Eldar Napisano 3 Wrzesień 2006 Share Napisano 3 Wrzesień 2006 extra, niemożliwie Ci to wychodzi, a co do kruków... weź im troche piórka powyginaj, takie żeby były trochu trzepnięte ;p i koniecznie po gałęziach powodzenia.. extra i w ogóle masakrator jesteś :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 3 Wrzesień 2006 Share Napisano 3 Wrzesień 2006 Nioooom... to już chyba przesądzone.. :) nie dzieli się skóry na żywym niedźwiedziu, ale coś mi się wydaje, ze wygrasz :) Ale uważaj - Master nie śpi.. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 4 Wrzesień 2006 Share Napisano 4 Wrzesień 2006 Kadr fajny, ale to budyniowe niebo? blee Moze jakiś fog?:> Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qpqp Napisano 5 Wrzesień 2006 Share Napisano 5 Wrzesień 2006 Jestem pod WIELKIM wrażeniem - Praca na medal! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Kl Napisano 7 Wrzesień 2006 Share Napisano 7 Wrzesień 2006 za dużo ptaków :) ,a wersja z czarnymi dziobami lepsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 8 Wrzesień 2006 Share Napisano 8 Wrzesień 2006 dziekowka za komentarze narazie walcze z plotkiem, zrobilem wersje z krzaczorami zamiast sztachet, wlasciwie chyba bardziej mi sie podoba poprzedni, ten tylko jakis taki balagan wprowadza. Ciagle nie wiem jak jage przedstawie :(, no jak jak pokazac? na miotle wylatujaca (wlatujaca) do domku, przy plotku z lapa na czaszcze i wrednym usmieszkiem, stojaca w otwartych drzwiach w półmroku a moze cos pichcaca na wolnym ogniu przed chata?? Jak myslicie? a moze jeszcze jakos inaczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 8 Wrzesień 2006 Share Napisano 8 Wrzesień 2006 świetny klimat te drzewa co są bardziej z przodu też bym zrobiła bez liści babę jagę nie wiem, może na miotle trzymając w ręku nową czaszkę (lub ludzką głowę) do kolekcji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 8 Wrzesień 2006 Share Napisano 8 Wrzesień 2006 powaznie mowisz zeby bez lisci zrobic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vv3k70r Napisano 8 Wrzesień 2006 Share Napisano 8 Wrzesień 2006 wypasne, urozmaicilbym podloze, nierownosc, korzenie drzew, trawy, mchy i MUCHOMORKI :P i pozwieszalbym neico farfocli z tego domku :) juz wiem co tu nei gra.. mgla CI swieci :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 8 Wrzesień 2006 Share Napisano 8 Wrzesień 2006 hehe, wiem wiem, muchomory musza byc, co do urozmaicania to wlasnie jestem z tym na bakier, zdecydowanie wole czyste, wrecz sterylne kilmaty, na ale probuje to zmienic, tymczasem ujecie z fronta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vv3k70r Napisano 8 Wrzesień 2006 Share Napisano 8 Wrzesień 2006 to zrob tak, idz do lasu, walnij fote, w domu pomysl co widziales..... i bedzies zmial las w glowie jak sie patrzy.... na razie chatka jest, drzewa sa, lasu nie ma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 8 Wrzesień 2006 Share Napisano 8 Wrzesień 2006 myslisz ze w lesie nie bylem? poza tym wystarczy googla odpalic i masz 10000 lasów, sek w tym ze ja chyba nie chce zeby jak normalny wygladal. jakis inny musi byc, moze ta pustka zrobi te inność? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vv3k70r Napisano 8 Wrzesień 2006 Share Napisano 8 Wrzesień 2006 zaloze sie ze w zyciu to w lesie byles raz czy dwa.... za to w parku czy fabryce drewna pewnie nie raz.... fabryka drewna tym sie rozni od lasu czym wood od forest :) las naturalny/pierwotny (puszcza) to takie miejsca gdzie natura sama sprzata, gdzie nei ma plaskich miejsc, gdzie pnie leza jeden na drugim i gnija, przykryte krzakami, obrosniete mchami i grzybami, a na nich rosna krzaki... gdzie nei ma obok siebie dwoch takich samych gatunkow drzew a zadne drzewo nie jest proste.... a w fabryce drewna to masz albo same sosenki w rzadkach (wzglednie w rozproszeniu) proste jak tyczki, igliwie na pare centymetrow, albo jakas inna monokulture, krzakow tam na lekarstwo, galezie uprzatniete, grzyb i chrzaszcze wybite, teren plaski jak stol... taki las pewnie znasz.... mech tam nei ma specjalnie gdzie rosnac, gleba taka ze poza tym co rosnac ma to nie urosnie... to takie deski, tylko jeszcze pozlepiane w drzewa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 8 Wrzesień 2006 Share Napisano 8 Wrzesień 2006 sam jesteś deska :P a poza tym odpowiem Ci w Twoim stylu, człowieku, tu stoi chatka na kurzej nodze a ty drzewach zamylasz, i jeszcze czarownica bedzie co we mozdzezu popyla i dzieci porywa. A ty mi o drzewach, ze lasu nie widzialem tylko drzewa na wycinke uprawiane? wez sie wyluzuj i wracaj do swoich cartoonow :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vv3k70r Napisano 8 Wrzesień 2006 Share Napisano 8 Wrzesień 2006 a co to za las do ktorego nei strach isc? wstyd babci tam mieszkac :) tak dalej pojdzie to sobie m2 na blokowisku zaltwi :) bo tam chociaz straszno w nocy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 8 Wrzesień 2006 Share Napisano 8 Wrzesień 2006 jak tak dalej pojdze to ja do szfecji wyśle, bo tam straszne klimaty panują :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vv3k70r Napisano 8 Wrzesień 2006 Share Napisano 8 Wrzesień 2006 obciachowo by bylo zeby te chatke losie ciagnely :) zmiluj sie nad babcia, tutaj lasow juz nie ma, swierk przy swierku, czysta produkcja.... ostatni las jest na wschod od Wawy, mieszka tam babcia Kaczynska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 8 Wrzesień 2006 Share Napisano 8 Wrzesień 2006 a las Kabacki? Mieszkam ponad ćwierć wieku w jego poblizu wiec nie mow mi ze 2 razy w lesie bylem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 8 Wrzesień 2006 Share Napisano 8 Wrzesień 2006 Sorry za przerwanie dyskusji o lasach ;) wypas, naprawdę niesamowicie podoba mi się klimat tego obrazka :) Bardzo fajny jaraś dał pomysł na krzaczorki, robiło to moim zdaniem ciekawą kompozycję. A co do baby jagi to ciężko będzie, żeby zbyt trywialna postać nie zniszczyła tego klimatu... Zastanawiam się czy nie lepiej byłoby zostawić tego niedopowiedzianego - np. jakiś cień w oknie, albo odbicie szkaradnej twarzy... No ale w tym ujęciu w ogóle nie będzie tego widać... Jeszcze dwa pomysły - można by dać zupełnie młodą, w jakiejś zwiewnej sukni dziewczynę bawiącą się niewinnie czaszką u stopy chatki ;) Drugi pomysł to jakaś staruszka zamiatająca przed chatką liście :) Wiadomo że jest to baba - jaga, ale jej zwyczajne zajęcie oraz użycie miotły do bardziej przyziemnych celów mogą dodać pewnego smaczku. Ogólnie boję się żeby to nie była baba jaga z jakiejś bajki dla dzieci, bo klimat zbudowałaś dużo bardziej złożony niż chatka z piernika. powodzenia w dalszej pracy jak na razie jest pięknie :) pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vv3k70r Napisano 8 Wrzesień 2006 Share Napisano 8 Wrzesień 2006 albo postawic obok sracz z serduszkiem :) i miotle przed wejsciem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 8 Wrzesień 2006 Share Napisano 8 Wrzesień 2006 ta, sracz na kurzej nużce, hehe, w sumie ******** pomysłu na fanową ilustracje, musze to zapisać w kołonotatniku, chatka na kuzej a obok sracz, tez na kuzej :) Ziomuś: dobrze prawisz, podoba mi sie koncepcja niedomówienie, gdzieś w oknie, uchylonyc drzwiach, troszke twarzy, nie do konca widomo o co chodzi. Fajne. I to druge, znaczy sie z zycia wziete czyli codziennośc jagi (wiadomo przeciez ze cały czas pomykać na miotle i zjadać dzieci nie mogła), chyba jeszcze fajniejsza koncepcja. dzieki! taaa, chyba tak zrobie, jaga coś sobie tam bedzie robila, moze wlasnie zamiatala.. a moze tą młudke coś tam robiąca przy łapce... kurde Ziomuś masz łeb, nie można powiedzieć... dobre pomysły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 8 Wrzesień 2006 Share Napisano 8 Wrzesień 2006 kurde Ziomuś masz łeb, nie można powiedzieć... dobre pomysły. no ba :D :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nazps Napisano 9 Wrzesień 2006 Share Napisano 9 Wrzesień 2006 Ja bym babe jage zrobil wchodzaca do mozdzieza, ten mozdziez moglby byc troche za maly a babcia za gruba. Przepisowo na mozdziezu sniedz i znaki kabalistyczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 10 Wrzesień 2006 Share Napisano 10 Wrzesień 2006 Nazps -> tez dobry pomysl :) tymczasem troche siwatlo zmienilem, i podsypalem liści. Daje linka bo render wiekszy (600kilo) wiec nie chce niepotrzebie komuś neta obciażać. Przy okazji wiekszego rendera wyszła brzydota gałęzi i brak klmaki :P a moze jej klamka niepotrzebna? http://www.kwolek.webtech.com.pl/mity/chatka_49.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 10 Wrzesień 2006 Share Napisano 10 Wrzesień 2006 Bez przesady, domek tak odjechany ze z ta klamka wygladałby dziwnie;) Imo kolor tła (szczególnie tam na dole jakis taki dziwny, wiesz drzewka sie swieca jakoś tak)...ale overall fajniutki :] Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 18 Wrzesień 2006 Share Napisano 18 Wrzesień 2006 cześć _Kreska_ ;) i jak tam postępy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 18 Wrzesień 2006 Share Napisano 18 Wrzesień 2006 cześć Leru ;), słabo oj słabo, coś sie zatrzymałem i ruszyć nie moge, troche glowe porobilem i tyle :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brumugun Napisano 20 Wrzesień 2006 Share Napisano 20 Wrzesień 2006 Rób rób kreska, bo pracka naprawde dobra jest, finiszuj. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferni Napisano 21 Wrzesień 2006 Share Napisano 21 Wrzesień 2006 dla mnie praca kwalifikuje sie na podium , jednak drzewa, drzewa i jeszcze raz drzewa sa calkiem z innej histori Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skiki Napisano 24 Wrzesień 2006 Share Napisano 24 Wrzesień 2006 naprawde super :d pracuj pracuj :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 24 Wrzesień 2006 Share Napisano 24 Wrzesień 2006 cześć Leru ;), słabo oj słabo, coś sie zatrzymałem i ruszyć nie moge, troche glowe porobilem i tyle :( Tak to jest, jak się od baby nie zacznie, to potem ponosi konsekwencje. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 25 Wrzesień 2006 Share Napisano 25 Wrzesień 2006 dzieki za komenty, co do lasu to jak czasu starczy moze coś tam zmienie, troche pobawilem sie xfrogiem ostatnio i musze przyznac ze tak poteznego narzedzia do roslinek to jeszcze nie widzialem. No ale to jak czasu starczy. Bo narazie to baby jeszcze nie mam ;) Masz racje Jonasz, od baby zawsze trzeba zaczynac ;) tymczasem znalazlem w necie zdj. na podstawie ktorego zrobie babke, chodzi mi raczej o taka pochylona postac niz twarz no ale zobaczymy. w zalczeniu owa fotka i wprawki do siatki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 25 Wrzesień 2006 Share Napisano 25 Wrzesień 2006 taki przymiarki sobie porobilem, zeby zobaczyc czy taka poza w ogole ma sens, wstawione w fotku na szybko i model tez testowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLADE Napisano 25 Wrzesień 2006 Share Napisano 25 Wrzesień 2006 jak dla mnie pierwsza poza najlepsza, nie spuje kompozycji i stanowi przeciw wage do samej chatki, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 25 Wrzesień 2006 Share Napisano 25 Wrzesień 2006 i dodaj dymek "HOOOP !" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weinert Napisano 25 Wrzesień 2006 Share Napisano 25 Wrzesień 2006 1 wersja najlepsza ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 25 Wrzesień 2006 Share Napisano 25 Wrzesień 2006 no i fajnie, to zostane narazie przy 1 wersji, dzieki. Jonasz: a moze "prawie jak Siergiej Bubka"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 25 Wrzesień 2006 Share Napisano 25 Wrzesień 2006 Aaa... może na miotle? Tak by było hardkorowo i widowiskowo. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weinert Napisano 25 Wrzesień 2006 Share Napisano 25 Wrzesień 2006 hardcore :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Deler Napisano 26 Wrzesień 2006 Share Napisano 26 Wrzesień 2006 hehe ten temat z czaszkami dzieci jest super :) albo to tylko ja mam takie schizy ;] fajnie fajnie !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 26 Wrzesień 2006 Share Napisano 26 Wrzesień 2006 1 wersja najlepsza a miotla to tez fajnasprawa ale moze jako ciekawosta ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 27 Wrzesień 2006 Share Napisano 27 Wrzesień 2006 no nie wiem, na miotle niby fajnie ale taki matyw z małą postacią gdzieś za płotkiem bardziej mi odpowiada. zrobilem pare przymiarek i twarzy troche. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziamka Napisano 27 Wrzesień 2006 Share Napisano 27 Wrzesień 2006 IMHO jakaś ta czarownica nie pasująca klimatem :P Straszniej wyglądało bez niej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 27 Wrzesień 2006 Share Napisano 27 Wrzesień 2006 Fajna chata a te nogi czarownicy to co ? Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 27 Wrzesień 2006 Share Napisano 27 Wrzesień 2006 jak _Kreska_ popracuje nad babka i zastosuje pomysl namber 1 - bez tych latajacych miotelek, eeh - to bedzie full mega wypasik, trzymam kciuki, pzdr ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 27 Wrzesień 2006 Share Napisano 27 Wrzesień 2006 ta twarz ktora jest w miniaturce jest genialna imo takim kadrem powinines ja gdzies ustawic :) wyglada mrocznie itp :) dobra robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość George82 Napisano 27 Wrzesień 2006 Share Napisano 27 Wrzesień 2006 jak _Kreska_ popracuje nad babka i zastosuje pomysl namber 1 - bez tych latajacych miotelek, eeh - to bedzie full mega wypasik, trzymam kciuki, pzdr ;] - true... ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 28 Wrzesień 2006 Share Napisano 28 Wrzesień 2006 świetna ta czarownica na zbliżeniu radzę dodać kolejną "warstwę" ubrania, jakąś poszarpaną, i na przykład lampę w jedną rękę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSn4k3 Napisano 28 Wrzesień 2006 Share Napisano 28 Wrzesień 2006 Czadowa praca, trzymam kciuki i wypatruje konca;] btw: na drugim renderze babajaga ma wonsa?:D Moze jakis kociol przed domem mozna postawic? z ktorego wydobywaja sie dziwne rzeczy np. czerwony dymek, jakies swiatlo itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ndru_w Napisano 28 Wrzesień 2006 Share Napisano 28 Wrzesień 2006 A może tak czarownica stojąca przy jednym z drzew i wycinająca na nim serce z jakimiś inicjałami, gdyż kocha a jednak jest samotna (z wiadomych przyczyn, o których ona se sprawy nie zdaje :) ), albo robiąca na drutach na świeżym powietrzu, np. pokrowiec na czaszki :D. Ale pracka fajna, czuć klimat, a jak babkę jeszcze dobrze zrobisz to będzie MEGA! :) Pozdrowionka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi