nielot007 Napisano 27 Luty 2008 Autor Napisano 27 Luty 2008 Witam!! dzieki za komentsy :) Georgas--> hehe chyba mam ofsiki ;) wizz-->mi sie tam akurat zmarszczki podobaja ;P
maczuga Napisano 29 Luty 2008 Napisano 29 Luty 2008 mięśnie brzucha nie osiągają takich rozmiarów (or do they?)...
Tomala Napisano 2 Marzec 2008 Napisano 2 Marzec 2008 Ty lepiej supermana pokaż ;P Btw Nielot dlaczego Twoje portfolio nie działa? tzn nie widać żadnych obrazków.
nielot007 Napisano 2 Marzec 2008 Autor Napisano 2 Marzec 2008 Ty lepiej supermana pokaż ;P Btw Nielot dlaczego Twoje portfolio nie działa? tzn nie widać żadnych obrazków. supermana powolutku robie :P jesli chodzi o portfolio to nie widac obrazkow bo nie ma obrazkow :P jak zrobie jakas fajna postac to wrzuce jakies obrazki :P
mrkrzysiek Napisano 3 Marzec 2008 Napisano 3 Marzec 2008 bardzo ładna głowa szczególnie podoba mi sie czoło i policzki P.S. a co to za tutorial co go tam kręcisz potajemnie a gdzieś o nim wspominałeś na forum:>
nielot007 Napisano 4 Marzec 2008 Autor Napisano 4 Marzec 2008 Witam!! dzieki za komentarz :) P.S. a co to za tutorial co go tam kręcisz potajemnie a gdzieś o nim wspominałeś na forum:> cos tam "krece" jak skoncze to powiem wiecej co to bedzie i po co :)
mrkrzysiek Napisano 8 Marzec 2008 Napisano 8 Marzec 2008 fajny sculpt ile Ci zajmuje czasu teraz taka jedna głowa?
serratus Napisano 8 Marzec 2008 Napisano 8 Marzec 2008 Witaj ! Chyba wiem co próbujesz uzyskać tj. plastyczność wrinklesów ? Też mam z tym problemy... Na polikach Ci się udało ale to co ma na nosie albo na brwiach, trochę dziwnie wygląda. Ale mimo to widać progress z każdym sculptem. Powodzenia. EDIT: No i chyba trochę przesadziłeś z krechami pod oczami, no ale co ja tam się znam, jeszcze jestem taki mały w temacie...
nielot007 Napisano 8 Marzec 2008 Autor Napisano 8 Marzec 2008 fajny sculpt ile Ci zajmuje czasu teraz taka jedna głowa? nie mam pojecia ale krotko jaka maksymalnie godzina(jak mam baze) jakos nie wiem czemu ale nie chce mi sie dluzej nad nimisiedziec... Witaj ! Chyba wiem co próbujesz uzyskać tj. plastyczność wrinklesów ? Też mam z tym problemy... Na polikach Ci się udało ale to co ma na nosie albo na brwiach, trochę dziwnie wygląda. Ale mimo to widać progress z każdym sculptem. Powodzenia. EDIT: No i chyba trochę przesadziłeś z krechami pod oczami, no ale co ja tam się znam, jeszcze jestem taki mały w temacie... jesli chodzio wrinklesy to one sa nie skonczone maja nadany tylko kierunek a nad wygladem mialem jeszcze popracowac ale jakos nie chcialo mi sie..
mrkrzysiek Napisano 8 Marzec 2008 Napisano 8 Marzec 2008 nie mam pojecia ale krotko jaka maksymalnie godzina(jak mam baze) jakos nie wiem czemu ale nie chce mi sie dluzej nad nimisiedziec... dobra i godzina mi sie nawet tyle nie chce siedzieć
gawel72 Napisano 8 Marzec 2008 Napisano 8 Marzec 2008 Fajna głowa. Ten model robiłeś z jakieś bazy? Jeśli tak, pokazałbyś ją? Dzięki Pozdrawiam
wizz Napisano 8 Marzec 2008 Napisano 8 Marzec 2008 nielot ja to nieraz siedze z kilka h nad glową a i tak nic nie wychodzi :D czekam na coś więcej od ciebie pozdro
mrkrzysiek Napisano 11 Marzec 2008 Napisano 11 Marzec 2008 plecy ci nie wyszły, co to ma być dasz coś jeszcze do tego bo tak mało jest
Adek_CG Napisano 11 Marzec 2008 Napisano 11 Marzec 2008 uszy ma za nisko, no i wyglada tak jakby byl smutny, tak to spoko, noo moze jescze tylko te zmarszczki pionowe na czole sa za daleko od nasady nosa
Gomez Napisano 11 Marzec 2008 Napisano 11 Marzec 2008 Zgadzam sie i dodaje. Luki skroniowe (czy jak to sie wabi) za bardzo do tylu zawinales. Powinny sie chyba konczyc w miejscu gdzie skierowane sa w gore. Koncowki obojczykow, te w srodku, sa za bardzo oddalone od siebie i miesnie szyi ktore sie do nich przyczepiaja rowniez. Nos dziwny troche, tzn czubek i skrzydelka. Skrzydelka za bardzo podciagnales do gory w miejscu gdzie stykaja sie z nosem. Pomiedzy okiem a nosem powinnienes chyba lekko wcisnac glinke. Ogolnie wyglada fajnie.
mrkrzysiek Napisano 12 Marzec 2008 Napisano 12 Marzec 2008 za szerokie bary po mojemu, nielot skończ coś pokaż nam jakiś super detal:)
wizz Napisano 15 Marzec 2008 Napisano 15 Marzec 2008 masz włączoną perspektywe ? :) bo jakos tak dziwnie jest
hcpiter Napisano 17 Marzec 2008 Napisano 17 Marzec 2008 o bardzo ladny model koleszko ! Tylko mu cos sie z glowa stalo po lewej i prawej ;) pozdro !
Vorek Napisano 17 Marzec 2008 Napisano 17 Marzec 2008 fajne główki ale dalej masz tą śmieszną manierę do wciągania brwi do środka twarzy, jak w grymasie jakimś, radziłbym robić wyraz twarzy bardziej neutralny, szczególnie jeśli ktoś miałby to potem animować. No i mam wrażenie, że czasami zbyt uwidaczniasz niektóre mięśnie, to wygląda efektowanie, ale nie zawsze naturalnie, Pozdrawiam
mrkrzysiek Napisano 17 Marzec 2008 Napisano 17 Marzec 2008 no fajnie jest, ostatnie super poza tym czymś o czym wspomniał hcpiter
nielot007 Napisano 18 Marzec 2008 Autor Napisano 18 Marzec 2008 dzieki za komentarze:) to po bokach to wlosy ;) (jezeli czaje o co wam chodzi) :D
KLICEK Napisano 18 Marzec 2008 Napisano 18 Marzec 2008 no fajnie czuc te masy tkankowe bardzo pozytywnie, pierwszy raz z refki ?
brumugun Napisano 19 Marzec 2008 Napisano 19 Marzec 2008 Dobra główka, tylko znowu troche przesadziles z tymi "rzeczami" na czole nad nosem i oczami, :) , zmarszczek nie trzeba dodawac za dużo, powiem szczerze ze juz mi sie przejadly, te pomarszczone wszedzie gluty , tutaj moze dodac jakies mini zmarszczki w niektorych miejscach , [np mimiczne, okolice oczu], na bumpie i styknie.
Gomez Napisano 19 Marzec 2008 Napisano 19 Marzec 2008 Ponizej oczu mi sie podoba, z wyjatkiem laczenia dziurek w nosie z twarza i tej krechy laczacej kaciki ust z ukosna zmarszczka obok. Moze sie to zdarza ale ja nie kojarze czegos takiego, jak masz refke to zapodaj ale pewnie z glowki?
wizz Napisano 19 Marzec 2008 Napisano 19 Marzec 2008 nie chcem narzekać :P ale krzywo troche, ta czaszka za długa chyba :)
nielot007 Napisano 27 Marzec 2008 Autor Napisano 27 Marzec 2008 (edytowane) ,,,,,,,,,,, Edytowane 22 Maj 2008 przez nielot007
mrkrzysiek Napisano 27 Marzec 2008 Napisano 27 Marzec 2008 nielot007 taki on nie przystojny raczej, po mojemu usta za małe ale ja się nie znam
nielot007 Napisano 27 Marzec 2008 Autor Napisano 27 Marzec 2008 nagralem proces sculptowania... jak chcecie moge pokazac video ? 52min pozdro
Loki Napisano 27 Marzec 2008 Napisano 27 Marzec 2008 ja bym prosił o jakiegos linka do tego filmiku (rapid share/ netload czy cos takiego) z gory dzieki - fajnie Ci to wychodzi Z tej ostatniej głowy, jedyna rzecz ktora mi się nie widzi, to fałda (od nosa, ta przy policzku, wydaje się być zbyt "głęboka" / "ostra", ale może to wina cienia
mrkrzysiek Napisano 28 Marzec 2008 Napisano 28 Marzec 2008 ta ostatnia głowa całkiem fajnie wyszła Ci
mrkrzysiek Napisano 28 Marzec 2008 Napisano 28 Marzec 2008 Dobry nielot007 dba o nas i nagrywa dziękujemy :)
Rekomendowane odpowiedzi