chveti Napisano 18 Lipiec 2006 Share Napisano 18 Lipiec 2006 Od jesieni możemy powoli usprawniać swoje działania wojenne i zmienić grę ;] http://enemyterritory.com/ Kto nie widział , niech spojrzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldack Napisano 18 Lipiec 2006 Share Napisano 18 Lipiec 2006 strona nie dziala?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thud Napisano 18 Lipiec 2006 Share Napisano 18 Lipiec 2006 UT2004! Rune! NetSoccer! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 18 Lipiec 2006 Share Napisano 18 Lipiec 2006 Hej, nie czytąłem postów, juz tu dawno nie byłem :P ale powiem tyle... napewno wybraliście Wolfensteina ET, ale mówie wam... zagrajmy w BF2 :D:d patrzcie na to.... http://video.google.pl/videoplay?docid=8931767410112425097&q http://video.google.pl/videoplay?docid=-2930408862371568578&q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 18 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2006 Problem w tym że nie każdy ma BF2, a ET jest darmowy, fajny i ma niewielkie wymagania :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 18 Lipiec 2006 Share Napisano 18 Lipiec 2006 A pozatym BF prócz realizmu jest nudny :] Cała gra opiera się na zdobywaniu miejscówek... Kto dziś gra o 20:00 w ET? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 18 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2006 o 22.00 ja mogę :D jak położę córkę spać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 18 Lipiec 2006 Share Napisano 18 Lipiec 2006 rób jej pobódkę o 6:00 to będziesz mógł grać od 20 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 3 Marzec 2008 Share Napisano 3 Marzec 2008 Odkopuje temat :) Od dłuższego czasu właściciele kart graficznych nvidia mogą za darmo zciagać i grać w Half Life 2 DM. Jest ktoś chętny na partyjke? Z forumowiczami będzie raźniej :P Link do instalki z grą: http://www.steampowered.com/nvidia/ Jakby co to walić do mnie na steama (Ardeni) gg luib tlena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 3 Marzec 2008 Share Napisano 3 Marzec 2008 sie pogubilem, konto zalozylem ale gry za free nie widze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 3 Marzec 2008 Share Napisano 3 Marzec 2008 Musisz ściągnąć steama. :) Okej, pierwszy rajd z Ardenim , Poke, Freedom Fighterem i ttaaddkkiieemm zaliczony. Dobrze by było, gdyby wszyscy mieli mikrofony :) Wtedy team DM i full współpraca ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 3 Marzec 2008 Share Napisano 3 Marzec 2008 juz zasysam, ale do jutra bedzie szlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scottero Napisano 3 Marzec 2008 Share Napisano 3 Marzec 2008 JAkie to ma wymagania miniamalne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 3 Marzec 2008 Share Napisano 3 Marzec 2008 jeszcze by sie przydał ktoś kto może postawić serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 3 Marzec 2008 Share Napisano 3 Marzec 2008 JAkie to ma wymagania miniamalne? minimum System Configuration 1.2 GHz Processor 256MB RAM DirectX 7 capable graphics card Windows 2000/XP/ME/98 Mouse Keyboard Internet Connection Preferred System Configuration 2.4 GHz Processor 512MB RAM DirectX 9 capable graphics card 256mb Windows 2000/XP/ME/98 Mouse Keyboard Internet Connection Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scottero Napisano 4 Marzec 2008 Share Napisano 4 Marzec 2008 Dziekuje ;* Chyba zassam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 4 Marzec 2008 Share Napisano 4 Marzec 2008 Ja też już zasysam :) Ale kurde z 2 dni się będzie ściągać :/ O, i oprócz pomysłu Freedom Fighter'a mogli by wszyscy podać swoje nicki i każdy będzie miał bazę znajomych :) Jak coś, to ja mam patry93, bo mi patry już ktoś zajął :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 4 Marzec 2008 Share Napisano 4 Marzec 2008 sciagam :D moze dzsiaj bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 4 Marzec 2008 Share Napisano 4 Marzec 2008 ja już mam, kiedy gracie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serratus Napisano 4 Marzec 2008 Share Napisano 4 Marzec 2008 Ja też mam, całkiem ciekawa gra (chyba kiedyś już grałem w coś takiego z karabinem grawitacyjnym, tyle, że tam był widok z 3 osoby). Jak już ktoś postawi server to podajcie aj pi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 4 Marzec 2008 Share Napisano 4 Marzec 2008 Ja na steamie jestem chveti. Co do gdzie gramy - albo się spotkamy na chat'cie steama albo ktoś jest w stanie postawić mały serwer - wczoraj nam się nie udało. Myslę, że 19:30-20:00 jest optymalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 4 Marzec 2008 Share Napisano 4 Marzec 2008 gram z wami, a hamachi? steam colorscream Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 4 Marzec 2008 Share Napisano 4 Marzec 2008 Cholera a ja radeona mam :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 4 Marzec 2008 Share Napisano 4 Marzec 2008 zaloz mniejszosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 4 Marzec 2008 Share Napisano 4 Marzec 2008 Czy ten DM to to samo co DM dorzucony do HL2 razem z CS:S i HL:S ? Jeśli tak, to stoi u mnie na półce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serratus Napisano 4 Marzec 2008 Share Napisano 4 Marzec 2008 Tak wygląda menu LINK, jednak kiedyś tam był chyba HL DM Source... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 4 Marzec 2008 Share Napisano 4 Marzec 2008 fajnie że będzie nas więcej niż jak graliśmy w WarRocka O_o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 4 Marzec 2008 Share Napisano 4 Marzec 2008 nie wiem czy pogram dzisiaj, znajomi wpadaja, chyba ze szybko wygodnie, a moze ktos pozniej bedzie jeszcze siedziec? 21-22? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 4 Marzec 2008 Share Napisano 4 Marzec 2008 raczej popykam wieczorkiem, jak dupeczka sie nie odezwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 4 Marzec 2008 Share Napisano 4 Marzec 2008 ja jestem dostepny do gry od 20-22:30. :) jak cos to pisac na steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 4 Marzec 2008 Share Napisano 4 Marzec 2008 zalozylem serwer max3d.pl ciekawe czy go widzicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gavreel Napisano 4 Marzec 2008 Share Napisano 4 Marzec 2008 nie mam takiego serwer :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 4 Marzec 2008 Share Napisano 4 Marzec 2008 Grupa max3d.pl na steamie utworzona. Dołączajcie do nas ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scottero Napisano 4 Marzec 2008 Share Napisano 4 Marzec 2008 czemu do grupy mozna dolaczac only poprzez zaproszenie? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serratus Napisano 4 Marzec 2008 Share Napisano 4 Marzec 2008 Ja zaraz kończe homework i mogę grać. A może by tak po prostu wbić się na pustego serva z małym pingiem ? Jedna osoba znajdzie porządny server i poda na forum IP i szafa gra:) EDIT: Też poproszę o zaproszenie ;). Nick - hagelades Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 4 Marzec 2008 Share Napisano 4 Marzec 2008 czemu do grupy mozna dolaczac only poprzez zaproszenie? :( Ej właśnie, dlaczego? Zaproście mnie tez :( :P Jak coś to nick - patry93 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 5 Marzec 2008 Share Napisano 5 Marzec 2008 20:00 steam. b there! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scottero Napisano 5 Marzec 2008 Share Napisano 5 Marzec 2008 Kutwa! 20 % jeszcze -> Steam Sucks! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 5 Marzec 2008 Share Napisano 5 Marzec 2008 Wszyscy coraz bardziej wprawieni. Martwi mnie tylko że w statach grupy max3d.pl... ... średnia członka wynosi 4.1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 5 Marzec 2008 Share Napisano 5 Marzec 2008 ktoś zaniża średnią:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 5 Marzec 2008 Share Napisano 5 Marzec 2008 dobra, mam dosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 5 Marzec 2008 Share Napisano 5 Marzec 2008 Przyznaje się, to ja zanizam średnią ;( ale poprawie się ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 5 Marzec 2008 Share Napisano 5 Marzec 2008 O! Fajno! Może wygospodaruję z 10 minut dziennie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 6 Marzec 2008 Share Napisano 6 Marzec 2008 Ja juz sciagnalem, jestem gotow, aby zmlucic wam tylki :P. JohnZi tez :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 6 Marzec 2008 Share Napisano 6 Marzec 2008 illy i dariusz się maskują. ale bywają bardzo pro :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 6 Marzec 2008 Share Napisano 6 Marzec 2008 dzisiaj zaczynam sciagac, dawny warrock-tim kambek:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 6 Marzec 2008 Share Napisano 6 Marzec 2008 warrock wrócił? hehe :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 6 Marzec 2008 Share Napisano 6 Marzec 2008 No to o ktorej dzis gramy ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 6 Marzec 2008 Share Napisano 6 Marzec 2008 20:00 like everyday ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 6 Marzec 2008 Share Napisano 6 Marzec 2008 wczoraj ladna masakra byla :D ogolnie ta gra ma kilka glupich bledow: - ktos z bazuka jest mistrzem, sparing 1vs1 z bazukowcem glownie konczy sie smiercia, jakis taki brak balansu broni - respawn za dlugo trwa, nie mozna strzelac a stoi sie w miejscu czekajac na smier - skakanie, wiekszosc przeszkod jest nie do przeskoczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi