nielot007 Napisano 27 Luty 2008 Autor Share Napisano 27 Luty 2008 Witam!! dzieki za komentsy :) Georgas--> hehe chyba mam ofsiki ;) wizz-->mi sie tam akurat zmarszczki podobaja ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 29 Luty 2008 Autor Share Napisano 29 Luty 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 29 Luty 2008 Share Napisano 29 Luty 2008 mięśnie brzucha nie osiągają takich rozmiarów (or do they?)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 29 Luty 2008 Share Napisano 29 Luty 2008 lepiej chyba, mięśnie brzucha dziwne.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 2 Marzec 2008 Autor Share Napisano 2 Marzec 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 2 Marzec 2008 Share Napisano 2 Marzec 2008 Ty lepiej supermana pokaż ;P Btw Nielot dlaczego Twoje portfolio nie działa? tzn nie widać żadnych obrazków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 2 Marzec 2008 Autor Share Napisano 2 Marzec 2008 Ty lepiej supermana pokaż ;P Btw Nielot dlaczego Twoje portfolio nie działa? tzn nie widać żadnych obrazków. supermana powolutku robie :P jesli chodzi o portfolio to nie widac obrazkow bo nie ma obrazkow :P jak zrobie jakas fajna postac to wrzuce jakies obrazki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 3 Marzec 2008 Autor Share Napisano 3 Marzec 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 3 Marzec 2008 Share Napisano 3 Marzec 2008 bardzo ładna głowa szczególnie podoba mi sie czoło i policzki P.S. a co to za tutorial co go tam kręcisz potajemnie a gdzieś o nim wspominałeś na forum:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 4 Marzec 2008 Autor Share Napisano 4 Marzec 2008 Witam!! dzieki za komentarz :) P.S. a co to za tutorial co go tam kręcisz potajemnie a gdzieś o nim wspominałeś na forum:> cos tam "krece" jak skoncze to powiem wiecej co to bedzie i po co :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 8 Marzec 2008 Autor Share Napisano 8 Marzec 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 8 Marzec 2008 Share Napisano 8 Marzec 2008 fajny sculpt ile Ci zajmuje czasu teraz taka jedna głowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serratus Napisano 8 Marzec 2008 Share Napisano 8 Marzec 2008 Witaj ! Chyba wiem co próbujesz uzyskać tj. plastyczność wrinklesów ? Też mam z tym problemy... Na polikach Ci się udało ale to co ma na nosie albo na brwiach, trochę dziwnie wygląda. Ale mimo to widać progress z każdym sculptem. Powodzenia. EDIT: No i chyba trochę przesadziłeś z krechami pod oczami, no ale co ja tam się znam, jeszcze jestem taki mały w temacie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 8 Marzec 2008 Autor Share Napisano 8 Marzec 2008 fajny sculpt ile Ci zajmuje czasu teraz taka jedna głowa? nie mam pojecia ale krotko jaka maksymalnie godzina(jak mam baze) jakos nie wiem czemu ale nie chce mi sie dluzej nad nimisiedziec... Witaj ! Chyba wiem co próbujesz uzyskać tj. plastyczność wrinklesów ? Też mam z tym problemy... Na polikach Ci się udało ale to co ma na nosie albo na brwiach, trochę dziwnie wygląda. Ale mimo to widać progress z każdym sculptem. Powodzenia. EDIT: No i chyba trochę przesadziłeś z krechami pod oczami, no ale co ja tam się znam, jeszcze jestem taki mały w temacie... jesli chodzio wrinklesy to one sa nie skonczone maja nadany tylko kierunek a nad wygladem mialem jeszcze popracowac ale jakos nie chcialo mi sie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 8 Marzec 2008 Share Napisano 8 Marzec 2008 nie mam pojecia ale krotko jaka maksymalnie godzina(jak mam baze) jakos nie wiem czemu ale nie chce mi sie dluzej nad nimisiedziec... dobra i godzina mi sie nawet tyle nie chce siedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gawel72 Napisano 8 Marzec 2008 Share Napisano 8 Marzec 2008 Fajna głowa. Ten model robiłeś z jakieś bazy? Jeśli tak, pokazałbyś ją? Dzięki Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 8 Marzec 2008 Share Napisano 8 Marzec 2008 nielot ja to nieraz siedze z kilka h nad glową a i tak nic nie wychodzi :D czekam na coś więcej od ciebie pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 9 Marzec 2008 Autor Share Napisano 9 Marzec 2008 40min, widac, ze z glowy :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 11 Marzec 2008 Autor Share Napisano 11 Marzec 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 11 Marzec 2008 Share Napisano 11 Marzec 2008 plecy ci nie wyszły, co to ma być dasz coś jeszcze do tego bo tak mało jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 11 Marzec 2008 Autor Share Napisano 11 Marzec 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 11 Marzec 2008 Share Napisano 11 Marzec 2008 uszy ma za nisko, no i wyglada tak jakby byl smutny, tak to spoko, noo moze jescze tylko te zmarszczki pionowe na czole sa za daleko od nasady nosa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 11 Marzec 2008 Share Napisano 11 Marzec 2008 Zgadzam sie i dodaje. Luki skroniowe (czy jak to sie wabi) za bardzo do tylu zawinales. Powinny sie chyba konczyc w miejscu gdzie skierowane sa w gore. Koncowki obojczykow, te w srodku, sa za bardzo oddalone od siebie i miesnie szyi ktore sie do nich przyczepiaja rowniez. Nos dziwny troche, tzn czubek i skrzydelka. Skrzydelka za bardzo podciagnales do gory w miejscu gdzie stykaja sie z nosem. Pomiedzy okiem a nosem powinnienes chyba lekko wcisnac glinke. Ogolnie wyglada fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 12 Marzec 2008 Autor Share Napisano 12 Marzec 2008 40min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 12 Marzec 2008 Share Napisano 12 Marzec 2008 za szerokie bary po mojemu, nielot skończ coś pokaż nam jakiś super detal:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 13 Marzec 2008 Autor Share Napisano 13 Marzec 2008 bary specjalnie takie szerokie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 13 Marzec 2008 Share Napisano 13 Marzec 2008 aha to to pewnie te moje kompleksy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 15 Marzec 2008 Autor Share Napisano 15 Marzec 2008 bedzie z tego tutek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 15 Marzec 2008 Share Napisano 15 Marzec 2008 masz włączoną perspektywe ? :) bo jakos tak dziwnie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 17 Marzec 2008 Autor Share Napisano 17 Marzec 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 17 Marzec 2008 Share Napisano 17 Marzec 2008 o bardzo ladny model koleszko ! Tylko mu cos sie z glowa stalo po lewej i prawej ;) pozdro ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 17 Marzec 2008 Share Napisano 17 Marzec 2008 fajne główki ale dalej masz tą śmieszną manierę do wciągania brwi do środka twarzy, jak w grymasie jakimś, radziłbym robić wyraz twarzy bardziej neutralny, szczególnie jeśli ktoś miałby to potem animować. No i mam wrażenie, że czasami zbyt uwidaczniasz niektóre mięśnie, to wygląda efektowanie, ale nie zawsze naturalnie, Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 17 Marzec 2008 Share Napisano 17 Marzec 2008 no fajnie jest, ostatnie super poza tym czymś o czym wspomniał hcpiter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 18 Marzec 2008 Autor Share Napisano 18 Marzec 2008 dzieki za komentarze:) to po bokach to wlosy ;) (jezeli czaje o co wam chodzi) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 18 Marzec 2008 Autor Share Napisano 18 Marzec 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 18 Marzec 2008 Share Napisano 18 Marzec 2008 no fajnie czuc te masy tkankowe bardzo pozytywnie, pierwszy raz z refki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matv Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 fajnie, fajnie, tylko pomarszcz go trochę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brumugun Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 Dobra główka, tylko znowu troche przesadziles z tymi "rzeczami" na czole nad nosem i oczami, :) , zmarszczek nie trzeba dodawac za dużo, powiem szczerze ze juz mi sie przejadly, te pomarszczone wszedzie gluty , tutaj moze dodac jakies mini zmarszczki w niektorych miejscach , [np mimiczne, okolice oczu], na bumpie i styknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 19 Marzec 2008 Autor Share Napisano 19 Marzec 2008 poczatek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 Ponizej oczu mi sie podoba, z wyjatkiem laczenia dziurek w nosie z twarza i tej krechy laczacej kaciki ust z ukosna zmarszczka obok. Moze sie to zdarza ale ja nie kojarze czegos takiego, jak masz refke to zapodaj ale pewnie z glowki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 nie chcem narzekać :P ale krzywo troche, ta czaszka za długa chyba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 27 Marzec 2008 Autor Share Napisano 27 Marzec 2008 (edytowane) ,,,,,,,,,,, Edytowane 22 Maj 2008 przez nielot007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 27 Marzec 2008 Share Napisano 27 Marzec 2008 nielot007 taki on nie przystojny raczej, po mojemu usta za małe ale ja się nie znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 27 Marzec 2008 Autor Share Napisano 27 Marzec 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 27 Marzec 2008 Autor Share Napisano 27 Marzec 2008 nagralem proces sculptowania... jak chcecie moge pokazac video ? 52min pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 27 Marzec 2008 Share Napisano 27 Marzec 2008 ja bym prosił o jakiegos linka do tego filmiku (rapid share/ netload czy cos takiego) z gory dzieki - fajnie Ci to wychodzi Z tej ostatniej głowy, jedyna rzecz ktora mi się nie widzi, to fałda (od nosa, ta przy policzku, wydaje się być zbyt "głęboka" / "ostra", ale może to wina cienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 28 Marzec 2008 Share Napisano 28 Marzec 2008 ta ostatnia głowa całkiem fajnie wyszła Ci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 28 Marzec 2008 Share Napisano 28 Marzec 2008 Fajnie że nagrałeś ale gdzie to video jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 28 Marzec 2008 Autor Share Napisano 28 Marzec 2008 48min(tez nagralem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 28 Marzec 2008 Share Napisano 28 Marzec 2008 Dobry nielot007 dba o nas i nagrywa dziękujemy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi