max_1989 Napisano 1 Lipiec 2006 Share Napisano 1 Lipiec 2006 Zrobiłem sobie takiego mini kurczaczka, który jest przedstawicielem marines i niedługo coś upoluje :) ale to później ... . Co do spraw technicznych to render robiony w vray'u, trwał ok. 30 min . Model i wszystkie związane z tym sprawy wykonane w 3ds + zbrush + dodatki w PS :). Komentarze mile widziane :). + kilka zbliżeń technicznych w załączniku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 1 Lipiec 2006 Share Napisano 1 Lipiec 2006 Bardzo fajne teksturki, miło się go oglada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 1 Lipiec 2006 Share Napisano 1 Lipiec 2006 super, tylko te wdzianko tak odstaje od reszty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XaoC Napisano 1 Lipiec 2006 Share Napisano 1 Lipiec 2006 Model się uśmiecha, na renderze tego nie widać:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 1 Lipiec 2006 Share Napisano 1 Lipiec 2006 Nooo... rządzisz. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 1 Lipiec 2006 Share Napisano 1 Lipiec 2006 Rewelacja!! jedynie co zauważyłem to na rękawku i tyle koszulki nie ma bumpa ale naprawde rewelacja, bardzo fajne tło aha, pokaż siateczke całego kurczaczka :) Dajcie rekomke maxowi !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 1 Lipiec 2006 Share Napisano 1 Lipiec 2006 WitaM!! ****** max model rewelka :D pokaz siateczke i jak mozesz zblizenia na mordke i lapki :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 1 Lipiec 2006 Share Napisano 1 Lipiec 2006 fajny kurczak, byc moze przydal by mu sie jakis kalach i ze dwa granaty bo tak to taki goly :P ale i tak jest super :), ja caly czas jak na niego patrze to mam wrazenie ze te niesmiertelniki mu zaraz zleca... :P Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 1 Lipiec 2006 Share Napisano 1 Lipiec 2006 bardzo ładna praca ta bluzka i rękaw coś dziwnie tylko wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 1 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2006 thx za bardzo miłe komentarze :). Poniżej obrazki: siatka, zbliżenia oraz scenka do której jest szykowany kurczaczek :). A co w klatce będzie wie jedna osoba ale mam nadzieje nie popsuje wam zabawy i nie zdradzi, myśle że bedziecie mile zaskoczeni :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 1 Lipiec 2006 Share Napisano 1 Lipiec 2006 :\ bleeeh to nie low poly ....no ale trudno. pracka moze byc, jednak dobrze, ze dorabiasz jakas scenerie do samej postaci, bo na 1 model na scenie to troche za kiepawy jest. ale jak dodasz klatke jakies "cosie" dookola, ptaszek stanie sie mniejszy i bedzie jeszcze lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 1 Lipiec 2006 Share Napisano 1 Lipiec 2006 :\ bleeeh to nie low poly ....no ale trudno. pracka moze byc, jednak dobrze, ze dorabiasz jakas scenerie do samej postaci, bo na 1 model na scenie to troche za kiepawy jest. ale jak dodasz klatke jakies "cosie" dookola, ptaszek stanie sie mniejszy i bedzie jeszcze lepiej. LOL super kolo z ciebie kurt ;) max dasz siatke zblizenia na glowe low poly ?? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 1 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2006 prosze bardzo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel Napisano 1 Lipiec 2006 Share Napisano 1 Lipiec 2006 Nie ma co uroczy ptaszek:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 1 Lipiec 2006 Share Napisano 1 Lipiec 2006 Trochę za duża teksturka na biodrach, ale kurczak i tak super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 1 Lipiec 2006 Share Napisano 1 Lipiec 2006 swietnie, podoba mi sie wszystko procz hdri, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 2 Lipiec 2006 Share Napisano 2 Lipiec 2006 Fajny model i teksturki. Tylko czy ta szyja powinna byc tak wygieta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi