brumugun Napisano 18 Sierpień 2006 Share Napisano 18 Sierpień 2006 Spoko Wam idzie, ja wrzucam swojego patyczkowatego stworka. Soft: Wings3d , jak dojdzie pare obiektow to sie robi ciezko ;]. Z pancerzem miałem problemy, na szczęście jest extract region. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brumugun Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 hmm cos mało modeli wrzucacie tu ostatnio , ja bawiłem się teksturami ale średnio mi to idzie dlatego wracam do modelowania. ;] Tym razem słonik. Plus dodatkowo , specjalnie dla Was obstrykałem figurke , zestaw fotek do sciągnięcia tutaj: http://www.martagadomska.neostrada.pl/3d/referki/elephant_ref.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mileS Napisano 31 Sierpień 2006 Share Napisano 31 Sierpień 2006 No więc oderwałem się od vipa i zrobiłem swoją pierwszą bryłę postaci:] , tak więc przepraszam za błędy, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość styczny Napisano 3 Wrzesień 2006 Share Napisano 3 Wrzesień 2006 mam zamiar takie coś zrobić wydaje sie proste ale dawno 3d maxa niewidziałem więcnarazie niewiem jak sie za to zabrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirAnen Napisano 4 Wrzesień 2006 Share Napisano 4 Wrzesień 2006 Da sie wszystko , bez problemu. Pare ksztaltow i wszystko gra :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brumugun Napisano 4 Wrzesień 2006 Share Napisano 4 Wrzesień 2006 Styczny -> Extruduj boxa śmiało , pam pam pam pam ram pam pam . ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gaspar Napisano 4 Wrzesień 2006 Share Napisano 4 Wrzesień 2006 Taki sobie 5 minutowy pies bez refki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mileS Napisano 5 Wrzesień 2006 Share Napisano 5 Wrzesień 2006 Troszke kotowaty :] ale ok . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaskier Napisano 5 Wrzesień 2006 Share Napisano 5 Wrzesień 2006 takie moje coś dla rozluźnienia: concept: model: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brumugun Napisano 8 Wrzesień 2006 Share Napisano 8 Wrzesień 2006 Nie chciało mi się tworzyć wątku więc tutaj wrzucę , nałożyłem teksturę na bryłe smoczka: Może być? Malowana w maya. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brumugun Napisano 27 Wrzesień 2006 Share Napisano 27 Wrzesień 2006 Huh coś zapał osłabł. To nic ja od czasu do czasu coś wrzucę: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 28 Wrzesień 2006 Share Napisano 28 Wrzesień 2006 brumugun ładny model w czym robiony?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hokr Napisano 28 Wrzesień 2006 Share Napisano 28 Wrzesień 2006 a czy to wazne w czym?;) we wszystkim sie bardzo podobnie robi... moge sie mylic ale mi to wyglada na silo:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brumugun Napisano 28 Wrzesień 2006 Share Napisano 28 Wrzesień 2006 Model robiony w Wings 3D 0.98.35, z dodanymi do tweak mode nowymi bajerami (relax , along normal, in tangent space, slide) , super to jest, zrzuty z viewporta, z włączonym two light's. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość spokojny Napisano 12 Październik 2006 Share Napisano 12 Październik 2006 Czas: Zdecydowanie za długo ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 27 Listopad 2006 Share Napisano 27 Listopad 2006 no panowie i panie... swietny wątek a tu ciszaaaa..... bryla najogulniejsza z mozliwych... moze kiedys dodam detalu;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brumugun Napisano 25 Grudzień 2006 Share Napisano 25 Grudzień 2006 Fish 4 fun. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 25 Grudzień 2006 Share Napisano 25 Grudzień 2006 bardzo fajna brylka... pozatym fajnie ze jescze ktos tutaj cos wrzuca :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brumugun Napisano 25 Grudzień 2006 Share Napisano 25 Grudzień 2006 thx, następna bryłka: Merry Christmas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brumugun Napisano 25 Grudzień 2006 Share Napisano 25 Grudzień 2006 Pinki ! Hoo! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brumugun Napisano 25 Grudzień 2006 Share Napisano 25 Grudzień 2006 Byczkowate cuś: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serratus Napisano 11 Styczeń 2007 Share Napisano 11 Styczeń 2007 Aby nieco ożywić temat, wrzucam takie coś: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 25 Luty 2007 Share Napisano 25 Luty 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 1 Marzec 2007 Share Napisano 1 Marzec 2007 nowa bryłka na podstawie koncepty forumowego kolegi thirdeye'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 1 Marzec 2007 Share Napisano 1 Marzec 2007 dużo dobre chłopaki !:) brumugun, masz więcej takich conceptów? kuba, elegancja bryly :) czolem pionier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy-angel Napisano 3 Marzec 2007 Share Napisano 3 Marzec 2007 Moze to byc muszka a moze byc pajaczek jak to woli :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jim mee Napisano 4 Marzec 2007 Share Napisano 4 Marzec 2007 MileS !! Mega pomysł ;) Pozostali ... profeska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brumugun Napisano 11 Kwiecień 2007 Share Napisano 11 Kwiecień 2007 Pionier->Wszystkie obrazki wygooglane , wpisywałem creature , beast , concept itp ;) Kolejna baza do sculpta: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Temporal Napisano 29 Kwiecień 2007 Share Napisano 29 Kwiecień 2007 Heh jak zobaczyłem tego tutka z dinozaurem to mnie tak pokusiło i z nudów sobie zrobiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nerwer Napisano 4 Lipiec 2007 Share Napisano 4 Lipiec 2007 To i ja coś wrzucę: P Meduza(chyba): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi