max_1989 Posted July 1, 2006 Share Posted July 1, 2006 Zrobiłem sobie takiego mini kurczaczka, który jest przedstawicielem marines i niedługo coś upoluje :) ale to później ... . Co do spraw technicznych to render robiony w vray'u, trwał ok. 30 min . Model i wszystkie związane z tym sprawy wykonane w 3ds + zbrush + dodatki w PS :). Komentarze mile widziane :). + kilka zbliżeń technicznych w załączniku :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubi Posted July 1, 2006 Share Posted July 1, 2006 Bardzo fajne teksturki, miło się go oglada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin Posted July 1, 2006 Share Posted July 1, 2006 super, tylko te wdzianko tak odstaje od reszty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XaoC Posted July 1, 2006 Share Posted July 1, 2006 Model się uśmiecha, na renderze tego nie widać:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shogun 3D Posted July 1, 2006 Share Posted July 1, 2006 Nooo... rządzisz. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgas Posted July 1, 2006 Share Posted July 1, 2006 Rewelacja!! jedynie co zauważyłem to na rękawku i tyle koszulki nie ma bumpa ale naprawde rewelacja, bardzo fajne tło aha, pokaż siateczke całego kurczaczka :) Dajcie rekomke maxowi !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nielot007 Posted July 1, 2006 Share Posted July 1, 2006 WitaM!! ****** max model rewelka :D pokaz siateczke i jak mozesz zblizenia na mordke i lapki :) pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adek_CG Posted July 1, 2006 Share Posted July 1, 2006 fajny kurczak, byc moze przydal by mu sie jakis kalach i ze dwa granaty bo tak to taki goly :P ale i tak jest super :), ja caly czas jak na niego patrze to mam wrazenie ze te niesmiertelniki mu zaraz zleca... :P Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrkrzysiek Posted July 1, 2006 Share Posted July 1, 2006 bardzo ładna praca ta bluzka i rękaw coś dziwnie tylko wygląda Link to comment Share on other sites More sharing options...
max_1989 Posted July 1, 2006 Author Share Posted July 1, 2006 thx za bardzo miłe komentarze :). Poniżej obrazki: siatka, zbliżenia oraz scenka do której jest szykowany kurczaczek :). A co w klatce będzie wie jedna osoba ale mam nadzieje nie popsuje wam zabawy i nie zdradzi, myśle że bedziecie mile zaskoczeni :). Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurt_hectic Posted July 1, 2006 Share Posted July 1, 2006 :\ bleeeh to nie low poly ....no ale trudno. pracka moze byc, jednak dobrze, ze dorabiasz jakas scenerie do samej postaci, bo na 1 model na scenie to troche za kiepawy jest. ale jak dodasz klatke jakies "cosie" dookola, ptaszek stanie sie mniejszy i bedzie jeszcze lepiej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nielot007 Posted July 1, 2006 Share Posted July 1, 2006 :\ bleeeh to nie low poly ....no ale trudno. pracka moze byc, jednak dobrze, ze dorabiasz jakas scenerie do samej postaci, bo na 1 model na scenie to troche za kiepawy jest. ale jak dodasz klatke jakies "cosie" dookola, ptaszek stanie sie mniejszy i bedzie jeszcze lepiej. LOL super kolo z ciebie kurt ;) max dasz siatke zblizenia na glowe low poly ?? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
max_1989 Posted July 1, 2006 Author Share Posted July 1, 2006 prosze bardzo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diesel Posted July 1, 2006 Share Posted July 1, 2006 Nie ma co uroczy ptaszek:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrek Posted July 1, 2006 Share Posted July 1, 2006 Trochę za duża teksturka na biodrach, ale kurczak i tak super. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hkropinski Posted July 1, 2006 Share Posted July 1, 2006 swietnie, podoba mi sie wszystko procz hdri, pozdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
CzAk1 Posted July 2, 2006 Share Posted July 2, 2006 Fajny model i teksturki. Tylko czy ta szyja powinna byc tak wygieta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts