Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jako że bardzo lubię postaci mityczne, to trzeba wziąc udział. Chcę 'uwiecznić' moment spotkania Tezeusza z Minotaurem w labiryncie, tuż przed walką. Stylistyka pracy ma być Borisowo Valleyowa (tak przynajmniej sobie założyłem ;))

Zobaczymy :)

• Odpowiedzi 28
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Leru -> Ty szatanie. Wszystko przez Ciebie. Gradobicie, trzęsienie ziemi i kolkusz też ;)

Mam nadzieję że będzie. Mam trochę problemów z komputerem, wiesza mi się od czasu do czasu gdy mam 3d na ekranie, zarówno gry, jak i soft 3d...

Napisano

masz ten sam problem ktory ja mialem w moim Prometeuszku :) za wysoko koncza sie zebra ;)) wydaja mi sie ze ma za krotkie lydki, ale to moze byc wina kamery i braku stop... :) gogogo :) (zerknij na proporcje ogolne nog... cos mi w nich nie gra)

Napisano

Wszelakie skojarzenia z Valleyo, Frazettą, Conanem Barbarzyńcą, tudzież grą Barbarian na C-64 są jak najbardziej na miejscu. Jak juz pisalem chce zaprezentowac mit w wersji Valleyowo-heroic fantasowej.

003rg5.jpg

Jeszcze dużo tu pracy zostało, postuję coś abyście o mnie nie zapomnieli ;)

Napisano

Ja Cię chcialem pochwalić za ramiona bo miodzio wyglądają. A co mi sie nie podoba to te plastikowe mięśnie brzucha.

666 post :)

Napisano

nom ładnie, ale rzeczywiście stópki ma jak gejsza ;) Myśle ze dłuzsze nogi równiez lepiej by zadziałały byłby bardziej...hm, bohaterski? Pozdrawiam

Napisano

Por@szek - ;)

_kuba_ - brzuch porzeźbię jeszcze, ale na finalnym obrazku on raczej będzie tyłem.

JmTm00 - nóżki będę jeszcze pieścić ;)

SirAnen - na C64 nie miał poly, najwyżej pixele:

c6420parte2vj2.gif

Odzienie będzie, update będzie jak coś zrobię (symulatorki mnie ostatnio prześladują, kupiłem sobie Battle of Britain II, testuję też demko FSX i w iłka latam czasami hyhy)

Napisano

004zo6.jpg

Narazie tyle, jeszcze wymyslę jakąś pochwę na miecz i zacznę mapowanko, włosy będę poprawiać w trakcie mapowania/texturowania. NIe; nie będe używac żadnych plugów do włosów, zostaną zrobione z mesha, jako że XSI Fnd (którego mam) nie posiada fura, a dla jednego stilla nie będę kombinować ;)

Napisano

Witam czy może ktoś mi wytłumaczyć takie z danko z regulaminu ?

"Przedstawione mity czy legendy nie mogą być jednak stworzone na potrzeby tego konkursu"

Napisano

Ja gratuluje podejścia. Zaraz zamierzam sam zacząć udział w bitwie i pisze u Ciebie tylko z respektu do tematu pracy :] . Zamierzam również z tej samej/go mitologii zaczerpnąć swoj pomysł. Ale niiiic się nie martw :P Jim jeszcze w źyciu nie oteksturował scenki. Spokojna głowa , no i wcale nie będę od Ciebie zrzynał. I dzięki za imie Tezeusza , choć sprawdzę czy to na pewno On był. Powodznia , Ja.kub.

Napisano

nielot007 - proszę bardzo, nie ma problemu:

004aup1.gif

Jim mee - spoczko, konkurencja mile widziana :) Nie przejmuj się, ja jeszcze żadnej bitwy nie ukończyłem :D nie licząc paru minibitw w gamearcie hehe

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności