don_filippo Napisano 9 Luty 2004 Share Napisano 9 Luty 2004 Hello. Ten lakier to jest taki trochę mat??? P.S. Nie podoba mi sie materiał szyby na reflektorach... mogłaby być bardziej \"widzialna\", cos odbić lepiej...hmmm Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 11 Luty 2004 Autor Share Napisano 11 Luty 2004 wiem też mi sie to na reflektorach niepodoba musze zrobić tak jak mówisz a lakier ma glossy reflections dlatego tak wyglada :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blood_brother Napisano 11 Luty 2004 Share Napisano 11 Luty 2004 No modelik fajny:). Jeszcze troche pracy nad materialami i bedzie miodzio:). Ps. Czemu ten samochod caly czas lata????:| Pozdro[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 11 Luty 2004 Share Napisano 11 Luty 2004 zle ustawienie GI, dlateog sprawia wrazenie ze jest w powietrzu, tak mi sie wydaje, modelik cacy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 11 Luty 2004 Autor Share Napisano 11 Luty 2004 lata bo jest nad planem :P nigdy mi sie go ustawić niechce dobrze :) na finalnym bedzie dobrze ustawiony ;) [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryhas Napisano 11 Luty 2004 Share Napisano 11 Luty 2004 Samochodzik jest superowy.[wow] Felgi wyglądają nie najgorzej tylko według mnie są trochę przychudawe. Jak zrobiłeś już je to przydałoby się zrobić coś z tymi tarczami hamulcowymi, bo wyglądają okropnie.:( Ogólnie samochód jest eXtra i czekam jak skończysz, aby umieścić sobie go na pulpicie. Pozdrowienia i trzymaj tak dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 11 Luty 2004 Share Napisano 11 Luty 2004 sikham furka piekna jak w morde strzelil :D ja przyczepie sie tylko migaczy (strasznie nienaturalne) i wspomnianych wyzej reflektorow... Jak rozumiem tarczy hamulcowych jeszce nie dopieszczales... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rdo Napisano 8 Marzec 2004 Share Napisano 8 Marzec 2004 w 99% zgadzam sie z przedmówcą.... podzielam zastrzerzenia do migaczy, ale reflektory są w porządku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 8 Marzec 2004 Autor Share Napisano 8 Marzec 2004 tak wiem że migacze są cienkie narazie nic nierobie przy tym samochodzie mo nienawidze poprawiać swoich modeli a ten niestety tego wymaga :( - chodzi mi o sam modeling Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 8 Marzec 2004 Autor Share Napisano 8 Marzec 2004 taka mała zabawa z materiałami no i nowe felgi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fr3d3k Napisano 9 Marzec 2004 Share Napisano 9 Marzec 2004 Felgi ładne ale ten kolor :!O z d..y imo Tylnia szyba wyglada jak pokolorowana lakierem! Imo ostatni render wykasoac heh :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryhas Napisano 9 Marzec 2004 Share Napisano 9 Marzec 2004 Felgi mi się podobają, ale kolor do niczego tak samo jak lakier :( Czarny kolor był jednak lepszy :] ale wieże że coś innego lepszego wymyślisz. Co z BMW ?? Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartq Napisano 9 Marzec 2004 Share Napisano 9 Marzec 2004 A mi wlasnie lakier bardzo sie podoba :D Chociaz moglby byc troszke bardziej pomaranczowy bo teraz jest taki bardzo kanarkowy:] Co do materialu szyb to sie nie wypowiadam bo i tak beda przezroczyste. Acha i zwieksz profil opon przynajmniej do 30mm :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 9 Marzec 2004 Autor Share Napisano 9 Marzec 2004 Hunter zapomniałeś jeszcze że niema świateł uszczelek itd przecież to jest PRÓBNY render po co piszecie coś o kolorze :/ prosze uzasadnijcie czemu lakier waszym zdaniem jest \"zły\" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quadysz Napisano 9 Marzec 2004 Share Napisano 9 Marzec 2004 w koncu zrobiles zaj. felgi... tylko ja bym je troche powiekszyl... widze chyba malego babolka w gornym rogu przednij szyby tam gdzie u ciebie siedzi kierowca :) czyli tam gdzie normalnie jest pasazer :) greets :) ps mi tam sie lakier podoba :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 9 Marzec 2004 Autor Share Napisano 9 Marzec 2004 thnx Quadysz ps. nawet niezdajesz sobie sprawy jaką burze wywołał ten lakier :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quadysz Napisano 9 Marzec 2004 Share Napisano 9 Marzec 2004 co zrobisz... wszystkim na raz nie dogodzisz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 9 Marzec 2004 Autor Share Napisano 9 Marzec 2004 to porzekadło sie sprawdza nader czesto :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quadysz Napisano 9 Marzec 2004 Share Napisano 9 Marzec 2004 pozostaje pogodzic sie z losem i oddac medytacji buhaha pamietaj, wazne zeby tobie sie podobalo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 10 Marzec 2004 Share Napisano 10 Marzec 2004 ja o kolorze nic nie powiem, ale sam lakier, jako materiał, bardzo mi się podoba :) jak uzyskałeś taki efekt ?? podbiłeś RGB Output ?? mów :D [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 10 Marzec 2004 Share Napisano 10 Marzec 2004 Ja wiem, ale nic nie powiem :P. Loozack : Po co się pytasz skoro sam zrobiłeś podobnie błyszczący lakier ?:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulexy Napisano 10 Marzec 2004 Share Napisano 10 Marzec 2004 fajnie, daj moze renderka z calkiem 2 perspektywy :) z tylu :D SUPER! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 10 Marzec 2004 Autor Share Napisano 10 Marzec 2004 Loozack powiem Ci jak nikomu nie powiesz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChaoS Napisano 10 Marzec 2004 Share Napisano 10 Marzec 2004 :o:o:o super model jak zawsze zreszta w twoim wykonaniu ;] nibede sie wypowiadal co do lakieru bo i tak najlepszy bylby srebry z jakimis fajnymi dziarai z boku w stulu Underground ;] a co do fell to chyba rzeczywiscie przydalo by sie je powiekszyc ale i tak wygladaja booosko ;] P.S To jak zrobiles ten lakier ?? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 10 Marzec 2004 Share Napisano 10 Marzec 2004 Sikham, spoko, obiecuję ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 10 Marzec 2004 Autor Share Napisano 10 Marzec 2004 sam lakier to vrayowy materiał z fallofem w reflekcie reszta to odpowiednio dobrane mapki env ;) poprawiłem troche tu i tam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 10 Marzec 2004 Autor Share Napisano 10 Marzec 2004 wydłubałem opone która bardziej pasuje do charakteru samochodu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 10 Marzec 2004 Share Napisano 10 Marzec 2004 Autka tamiya mają podobne;) W zasadzie moze być, ale materiał popraw. A ten lakier na ostatnim renderze to nwaet jakoś wygląda;) Tylko te refleksy na dachu i szybach nie paszom mi do końca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rdo Napisano 10 Marzec 2004 Share Napisano 10 Marzec 2004 no rzeczywiście lepsze.... a lakier też bardzo ładny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 11 Marzec 2004 Autor Share Napisano 11 Marzec 2004 ma ktoś zdjecia kierownicy obojetnie jakiej byle były dobrze widoczne szwy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryhas Napisano 11 Marzec 2004 Share Napisano 11 Marzec 2004 Fajnie, ale nadal jestem przy tym że żółty lakier nie pasuje do tego samochodu :) ale każdy ma inny gust. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 13 Marzec 2004 Autor Share Napisano 13 Marzec 2004 render ze środkiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beeper Napisano 13 Marzec 2004 Share Napisano 13 Marzec 2004 nie za cienkie te fotele? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 15 Marzec 2004 Autor Share Napisano 15 Marzec 2004 niewiem wydaje mi sie że nie ;) zrobiłem nową maske ;) sorki za materiały i brak środka ale sie śpieszyłem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbodiesel Napisano 15 Marzec 2004 Share Napisano 15 Marzec 2004 podoba, mi się, bardzo ładny, tak dokładnie i starannie wykonany, respekt :))) masz ode mnie dużego plusa! zapraszam do mojej galerii... http://www.klubb.4me.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giegiel Napisano 16 Marzec 2004 Share Napisano 16 Marzec 2004 Model jest fajny!!Ale widze (tak mi sie zdaje) bugi.I ten przedni zderzak wygląda jak plastikowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryhas Napisano 16 Marzec 2004 Share Napisano 16 Marzec 2004 Ogólnie to full wypas :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 16 Marzec 2004 Share Napisano 16 Marzec 2004 nieeeeee, wez te kalkomanie, fuj fuj, poprosze inne:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 16 Marzec 2004 Autor Share Napisano 16 Marzec 2004 Giegiel 1 - brak uszczelki ( z braku czasu na render ;) ) 2 - niewiem czemu tak jest ale chyba przez słabą jakość gi 3 - tu chyba sie lusterko odbija :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 16 Marzec 2004 Share Napisano 16 Marzec 2004 Nie !! Proszę tylko nie dawaj tej \"kalkomanii\" (jak to ładnie powiedział Skilo), a na dodatek ten szary kolor :|...beee Szkoda tak dobrego modelu psuć brzydkimi texturami ( bez obrazy :) ) Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 16 Marzec 2004 Autor Share Napisano 16 Marzec 2004 wiecej malowideł niebedzie tylko to na masce ;) pozatym maska bedzie carbonowa wiec bedzie ok :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 16 Marzec 2004 Share Napisano 16 Marzec 2004 Paski wyglądają kiepsko. Kolor lakieru jest ok tylko za jasny jak na moje oko. I boczne szyby coś ci się popsuły :). Ps. Miałeś zrobione już jakieś tło. Gdzie ono jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 6 Maj 2004 Autor Share Napisano 6 Maj 2004 Pioner masz dar do przekonywania dałe sie skusić na compositing :) ale za mały motion blur zrobiłem na kołach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 6 Maj 2004 Share Napisano 6 Maj 2004 ooo moze bedzie jeszcze ladnie ;) jesli i tak robisz to w szopie to zmniejsz saturation lakieru bo sie swieci, no i moglbys wrzucic chociaz dla materialu szyb ten widoczek w environment bo brakuje refleksow. ale ogolne chyba najladniejszy twoj reder jaki widzialem i auto fajne mimo latawca na d. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saczek_XTRM Napisano 6 Maj 2004 Share Napisano 6 Maj 2004 no cóż sikham wygląda ładnie, ale . . . . . .gdzie jest kierowca???? jak już robisz samochód w ruchu to rób 1 z 2 rzeczy: pokazuj go z takiej perspektywy żeby nie było widać fotela kierowcy, albop ta lepsza opcja zrób jakiegoś facia ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryhas Napisano 6 Maj 2004 Share Napisano 6 Maj 2004 No fajnie ale Nissan jest jakiś dziwny bo widać że jest oddzielony od reszty. NIe znam sie na tym więc nic nie mówi co bym zmienił :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczupal Napisano 6 Maj 2004 Share Napisano 6 Maj 2004 wypas ale najlepiej wyszlo ci czarny lakier z czerwonymi siedzeniami a sprobuj czarny lakier z zoltymi siedzeniami i np lusterko zolte i weisz niektore elementy na zolto wiesz o co chodzi zagraj w Need for speed underground to bdziesz lepiej wiedzial o co mi chodzi... i radze zrob tak przynajmniej na probe by pokazac bo tak wyglada super extra. rownie dobrze mozesz strzelic jakas naklejke \"Pionner\" :p na szybie tylnej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 6 Maj 2004 Share Napisano 6 Maj 2004 buehehe Nissan Skyline R34 (Sony Xplode Inside) z naklejka pioneer i zlotym badziewiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 6 Maj 2004 Share Napisano 6 Maj 2004 Niektórzy to mają niecodzienne pomysły:) Sikham, nie skusiłbyś sie na wymodelowanie tego kawałka toru? Nie byłoby wtedy problemu z dobraniem oświetlenia i \"gryzieniem się\" kolorów. Ten compositing nie jest zły, ale do doskonałości sporo mu brakuje. Mógłbys dodać jakiegoś plane\'a z texturką, który udawałby odbicie linii drzew czy czegoś takiego:) Wg mnie lepiej by wyglądałbok auta i ,jak juz wspomniał akdsn, szyby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 6 Maj 2004 Autor Share Napisano 6 Maj 2004 Saczek_XTRM tu cie mam przecież niewidac fotela kierowcy bo kierowca siedzi po prawej stronie nie tak jak w Polsce po lewej :] na obrazku jest 0 photoshopa to \"czysty\" render z maxa :) w envie niema żadnej mapki hdri myśle że jak wrzuce jakąś z chmurkami itd też bedzie to troche inaczej wygladać zresztą zobacze Szczupal niemoge dac nalepki Pioneer bo mnie Sony powiesi za ... na drzwie :] pozatym troche mi niepasuje tuning z nfsu do tego samochodu (chyba go za bardzo lubie żeby go szpecić ;P) btw Akdsn to do tej pory było az tak źle :( i mi niepowiedziałeś :(((((((((( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi