calosci? zobacze za kilka dni :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomzar Napisano 9 Wrzesień 2006 Share Napisano 9 Wrzesień 2006 kolor poprostu Świetny, czadowy klimat a w B&W... przydałby sie deszczyk ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 9 Wrzesień 2006 Share Napisano 9 Wrzesień 2006 Dla mnie fullwypas, tak trzymać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lacedemon Napisano 9 Wrzesień 2006 Share Napisano 9 Wrzesień 2006 Witam. Fantastyczna robota. Podoba mi się bardzo lekkość tej pracki i oszczędność koloru. Przestrzeń wyczułeś obłędnie. Teraz ja będę się inspirował Twoimi pracami ;) Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brumugun Napisano 9 Wrzesień 2006 Share Napisano 9 Wrzesień 2006 Ja nic nie mówie ,tylko zapisuje do katologu inspiracje, mógłbyś wrzucić wieksze rozdziałki? super tapetka na pulpit by była . Pozdro . Wrzucaj więcej. Kopie tyłek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 17 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2006 dzieki znow :) Lacedemon: z calym szacunkiem, ale jak teraz patrze po czasie to kadr chyba mocno przeladowany w tym ostatnim :) ...i obejrzalem Gnomony Churcha i...dlaczego wena przychodzi w srodku nocy;), jutro bedzie ciezko, w kazdym razie dosyc dlugo szukalem rytmu kolorow, bo kompozycja to wlasciwie bardzo mocno inspirowana Ryanem :/ poniewaz z dnia na dzien pojawia sie wiecej inspiracji, postanawiam zmniejszyc ilosc environmentow na rzecz kreatur i pojazdow :) (to tak a propos tego, ze Gnomony Fenga juz czekaja :)) pozdro dla lunatykow...[Dj River - The Purple Room inspiruje mocno...] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 17 Wrzesień 2006 Share Napisano 17 Wrzesień 2006 robisz postepy, ostanie bardzo fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 17 Wrzesień 2006 Share Napisano 17 Wrzesień 2006 ful czercz bym powiedzial :) fajnie, fajnie pozazdrościc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artursadlos Napisano 17 Wrzesień 2006 Share Napisano 17 Wrzesień 2006 czercz nie czercz. fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 8 Październik 2006 Autor Share Napisano 8 Październik 2006 hej, po przerwie znowu jestem na boisku :) tak jak obiecalem, pomecze troche bardziej karakterki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lacedemon Napisano 8 Październik 2006 Share Napisano 8 Październik 2006 Cześć. Wszystko super, ma klimacik gość. Gamka oszczędna przez , co ma szlachetność. Jedynie ten Twój swobodny sposób rysowania ma mankamęt. Zostają dziury, np. ten ocieniony bark. Co prawda ja się czepiam, bo praca jest spox, nawet bardzo spox, ale zwróć uwagę na te dziurawe formy, choć wcale nie musisz ;) Pozdrowionka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 8 Październik 2006 Autor Share Napisano 8 Październik 2006 LaceD: rozwin troche...chetnie oczywiscie poslucham :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lacedemon Napisano 8 Październik 2006 Share Napisano 8 Październik 2006 Przy tej "bieli" powiedzmy, ten bark przez tą swą płaskość(Bez robienia bryły), z tym swym ciemnym walorem w sąsiedztwie, z tak wymodelowanym pancerzem z powiedzmy "teksturą", kontrastami ucieka do tyłu, staje się dziurą w ścianie. On jest zbyt neutralny. Może jakbyś na niego z teksturą z pancerza nie wlazł, to byłoby ok. Tego nie wiem. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 8 Październik 2006 Autor Share Napisano 8 Październik 2006 thx, zaraz to sprawdze co powiedziales, tak sie sklada, ze z tym barkiem to kombinowalem i kombinowalem i w koncu nie mogac nic wymyslic stwierdzilem, ze bedzie neutralny, ale zdaje sie, ze masz racje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lacedemon Napisano 8 Październik 2006 Share Napisano 8 Październik 2006 Zwróciłem uwagę, bo widać , że się męczyłeś i wybrałeś plan X ;) Ja ostatnio miałem ten sam problem. Kombinowałem, jak koń pod górę i dupa. Wybrałem plan X. :D hej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 8 Październik 2006 Autor Share Napisano 8 Październik 2006 no dobra, wydaje mi sie, ze jest lepiej, zmienilem tony na bardziej niebieskie, zeby podkreslic policyjny charakter kreatury :) no i jeszcze troche pobawilem sie z ostroscia, zeby skierowac oko bardziej na morde i pancerz (tam sobie focal pointa wymyslilem ;) ) a tak w ogole to jeszcze ten bark zdefiniowalem bardzo ciemnym kolorem, prawie czarnym, wiec w sumie jakas tam bryla jest...chociaz nie widac na pierwszy rzut oka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 9 Październik 2006 Autor Share Napisano 9 Październik 2006 troche to jeszcze rozwinalem, jesli ktos mi powie co jest zle z nogami to bede wdzieczny...no i mialem potworny dylemat kolorystyczny (oj dawno mi sie to nie zdarzylo w takim zakresie), wiec ktory Wam sie najbardziej podoba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 9 Październik 2006 Share Napisano 9 Październik 2006 moze bardziej w strone kontrapostu idz z tymi nogami :) tak czy owak ciekawe concepty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 10 Październik 2006 Autor Share Napisano 10 Październik 2006 thx leszke, to chyba w nastepnym koncepcie, ten juz mnie wyeksploatowal :) a tu przed snem machnalem kilka kresek, zeby sprawdzic jak sie szkicuje w painterze i jestem mile zaskoczony... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lacedemon Napisano 10 Październik 2006 Share Napisano 10 Październik 2006 Hej. Te ostatnie są lekkie, jak u Matisse'a ;) Zazdroszczę swobody w kresce. Sam poćwiczę. Hej. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 10 Październik 2006 Autor Share Napisano 10 Październik 2006 to chyba kwestia jakiegos wewnetrznego spokoju jaki dzisiaj w nocy niewatpliwie mam, za to czasami jest tak, ze nic sie nie klei, a kreska sie mnie nie slucha, to u mnie w duzej mierze zalezy od humoru =) a tak w ogole to widze, ze tez nocne zabawy piorkiem uprawiasz? ja wlasnie odplywam, bo chyba troche jednak przeginam z tym nocnym spokojem...no to do nastepnego apdejtu :) logout. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 10 Październik 2006 Share Napisano 10 Październik 2006 Mantrazino, ten drugi od prawej szkic kobity jest świetny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 10 Październik 2006 Share Napisano 10 Październik 2006 lewa noge-jego prawa wysun bardziej na zewnatrz( dodaj wiekszy rozkrok), bo teraz to gdyby kto uderzyl w klate to upadl by do tylu, sam policjant jest bb.dobry:] podobnie jak weedlog uwazam ze druga od lewej jest kobitka jest swietna:]. A co do krechyto sie w 100%zgadzam - jak sie czujesz tak rysujesz;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 10 Październik 2006 Share Napisano 10 Październik 2006 ale ja mówię o drugiej od prawej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 10 Październik 2006 Share Napisano 10 Październik 2006 lol myslie o jednym pisze o drugim- po prawej po prawej:p zeby nie bylo, mowie o lasce z tym tyleczkiem:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 10 Październik 2006 Autor Share Napisano 10 Październik 2006 ta, tym razem juz nie bylo tak spokojnie, ale dla porzadku wrzucam. chyba czas wrocic do olowka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 11 Październik 2006 Share Napisano 11 Październik 2006 Bardzo ladnie mantrazino. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 11 Październik 2006 Share Napisano 11 Październik 2006 świetne te kreski ale bardziej podobją mi się te zeschizowane pracki z pojazdami, dziwnymi budynkami itd. widać ogromny postęp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 14 Listopad 2006 Autor Share Napisano 14 Listopad 2006 Hej, po przerwie znowu tu jestem :) Wlasnie odnowilem swoja strone, gdzie mozecie znalezc wiekszosc speedow, ktore tutaj wrzucalem, chwilowo ich wszystkich nie zobaczycie w watku, bo troche zostal przeorganizowany serwer, ale wrzucam swoje najnowsze dziecko i zapraszam na swoja strone http://www.kotynski.com ps. nie moge zaladowac zalacznika, zeby zmienic ikone watku, czy cos sie ostatnio zmienilo ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 15 Listopad 2006 Share Napisano 15 Listopad 2006 ten ostatni super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 16 Listopad 2006 Autor Share Napisano 16 Listopad 2006 jeszcze jeden dzisiejszy, zapraszam do komentowania i na strone. pozdrawiam misiekhc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 16 Listopad 2006 Share Napisano 16 Listopad 2006 czesc, masz fajne prace i od dawna je oglądam, ale niestety twoja strona zbyt wolno chodzi. Pomimo to, że mam szybki internet. Biały szablon zamieniłbym na ciemniejszy kolor ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 16 Listopad 2006 Autor Share Napisano 16 Listopad 2006 jonasz: juz kilka osob mialo te same uwagi co Ty :) mysle, ze w niedlugim czasie bedzie cos innego, znalazl sie czlowiek, ktory chetnie zrobi mi sensowna stronke (ta co jest teraz zrobilem na gotowym silniku). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 29 Listopad 2006 Autor Share Napisano 29 Listopad 2006 kilka speedow z referek przed snem, ojjj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr Pank Napisano 29 Listopad 2006 Share Napisano 29 Listopad 2006 kurde ehm, ehh, hmmm, no nie wiem ""Tak, moze byc fajne jak nad tym posiedzi "" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 1 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 1 Grudzień 2006 utknalem na tym, nie wiem, w ktora strone isc (boli), ktore Wam sie najbardziej podoba i co sugerujecie w zwiazku z tym...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 1 Grudzień 2006 Share Napisano 1 Grudzień 2006 Mi najbardziej widzi się pierwsza wersja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shin Napisano 2 Grudzień 2006 Share Napisano 2 Grudzień 2006 Imho zdecydowanie pierwsza wersja najlepsza. Tylko jakby lewą stronę jeszcze jakoś rozjaśnić/glębię nadać.. Tak czy siak miodzio:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 7 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 7 Grudzień 2006 ok, rozwinalem troche wersje nr1 zgodnie z sugestiami, slucham dalej... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 7 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 7 Grudzień 2006 ...i jeszcze kilka zmian przed snem, bylo zbyt przepalone... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 8 Grudzień 2006 Share Napisano 8 Grudzień 2006 Ciekawie - wygląda, ale tylko część skupiająca wzrok... - czyli kobieta. Małpy jakoś wogóle nie czuję... i minęło troche czasu zanim zorientowałem się co się dzieje na scenie. Stonowana wersja wygląda lepiej - i gdybyś tylko wyostrzył małpe było by spoko ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artursadlos Napisano 8 Grudzień 2006 Share Napisano 8 Grudzień 2006 impressive. pracowita bestia jestes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 8 Grudzień 2006 Share Napisano 8 Grudzień 2006 jak dla mnie extra...niezly masz progress ostatnio :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 8 Grudzień 2006 Share Napisano 8 Grudzień 2006 fajny charakter chociaz ta poprzednia wersja tez mi sie podobala :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OMAM Napisano 8 Grudzień 2006 Share Napisano 8 Grudzień 2006 dobre, coraz lepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi