Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Zrobiłem sobie takiego mini kurczaczka, który jest przedstawicielem marines i niedługo coś upoluje :) ale to później ... . Co do spraw technicznych to render robiony w vray'u, trwał ok. 30 min . Model i wszystkie związane z tym sprawy wykonane w 3ds + zbrush + dodatki w PS :). Komentarze mile widziane :).

376440.jpg

+ kilka zbliżeń technicznych w załączniku :)

• Odpowiedzi 16
  • Wyświetleń 1,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Rewelacja!!

jedynie co zauważyłem to na rękawku i tyle koszulki nie ma bumpa ale naprawde rewelacja, bardzo fajne tło

aha, pokaż siateczke całego kurczaczka :)

Dajcie rekomke maxowi !!

Napisano

fajny kurczak, byc moze przydal by mu sie jakis kalach i ze dwa granaty bo tak to taki goly :P ale i tak jest super :), ja caly czas jak na niego patrze to mam wrazenie ze te niesmiertelniki mu zaraz zleca... :P

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

thx za bardzo miłe komentarze :). Poniżej obrazki: siatka, zbliżenia oraz scenka do której jest szykowany kurczaczek :). A co w klatce będzie wie jedna osoba ale mam nadzieje nie popsuje wam zabawy i nie zdradzi, myśle że bedziecie mile zaskoczeni :).

Napisano

:\ bleeeh to nie low poly ....no ale trudno. pracka moze byc, jednak dobrze, ze dorabiasz jakas scenerie do samej postaci, bo na 1 model na scenie to troche za kiepawy jest. ale jak dodasz klatke jakies "cosie" dookola, ptaszek stanie sie mniejszy i bedzie jeszcze lepiej.

Napisano
:\ bleeeh to nie low poly ....no ale trudno. pracka moze byc, jednak dobrze, ze dorabiasz jakas scenerie do samej postaci, bo na 1 model na scenie to troche za kiepawy jest. ale jak dodasz klatke jakies "cosie" dookola, ptaszek stanie sie mniejszy i bedzie jeszcze lepiej.

LOL

super kolo z ciebie kurt ;)

max dasz siatke zblizenia na glowe low poly ?? :)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.