Napisano 18 Sierpień 200618 l Spoko Wam idzie, ja wrzucam swojego patyczkowatego stworka. Soft: Wings3d , jak dojdzie pare obiektow to sie robi ciezko ;]. Z pancerzem miałem problemy, na szczęście jest extract region. :D
Napisano 29 Sierpień 200618 l hmm cos mało modeli wrzucacie tu ostatnio , ja bawiłem się teksturami ale średnio mi to idzie dlatego wracam do modelowania. ;] Tym razem słonik. Plus dodatkowo , specjalnie dla Was obstrykałem figurke , zestaw fotek do sciągnięcia tutaj: http://www.martagadomska.neostrada.pl/3d/referki/elephant_ref.rar
Napisano 31 Sierpień 200618 l No więc oderwałem się od vipa i zrobiłem swoją pierwszą bryłę postaci:] , tak więc przepraszam za błędy,
Napisano 3 Wrzesień 200618 l mam zamiar takie coś zrobić wydaje sie proste ale dawno 3d maxa niewidziałem więcnarazie niewiem jak sie za to zabrać
Napisano 8 Wrzesień 200618 l Nie chciało mi się tworzyć wątku więc tutaj wrzucę , nałożyłem teksturę na bryłe smoczka: Może być? Malowana w maya.
Napisano 28 Wrzesień 200618 l a czy to wazne w czym?;) we wszystkim sie bardzo podobnie robi... moge sie mylic ale mi to wyglada na silo:P
Napisano 28 Wrzesień 200618 l Model robiony w Wings 3D 0.98.35, z dodanymi do tweak mode nowymi bajerami (relax , along normal, in tangent space, slide) , super to jest, zrzuty z viewporta, z włączonym two light's.
Napisano 27 Listopad 200618 l no panowie i panie... swietny wątek a tu ciszaaaa..... bryla najogulniejsza z mozliwych... moze kiedys dodam detalu;)
Napisano 25 Grudzień 200618 l bardzo fajna brylka... pozatym fajnie ze jescze ktos tutaj cos wrzuca :)
Napisano 1 Marzec 200718 l dużo dobre chłopaki !:) brumugun, masz więcej takich conceptów? kuba, elegancja bryly :) czolem pionier.
Napisano 11 Kwiecień 200717 l Pionier->Wszystkie obrazki wygooglane , wpisywałem creature , beast , concept itp ;) Kolejna baza do sculpta:
Napisano 29 Kwiecień 200717 l Heh jak zobaczyłem tego tutka z dinozaurem to mnie tak pokusiło i z nudów sobie zrobiłem.