Napisano 8 Sierpień 200618 l Przedstawiam wam oto moi drodzy początek tej ot znakomitości, jaką jest Endriu :) myśle dojść tak do 4-5 k tris oczywiście garniak jakiś z czerwono-białym krawatem :D itp narazie zrobiłem głowę (speed :D jakaś niecała godzinka): pzdr :D PS. model bedzie do animacji :) niech moc bedzie z wami ;)
Napisano 8 Sierpień 200618 l calkiem calkiem podobny, chociaz cos nie pasuje ,nos albo uklad oczu :) czolko i brwi jak zywy endriu :D gut job !
Napisano 8 Sierpień 200618 l ledyr.... ja rozumiem ze meiszkasz w Gdansku i masz przygotowany kajak.... ale jak co to zabecze na forum human right watch jakbys przypadkiem "wyszedl z domu i nei wrocil" :) bo model jest podobny do docelowego... ale w czyste intencje wobec waaadzy to nei wierze :P tylna czesc nosa podciagnales za wysoko... nizej i bedzie podobniejszy...... chyab masz referke z jakas mina :)
Napisano 8 Sierpień 200618 l I czerwona teksture na twarz- bo wiadomo lepper po tylu flaszkach i solarium musi byc czerwony :D
Napisano 8 Sierpień 200618 l yo, zgadzam sie z vv3k70r (blagam zrob cos z ksywka bo zawsze 5 razy przewijam do gory zeby zapamietac i przepisac ;)), a co do samego pomyslu ledyr: LOOOOOOL :D tak czy owak, jak na godzinke roboty podobienstwo extra
Napisano 8 Sierpień 200618 l mi wygląda jak Lepper junior II, to pewnie tymczasowe wrażenie spowodowane "gładką skórą", ale ;]
Napisano 8 Sierpień 200618 l swietny jest - spore podobienstwo i jak na godzinke dlubania wyszlo rewelacyjnie :) poaodoa
Napisano 8 Sierpień 200618 l hoho. No faaajny . Planujesz tylko model czy może jakąś animację stworzyć z nim w roli głównej ;) ?
Napisano 8 Sierpień 200618 l ojżeby tobie Ledyr mówić, żeby siatke pokazać... to wstyd :) ogólnie podobny, jestem pod wrażeniem, ja jezeli chodzi o twarze to laik jestem :D
Napisano 8 Sierpień 200618 l Autor Planujesz tylko model czy może jakąś animację stworzyć z nim w roli głównej ;) ? nie tylko z nim, poleci cała trójca ;) LeUd Fo EhT sEtAf mi wygląda jak Lepper junior II, to pewnie tymczasowe wrażenie spowodowane "gładką skórą", ale ;] tak, to przez to, pewnie z teksturą bedzei starzej wygladał teraz jest jeszcze z czasów "brona w rece i na tory kolejowe" :D ledyr.... ja rozumiem ze meiszkasz w Gdansku i masz przygotowany kajak.... ale jak co to zabecze na forum human right watch jakbys przypadkiem "wyszedl z domu i nei wrocil" :) bo model jest podobny do docelowego... ale w czyste intencje wobec waaadzy to nei wierze :P hehehe to dopiero nic ja sie boje ze jak zaczne Giertycha robic to sie na red watchu znajde "D specjalnie dla ciebie Ognisty ;)
Napisano 8 Sierpień 200618 l wyglada zajefajnie - rowno i w ogole cos mu sie moze dzieje lekko w koncikach ust... ps. czuje natchnienie chrisem mario-don'a apaoa
Napisano 8 Sierpień 200618 l Autor czuje natchnienie chrisem mario-don'a hehe nie tyle chrisem co no nie wazne z walkena to ma chyba tylko podobne wlosy :d no i jeszcze zaraz lookne na siateczke zobaczyc jak Mario zrobił garniturek
Napisano 8 Sierpień 200618 l Autor jeszcze troche waszych postów i sie rozkleje :D pobawilem sie troche z marynarką ale to jeszcze nie jest finalowa wersja bo beda na niej wciecia których nie moge zrobić przy symmetry pozdro!! peace!!! sex drugs and 3d max!!!! ;D
Napisano 9 Sierpień 200618 l uaaaa, ledyr- jestes wielki :D tozto nasz wielki "lepę" :) a na temat marynary nie piszę bo, jak sam wspominasz, nie skończona pozdrówki
Napisano 9 Sierpień 200618 l czesc! marynara? szkoda, ze nie zdecydowales sie na klasyczny stroj boxerski :) to by bylo cos :)
Napisano 9 Sierpień 200618 l hehe - zaki79 - fajniasty pomysl :) a gatki zeby mial w czerwono-biale pasy :D hyhy
Napisano 9 Sierpień 200618 l tak, tak, marynara do kosza! :) my chcemy endriu leper - pierwszy bołkser IV erpe :)
Napisano 9 Sierpień 200618 l marynarka jest luzik :) biało czerwony krawat i będzie wiadomo od razu kto zacz :) jak na razie to wygląda to bardzo dobrze, może być wypaśny modelik. pozdro
Napisano 9 Sierpień 200618 l Autor nie moge go zrobic w stroju bokserskim bo to zniszczy klimat animacji która planuje chociaz... dla was moge zrobic takze wersje bokserską :d
Napisano 10 Sierpień 200618 l empeck- bot ut2k LOL, moze do painkillera? wyobrazcie sobie biegnaca na was horde 50 leperkow a wy tylko: tatatatatatatatatata!! LOL
Napisano 10 Sierpień 200618 l Hehe masz ukończyć ten model bo bana dostaniesz ;D Każdy zapewne chciałby do niego sobie troche postrzelać ;]
Napisano 10 Sierpień 200618 l Autor Każdy zapewne chciałby do niego sobie troche postrzelać ;] hehe to co, lepper za dyche :D ? mialem dzis malo czasu wiec tylko tyle a pozycja dziwna bo tak prosciej sie rigguje przynajmniej mi
Napisano 11 Sierpień 200618 l czy przypadkiem nie ma zbyt malych dloni (zbyt krotkich palcow??) powinien miec je jak najawieksze/najdluzsze - nawykniete do zagarniania i kradziezy.... hehe - ale serio - chyba ma je ciut za male... pzoaoa
Napisano 11 Sierpień 200618 l heh ftorek XD wydaje się że garniak jest na niego za mały - nogawki powinny sięgać do stopy z przodu i do pół pięty z tyłu. Tak samo rękawy - powinny sięgać do połowy długości między kciukiem a nadgarstkiem (pisze na czuja, nie jestem krawcem :)) rękawy trochę za szerokie - wygląda nieco jak w habbicie. Aha i nie lepiej byłoby go modelować w klasycznej pozie? łatwiej byłoby ocenić proporcje itp. A błedy i tak wyjdą jak wstawisz rig. pozdro
Napisano 11 Sierpień 200618 l no facet widze że modeliki robisz coraz lepsze, głowa tego goscia bardzo mi sie podoba, ma charakter : )
Napisano 14 Sierpień 200618 l Autor ok wiec powieccie co myslicie o proporcjach, poprawawiam garnitur, mapuje i... dlugo wyczekiwana walka z teksturami :D spróbuje w końcu bez zdjęc :) a i jeszcze cos, troche dziwne pytanie, ma mzoe ktos dobre zdjcie leppera z profilu? :D bo z tej strony w ogółe nie jest podobny i jeszcze cos mi sie nie podoba z jego proporcjami tylko nie wiem co:/ no facet widze że modeliki robisz coraz lepsze martwiłbym sie gdyby tak nie było, thx chociaz i tak powinno mi lepiej isc, tyle godzin ile siedzi przed kompem... 4442 tris
Napisano 15 Sierpień 200618 l wydluz mu spodnie - to napewno - nawet niech mu sie opra prawie ze o ziemie - i wtedy dodaj pare zmarszczek u dolu materialu - tak to wyglada w rzeczywistosci - jak stoisz w garniturze to nogawki sa prawie do ziemi - a jak usiadziesz to faktycznie podjezdzaja wyzej - nawet do kostki... po dwa - w garniturach ramiona sa chyba bardziej 'spiczaste' bo masz tam napchane usztywnienia... i dlatego ramiona nie opadaja tak bardzo - aczkolwiek tu moge sie troche mylic :) po trzy - moze zmniejsz troche zeloowke w butach - bo teraz wyglada jakby na metalowy koncert sie wybieral w ciezkich butach :) - i w wygladzie z boku tez troche te buty podrasuj - 'zmiekcz' je troche - i jeszcze mam wrazenie ze cala stope moglbys do tylu cofnac - postac nabralaby troche stabilnosci mam wrazenie ze wlasnie z boku bardziej andrzejka przypomina niz z przodu.. pzoizoa - dobrze idzie tak czy siak - trzymam kciuki za tekture :)
Napisano 15 Sierpień 200618 l hehe sory ze to napisze jeszcze raz ale... morde to mu zrobiles zaj****ta :) reszta narazie tak srednio...
Napisano 15 Sierpień 200618 l Nom twarz jak w real'u :) Jeszce tylko texturke z buraczkiem :). A reszta to kiepawo pierwsze to co mi sie rzucilo w oczy to barki i rece. Rece sa zbyt proste, (moze troche przykrotkie) i rowne przy barkach powinny byc szersze. A barki sa za bardzo wysuniete na bok. Tu klika zdjec referencyjnych :) http://www.stallone.pl/images/news/lepper.jpg - Postawa bojowa http://michalzajda.republika.pl/lepper.jpg - Trening http://www.marketingwpolityce.zgora.pl/kampaniewyborcze/kampania2005pl/samoobrona/materialy/plakat-lepper-duzy.jpg - Czlowiek z charakterem :) http://free.polbox.pl/l/lepper/lepper2000.jpg - blokady :)
Napisano 16 Sierpień 200618 l Autor juz chbya nic nie wyrzezbie lepszego zaczynam mapowac! ot co dzieki ludzie za pomoc :)
Napisano 16 Sierpień 200618 l Jak na moje oko ma za wysoko miednice i za dlugie nogi przez to , prosze oblukaj to jeszcze raz bo patrzysz na model i czujesz "cos jest nie tak" Pozatym modelik jest naprawde swietny warto zmienic taki detalik :)
Napisano 16 Sierpień 200618 l pewnie pokazuje jakie to ma plony biedny lepper-robol w tak nieurodzajnym kraju jak Polska i domaga sie odszkodowania
Napisano 16 Sierpień 200618 l Autor Jak na moje oko ma za wysoko miednice i za dlugie nogi przez to , prosze oblukaj to jeszcze raz bo patrzysz na model i czujesz "cos jest nie tak" lepiej już? zciagnołem mu krok lekko do dolu i zmiejszylem wciecia gdzie niegdzie ^^
Napisano 16 Sierpień 200618 l jak juz Lepper to musi mieć czrwona gębę :P , no i oczywiście głupkowaty wyraz twarzy:P
Napisano 16 Sierpień 200618 l Ledyr nie zapomnij o solarce i bialoczerwonym krawacie. A na fotce widac slinotok w kacikach ust wiec tez mu daj XD
Napisano 16 Sierpień 200618 l Autor hehe wstepna tekstura twarzy, na wlosy nie patrzcie bo są tylko tak do rendera ^^ PEACE :D
Napisano 16 Sierpień 200618 l wporzo dajesz - ale chyba troche za ciemno przy nosku cos tak jakby :) poapoa