Skocz do zawartości

W co gramy ? :) 80 użytkowników zagłosowało

1. 1. W co gramy ? :)

• RTCW Enemy Teritorry (Pojdzie Każdemu) (Darmowa)
      31
    • Quake III Arena (Pojdzie Każdemu)
      7
    • Call Of Duty Unitred Offensive (Pojdzie Każdemu)
      3
    • Call Of Duty 2 (Pojdzie Każdemu na DX7)
      5
    • Battlefield 2
      2
    • Battlefield 2 Demo (Darmowa)
      4
    • Americans Army 2.0 (Darmowa)
      4
    • Gunz The Duel (Pojdzie Każdemu) (Darmowa)
      2
    • Warrock (Pojdzie Każdemu) (Darmowa)
      1
    • Counterstrike (Pojdzie Każdemu)
      10
    • Counterstrike Source
      3
    • Unreal Tournament (Pojdzie Każdemu)
      0
    • Unreal Tournament 2004 (Pojdzie Każdemu)
      7
    • Medal Of Honor Allied Assault (Pojdzie Każdemu)
      1
    • Call Of Duty (Pojdzie Każdemu)
      0

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

• Odpowiedzi 738
  • Wyświetleń 49,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

proosze jootro wieczorem, od niedzieli mnie nie ma :( chveti wroocisz z wrocka do nocy :) mooooze zalatwie serwer. bede wiedzial za jakies 2h.

Napisano

No to panowie kiedy gramy ? :D mi pasuje Q3,ET,CoD jak cos to ET sobie zaraz doinstaluje i lecimy ! Podajcie dokładny czas, serwer i godzine ;)

Pozdrawiam !

Napisano

A jaki macie poziom w te gry? Wymiatacie?

Bo ja to ostatni raz grałem w CS'a jakieś 3 lata temu, ale może bym się dołączył :/

Tylko nie chciałbym robić za zwierzynę łowną :D

Napisano

Klicek, Piotrek a macie konta steam? to może rzeczywiście w cs'a moznaby było zagrac?

Napisano

tak ja mam ;) + 2 serwy jeden 32 slotowy

Hmmm mozecie sciagnac sobie csa na nonsteamie...

Konto jest potrzebne gdyz posiada ono informacje o kluczach rejestracyjnych gier jakie posiadasz na liscie (zakupione gry)

Napisano

Ale ET jest darmowy przezcież (przynamniej tak napisaliście)...

[edit]

No to ET zostaje :)

Napisano

Hkropinski niechce pisac o crackowanych csach , napisalem tylko "nonsteam counter-strike 1.6" nic wiecej nie bede sie rozpisywal bo jeszcze dostane banana od obroncow ucisnionych ;d

ET brzmi calkiem niezle :D jeszcze 3 godzinki i mi sie sciagnie

Napisano

Ja tez chce grać...głosuje na ET bo w Quake nie mielibyście ze mną szans...a UT już nie mam...usunołem a nie mam płytek. Musicie się zdecydować o której...i załozyć jakiś serwer. Niedziela by była chyba najlepsiejsza na gre. Mikrofon też przygotować?

Napisano
  • Autor

Mała instrukcja ET:

Limbo Menu:

Jak dobrze wiemy nie da się zacząć grać w ET bez kontaktu z Limbo Menu. W tymże menu, dostępnym defaultowo pod klawiszem L wybieramy stronę po której gramy, klasę, uzbrojenie, spawn point oraz zapoznajemy się z objectivami mapy. To ostatnie jest w szczególności ważne gdyż w grze Enemy Territory podstawą jest wiedzieć gdzie i po co trzeba być żeby mapa zakończyła się zwycięstwem naszej strony.

Głownymi częściami Limbo Menu jest duża mapa na środku, grupka ikonek po lewej stronie, pod mapą pole tekstowe Objectives a po prawej wybory związane bezpośrednio z graczem.

między ikonami wyboru klasy postaci po prawej stronie a twarzą żołnierza mamy miejsce na wpisanie Nicka w grze.

Na samej górze widzimy czas do końca mapy(Mission Time) oraz czas do następnej fali posiłków czyli respawnu(Reinforcements)

2 dosyć duże i dobrze widoczne flagi po prawej stronie służą do wyboru drużyny w której mamy zamiar grać - Allies lub Axis. Możemy także wybrac ikonę "oka" czyli tryb Spectatora.

Nad flagami widać Twarz wybranego przez nas żołnierza a pod flagami możemy dokonać wyboru klasy - tutaj mamy do wyboru kolejno - żołnierza, medyka, inżyniera, field opsa i covert opsa.

Po dokonaniu wyboru klasy zwracamy uwagę na okno pod flagami gdzie wybieramy naszą broń, najpierw wybieramy broń z 1 slotu - pistolety: można dokonywać tutaj zmian gdy ma się umiejętność obsługi ciężkich broni/lekkich broni na poziomie 4 gdzie zamiast standardowego pistoletu możemy wybrać - 2 pistolety(akimbo)/SMG(thompson/mp-40)

drugi slot - broni dwuręcznej zawiera dla żołnierza - moździerz, Panzerfaust, MG-42, Miotacz ognia lub SMG, dla medyka - jedynie Thompson/MP-40, dla inżyniera - Thompson/MP-40 lub M1 Garand/K-43, dla Field opsa - Thompson/MP-40, dla Covert Opsa - M1 Garand S/K-43s, FG-42 lub STEN'a.

Po dokonaniu wyboru broni zaczyna nas interesować duza mapa na środku ekranu gdzie widzimy różne ikonki - flagi, skrzynki, Dynamity itp. - możemy użyc filtru ikon po lewej stronie by włączyć/wyłączyć wyświetlanie kolejno ikon od góry - Spawn Pointy Axis, Allies, Spawny zdobywalne, Command Posty, Stojaki z apteczkami/amunicja, Objekty do budowania, objekty do wysadzenia, cele taktyczne.

Po wybraniu teamu ikony objektów do zbudowania czy wysadzenia będą odpowiadały tym które nasza druzyna ma zbudować/wysadzić. W ten oto sposób możemy się dość łatwo zorientować gdzie biec i co budować. Ikonami Plusa i Minusa mozna zmniejszać lub zwiększac rozmiary migających ikon żeby lepiej widzieć drogi, przejścia i tym podobne.

Pod mapą jest widoczne okno z tekstem a obok niego okno ze zdjęciem, tekst przewijamy za pomocą strzałek w górę i w dół na buttonach między tymi dwoma oknami, strzałką w prawo nad nimi zmieniamy opis kolejnego celu mapy - wraz z wyświetleniem jak dana rzecz czy cel wygląda co jest pomocne w zidentyfikowaniu tego podczas gry.

Obok oblicza żołnierza widać miejsce na umiejętności i punkty XP(doświadczenie)

Gdy już zorientujemy się co robić wciskamy OK lub cancel by anulowac nasz wybór i powrócic do poprzedniego zestawu - tzn spectatora lub poprzedniej konfiguracji broni w przypadku gdy zmieniamy klasę.

Napisano

odnośnie ET to z moim 512 kbit/s nie schodzę z pingiem poniżej 250 ;] (a nie jak było powiedziane wczesniej 60 na 256 kbit/s) . ciekawe co ? ;P

z chęcia zagram, czas niewazny. dawca fragów nadchodzi ;]

Napisano
  • Autor
A jaki macie poziom w te gry? Wymiatacie?
Ble..ja sie nie będę chwalił ale |CS-Staff|*sniper

Nie bez powodu jest sniper :>

Mnie jutro nie ma ale możecie sobie pograć.

Ja bym sugerował niedziela 19:00-20:00

Spotkamy się na TeamSpeaku

Namiary dam

po jutrze,

Napisano

ja tam bym obstawał przy ET nie grałem długo ale jednak to wolf :] Ja moge dziś jutro i wogole :p dawajcie zrobimy ustawke na jakims TS`ie i dokładnie wszystko ustalimy :]

CS dobry ale nie wiem gdzie moge to sciągnąc i czy jest free ? wogole ile zajemuje instalka ?:D

Jak cos to na GG pisać kto dziś zagra w ET i gramy :D

Napisano

mam neo 256. 16 osoob w jednej grze, pingi 50-100 i wszystko hasa gladziootko :) ja jestem chetny na dzisiaj, ale nie mam serwera.

Napisano

a moze maly podzial...kto chce Cs zbiera ekipe i gra w cs!! dodam jeszcze iz istnieje taki wynalazek jak Hamachi!:P

Napisano

ludzie.... Et jest gitarka.... ale pasowalo by zeby ktos jakies serwo skolowal.... jak cos to piszcie -- ja sie pisze dzisiaj na ET -- nawet zaraz :D podajcie jak cos IP :)

Napisano

no mozna... ale grunt zeby kazdy mial tego patcha wczesniej podanego zeby byla wersja zgodna... i zeby znalezc takiego aby te kilka osob sie zmiescilo :)

Napisano

Ssamy wszyscy ten patch'e który podał kome i chveti ktoś szuka pustego publika no i gramy

Napisano
Ssamy wszyscy ten patch'e

Mów mi tak jeszcze my nasty boy :P

A tak na poważnie, to i ja się podczepiam do ET :]

Napisano

No wiec jak sie umawiamy ? Moze na TS`ie by pasowało ? zawsze łatwiej wtedy bedzie podać nazwe i ip serwa. Mi tam wszystko jedno tylko chciałbym sobie dziś zagrać :D

[+]Polecam do szukania serwerow All seing eye szybko łatwo i przyjemnie, poza tym przed nickiem nalepiej dajmy sobie [max3d] (u mnie wygląda to tak: [max3d]hcpiter3d tak abysmy wiedzieli kto jest z teamu max3d :]

Napisano

zapodajta jakims sprawdzonym IP... i jazda :D --- kurna -- od roku nie gralem... wiec sie nie smiac :P I nead a medic !!!!!