Napisano 9 Luty 200421 l Hello. Ten lakier to jest taki trochę mat??? P.S. Nie podoba mi sie materiał szyby na reflektorach... mogłaby być bardziej \"widzialna\", cos odbić lepiej...hmmm Pozdrowienia
Napisano 11 Luty 200421 l Autor wiem też mi sie to na reflektorach niepodoba musze zrobić tak jak mówisz a lakier ma glossy reflections dlatego tak wyglada :)
Napisano 11 Luty 200421 l No modelik fajny:). Jeszcze troche pracy nad materialami i bedzie miodzio:). Ps. Czemu ten samochod caly czas lata????:| Pozdro[piwo]
Napisano 11 Luty 200421 l zle ustawienie GI, dlateog sprawia wrazenie ze jest w powietrzu, tak mi sie wydaje, modelik cacy :)
Napisano 11 Luty 200421 l Autor lata bo jest nad planem :P nigdy mi sie go ustawić niechce dobrze :) na finalnym bedzie dobrze ustawiony ;) [piwo]
Napisano 11 Luty 200421 l Samochodzik jest superowy.[wow] Felgi wyglądają nie najgorzej tylko według mnie są trochę przychudawe. Jak zrobiłeś już je to przydałoby się zrobić coś z tymi tarczami hamulcowymi, bo wyglądają okropnie.:( Ogólnie samochód jest eXtra i czekam jak skończysz, aby umieścić sobie go na pulpicie. Pozdrowienia i trzymaj tak dalej.
Napisano 11 Luty 200421 l sikham furka piekna jak w morde strzelil :D ja przyczepie sie tylko migaczy (strasznie nienaturalne) i wspomnianych wyzej reflektorow... Jak rozumiem tarczy hamulcowych jeszce nie dopieszczales...
Napisano 8 Marzec 200421 l w 99% zgadzam sie z przedmówcą.... podzielam zastrzerzenia do migaczy, ale reflektory są w porządku
Napisano 8 Marzec 200421 l Autor tak wiem że migacze są cienkie narazie nic nierobie przy tym samochodzie mo nienawidze poprawiać swoich modeli a ten niestety tego wymaga :( - chodzi mi o sam modeling
Napisano 9 Marzec 200421 l Felgi ładne ale ten kolor :!O z d..y imo Tylnia szyba wyglada jak pokolorowana lakierem! Imo ostatni render wykasoac heh :|
Napisano 9 Marzec 200421 l Felgi mi się podobają, ale kolor do niczego tak samo jak lakier :( Czarny kolor był jednak lepszy :] ale wieże że coś innego lepszego wymyślisz. Co z BMW ?? Pozdro
Napisano 9 Marzec 200421 l A mi wlasnie lakier bardzo sie podoba :D Chociaz moglby byc troszke bardziej pomaranczowy bo teraz jest taki bardzo kanarkowy:] Co do materialu szyb to sie nie wypowiadam bo i tak beda przezroczyste. Acha i zwieksz profil opon przynajmniej do 30mm :D
Napisano 9 Marzec 200421 l Autor Hunter zapomniałeś jeszcze że niema świateł uszczelek itd przecież to jest PRÓBNY render po co piszecie coś o kolorze :/ prosze uzasadnijcie czemu lakier waszym zdaniem jest \"zły\" ?
Napisano 9 Marzec 200421 l w koncu zrobiles zaj. felgi... tylko ja bym je troche powiekszyl... widze chyba malego babolka w gornym rogu przednij szyby tam gdzie u ciebie siedzi kierowca :) czyli tam gdzie normalnie jest pasazer :) greets :) ps mi tam sie lakier podoba :P
Napisano 9 Marzec 200421 l Autor thnx Quadysz ps. nawet niezdajesz sobie sprawy jaką burze wywołał ten lakier :)
Napisano 9 Marzec 200421 l pozostaje pogodzic sie z losem i oddac medytacji buhaha pamietaj, wazne zeby tobie sie podobalo :)
Napisano 10 Marzec 200421 l ja o kolorze nic nie powiem, ale sam lakier, jako materiał, bardzo mi się podoba :) jak uzyskałeś taki efekt ?? podbiłeś RGB Output ?? mów :D [piwo]
Napisano 10 Marzec 200421 l Ja wiem, ale nic nie powiem :P. Loozack : Po co się pytasz skoro sam zrobiłeś podobnie błyszczący lakier ?:]
Napisano 10 Marzec 200421 l :o:o:o super model jak zawsze zreszta w twoim wykonaniu ;] nibede sie wypowiadal co do lakieru bo i tak najlepszy bylby srebry z jakimis fajnymi dziarai z boku w stulu Underground ;] a co do fell to chyba rzeczywiscie przydalo by sie je powiekszyc ale i tak wygladaja booosko ;] P.S To jak zrobiles ten lakier ?? :D
Napisano 10 Marzec 200421 l Autor sam lakier to vrayowy materiał z fallofem w reflekcie reszta to odpowiednio dobrane mapki env ;) poprawiłem troche tu i tam :)
Napisano 10 Marzec 200421 l Autka tamiya mają podobne;) W zasadzie moze być, ale materiał popraw. A ten lakier na ostatnim renderze to nwaet jakoś wygląda;) Tylko te refleksy na dachu i szybach nie paszom mi do końca.
Napisano 11 Marzec 200421 l Autor ma ktoś zdjecia kierownicy obojetnie jakiej byle były dobrze widoczne szwy ?
Napisano 11 Marzec 200421 l Fajnie, ale nadal jestem przy tym że żółty lakier nie pasuje do tego samochodu :) ale każdy ma inny gust.
Napisano 15 Marzec 200421 l Autor niewiem wydaje mi sie że nie ;) zrobiłem nową maske ;) sorki za materiały i brak środka ale sie śpieszyłem :)
Napisano 15 Marzec 200421 l podoba, mi się, bardzo ładny, tak dokładnie i starannie wykonany, respekt :))) masz ode mnie dużego plusa! zapraszam do mojej galerii... http://www.klubb.4me.pl/
Napisano 16 Marzec 200421 l Model jest fajny!!Ale widze (tak mi sie zdaje) bugi.I ten przedni zderzak wygląda jak plastikowy.
Napisano 16 Marzec 200421 l Autor Giegiel 1 - brak uszczelki ( z braku czasu na render ;) ) 2 - niewiem czemu tak jest ale chyba przez słabą jakość gi 3 - tu chyba sie lusterko odbija :)
Napisano 16 Marzec 200421 l Nie !! Proszę tylko nie dawaj tej \"kalkomanii\" (jak to ładnie powiedział Skilo), a na dodatek ten szary kolor :|...beee Szkoda tak dobrego modelu psuć brzydkimi texturami ( bez obrazy :) ) Pozdr
Napisano 16 Marzec 200421 l Autor wiecej malowideł niebedzie tylko to na masce ;) pozatym maska bedzie carbonowa wiec bedzie ok :)
Napisano 16 Marzec 200421 l Paski wyglądają kiepsko. Kolor lakieru jest ok tylko za jasny jak na moje oko. I boczne szyby coś ci się popsuły :). Ps. Miałeś zrobione już jakieś tło. Gdzie ono jest?
Napisano 6 Maj 200420 l Autor Pioner masz dar do przekonywania dałe sie skusić na compositing :) ale za mały motion blur zrobiłem na kołach :)
Napisano 6 Maj 200420 l ooo moze bedzie jeszcze ladnie ;) jesli i tak robisz to w szopie to zmniejsz saturation lakieru bo sie swieci, no i moglbys wrzucic chociaz dla materialu szyb ten widoczek w environment bo brakuje refleksow. ale ogolne chyba najladniejszy twoj reder jaki widzialem i auto fajne mimo latawca na d.
Napisano 6 Maj 200420 l no cóż sikham wygląda ładnie, ale . . . . . .gdzie jest kierowca???? jak już robisz samochód w ruchu to rób 1 z 2 rzeczy: pokazuj go z takiej perspektywy żeby nie było widać fotela kierowcy, albop ta lepsza opcja zrób jakiegoś facia ;P
Napisano 6 Maj 200420 l No fajnie ale Nissan jest jakiś dziwny bo widać że jest oddzielony od reszty. NIe znam sie na tym więc nic nie mówi co bym zmienił :]
Napisano 6 Maj 200420 l wypas ale najlepiej wyszlo ci czarny lakier z czerwonymi siedzeniami a sprobuj czarny lakier z zoltymi siedzeniami i np lusterko zolte i weisz niektore elementy na zolto wiesz o co chodzi zagraj w Need for speed underground to bdziesz lepiej wiedzial o co mi chodzi... i radze zrob tak przynajmniej na probe by pokazac bo tak wyglada super extra. rownie dobrze mozesz strzelic jakas naklejke \"Pionner\" :p na szybie tylnej :D
Napisano 6 Maj 200420 l buehehe Nissan Skyline R34 (Sony Xplode Inside) z naklejka pioneer i zlotym badziewiem.
Napisano 6 Maj 200420 l Niektórzy to mają niecodzienne pomysły:) Sikham, nie skusiłbyś sie na wymodelowanie tego kawałka toru? Nie byłoby wtedy problemu z dobraniem oświetlenia i \"gryzieniem się\" kolorów. Ten compositing nie jest zły, ale do doskonałości sporo mu brakuje. Mógłbys dodać jakiegoś plane\'a z texturką, który udawałby odbicie linii drzew czy czegoś takiego:) Wg mnie lepiej by wyglądałbok auta i ,jak juz wspomniał akdsn, szyby.
Napisano 6 Maj 200420 l Autor Saczek_XTRM tu cie mam przecież niewidac fotela kierowcy bo kierowca siedzi po prawej stronie nie tak jak w Polsce po lewej :] na obrazku jest 0 photoshopa to \"czysty\" render z maxa :) w envie niema żadnej mapki hdri myśle że jak wrzuce jakąś z chmurkami itd też bedzie to troche inaczej wygladać zresztą zobacze Szczupal niemoge dac nalepki Pioneer bo mnie Sony powiesi za ... na drzwie :] pozatym troche mi niepasuje tuning z nfsu do tego samochodu (chyba go za bardzo lubie żeby go szpecić ;P) btw Akdsn to do tej pory było az tak źle :( i mi niepowiedziałeś :((((((((((