ledyr Napisano 8 Sierpień 2006 Share Napisano 8 Sierpień 2006 Przedstawiam wam oto moi drodzy początek tej ot znakomitości, jaką jest Endriu :) myśle dojść tak do 4-5 k tris oczywiście garniak jakiś z czerwono-białym krawatem :D itp narazie zrobiłem głowę (speed :D jakaś niecała godzinka): pzdr :D PS. model bedzie do animacji :) niech moc bedzie z wami ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 8 Sierpień 2006 Share Napisano 8 Sierpień 2006 calkiem calkiem podobny, chociaz cos nie pasuje ,nos albo uklad oczu :) czolko i brwi jak zywy endriu :D gut job ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vv3k70r Napisano 8 Sierpień 2006 Share Napisano 8 Sierpień 2006 ledyr.... ja rozumiem ze meiszkasz w Gdansku i masz przygotowany kajak.... ale jak co to zabecze na forum human right watch jakbys przypadkiem "wyszedl z domu i nei wrocil" :) bo model jest podobny do docelowego... ale w czyste intencje wobec waaadzy to nei wierze :P tylna czesc nosa podciagnales za wysoko... nizej i bedzie podobniejszy...... chyab masz referke z jakas mina :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scottero Napisano 8 Sierpień 2006 Share Napisano 8 Sierpień 2006 I czerwona teksture na twarz- bo wiadomo lepper po tylu flaszkach i solarium musi byc czerwony :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 8 Sierpień 2006 Share Napisano 8 Sierpień 2006 da radę go rozpoznać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 8 Sierpień 2006 Share Napisano 8 Sierpień 2006 Fakt, podobny troche do Endriu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madman1987 Napisano 8 Sierpień 2006 Share Napisano 8 Sierpień 2006 yo, zgadzam sie z vv3k70r (blagam zrob cos z ksywka bo zawsze 5 razy przewijam do gory zeby zapamietac i przepisac ;)), a co do samego pomyslu ledyr: LOOOOOOL :D tak czy owak, jak na godzinke roboty podobienstwo extra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heZrou Napisano 8 Sierpień 2006 Share Napisano 8 Sierpień 2006 mi wygląda jak Lepper junior II, to pewnie tymczasowe wrażenie spowodowane "gładką skórą", ale ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ftorek Napisano 8 Sierpień 2006 Share Napisano 8 Sierpień 2006 swietny jest - spore podobienstwo i jak na godzinke dlubania wyszlo rewelacyjnie :) poaodoa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slayer2004 Napisano 8 Sierpień 2006 Share Napisano 8 Sierpień 2006 hoho. No faaajny . Planujesz tylko model czy może jakąś animację stworzyć z nim w roli głównej ;) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ognisty Napisano 8 Sierpień 2006 Share Napisano 8 Sierpień 2006 ojżeby tobie Ledyr mówić, żeby siatke pokazać... to wstyd :) ogólnie podobny, jestem pod wrażeniem, ja jezeli chodzi o twarze to laik jestem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 8 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2006 Planujesz tylko model czy może jakąś animację stworzyć z nim w roli głównej ;) ? nie tylko z nim, poleci cała trójca ;) LeUd Fo EhT sEtAf mi wygląda jak Lepper junior II, to pewnie tymczasowe wrażenie spowodowane "gładką skórą", ale ;] tak, to przez to, pewnie z teksturą bedzei starzej wygladał teraz jest jeszcze z czasów "brona w rece i na tory kolejowe" :D ledyr.... ja rozumiem ze meiszkasz w Gdansku i masz przygotowany kajak.... ale jak co to zabecze na forum human right watch jakbys przypadkiem "wyszedl z domu i nei wrocil" :) bo model jest podobny do docelowego... ale w czyste intencje wobec waaadzy to nei wierze :P hehehe to dopiero nic ja sie boje ze jak zaczne Giertycha robic to sie na red watchu znajde "D specjalnie dla ciebie Ognisty ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ftorek Napisano 8 Sierpień 2006 Share Napisano 8 Sierpień 2006 wyglada zajefajnie - rowno i w ogole cos mu sie moze dzieje lekko w koncikach ust... ps. czuje natchnienie chrisem mario-don'a apaoa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 8 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2006 czuje natchnienie chrisem mario-don'a hehe nie tyle chrisem co no nie wazne z walkena to ma chyba tylko podobne wlosy :d no i jeszcze zaraz lookne na siateczke zobaczyc jak Mario zrobił garniturek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el_Pawcik Napisano 8 Sierpień 2006 Share Napisano 8 Sierpień 2006 zeby to byl lepper bys musial zamiast glowy buraka zrobic ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 8 Sierpień 2006 Share Napisano 8 Sierpień 2006 dla mnie bomba!! super to wyglada :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.funky Napisano 8 Sierpień 2006 Share Napisano 8 Sierpień 2006 no no, rzeczywiscie podobny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 8 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2006 jeszcze troche waszych postów i sie rozkleje :D pobawilem sie troche z marynarką ale to jeszcze nie jest finalowa wersja bo beda na niej wciecia których nie moge zrobić przy symmetry pozdro!! peace!!! sex drugs and 3d max!!!! ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madman1987 Napisano 9 Sierpień 2006 Share Napisano 9 Sierpień 2006 uaaaa, ledyr- jestes wielki :D tozto nasz wielki "lepę" :) a na temat marynary nie piszę bo, jak sam wspominasz, nie skończona pozdrówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 9 Sierpień 2006 Share Napisano 9 Sierpień 2006 ja bym go chciał w UT2k4 jako bota ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki79 Napisano 9 Sierpień 2006 Share Napisano 9 Sierpień 2006 czesc! marynara? szkoda, ze nie zdecydowales sie na klasyczny stroj boxerski :) to by bylo cos :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ftorek Napisano 9 Sierpień 2006 Share Napisano 9 Sierpień 2006 hehe - zaki79 - fajniasty pomysl :) a gatki zeby mial w czerwono-biale pasy :D hyhy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ognisty Napisano 9 Sierpień 2006 Share Napisano 9 Sierpień 2006 tak, tak, marynara do kosza! :) my chcemy endriu leper - pierwszy bołkser IV erpe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 9 Sierpień 2006 Share Napisano 9 Sierpień 2006 marynarka jest luzik :) biało czerwony krawat i będzie wiadomo od razu kto zacz :) jak na razie to wygląda to bardzo dobrze, może być wypaśny modelik. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 9 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2006 nie moge go zrobic w stroju bokserskim bo to zniszczy klimat animacji która planuje chociaz... dla was moge zrobic takze wersje bokserską :d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 9 Sierpień 2006 Share Napisano 9 Sierpień 2006 Noo pojechałeś nieźle :) lepper jak żywy :) ciekaw jestem tej animacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madman1987 Napisano 10 Sierpień 2006 Share Napisano 10 Sierpień 2006 empeck- bot ut2k LOL, moze do painkillera? wyobrazcie sobie biegnaca na was horde 50 leperkow a wy tylko: tatatatatatatatatata!! LOL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAINbringer Napisano 10 Sierpień 2006 Share Napisano 10 Sierpień 2006 Hehe masz ukończyć ten model bo bana dostaniesz ;D Każdy zapewne chciałby do niego sobie troche postrzelać ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 10 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 10 Sierpień 2006 Każdy zapewne chciałby do niego sobie troche postrzelać ;] hehe to co, lepper za dyche :D ? mialem dzis malo czasu wiec tylko tyle a pozycja dziwna bo tak prosciej sie rigguje przynajmniej mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ftorek Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 czy przypadkiem nie ma zbyt malych dloni (zbyt krotkich palcow??) powinien miec je jak najawieksze/najdluzsze - nawykniete do zagarniania i kradziezy.... hehe - ale serio - chyba ma je ciut za male... pzoaoa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 heh ftorek XD wydaje się że garniak jest na niego za mały - nogawki powinny sięgać do stopy z przodu i do pół pięty z tyłu. Tak samo rękawy - powinny sięgać do połowy długości między kciukiem a nadgarstkiem (pisze na czuja, nie jestem krawcem :)) rękawy trochę za szerokie - wygląda nieco jak w habbicie. Aha i nie lepiej byłoby go modelować w klasycznej pozie? łatwiej byłoby ocenić proporcje itp. A błedy i tak wyjdą jak wstawisz rig. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 no facet widze że modeliki robisz coraz lepsze, głowa tego goscia bardzo mi sie podoba, ma charakter : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 14 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 14 Sierpień 2006 ok wiec powieccie co myslicie o proporcjach, poprawawiam garnitur, mapuje i... dlugo wyczekiwana walka z teksturami :D spróbuje w końcu bez zdjęc :) a i jeszcze cos, troche dziwne pytanie, ma mzoe ktos dobre zdjcie leppera z profilu? :D bo z tej strony w ogółe nie jest podobny i jeszcze cos mi sie nie podoba z jego proporcjami tylko nie wiem co:/ no facet widze że modeliki robisz coraz lepsze martwiłbym sie gdyby tak nie było, thx chociaz i tak powinno mi lepiej isc, tyle godzin ile siedzi przed kompem... 4442 tris Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ftorek Napisano 15 Sierpień 2006 Share Napisano 15 Sierpień 2006 wydluz mu spodnie - to napewno - nawet niech mu sie opra prawie ze o ziemie - i wtedy dodaj pare zmarszczek u dolu materialu - tak to wyglada w rzeczywistosci - jak stoisz w garniturze to nogawki sa prawie do ziemi - a jak usiadziesz to faktycznie podjezdzaja wyzej - nawet do kostki... po dwa - w garniturach ramiona sa chyba bardziej 'spiczaste' bo masz tam napchane usztywnienia... i dlatego ramiona nie opadaja tak bardzo - aczkolwiek tu moge sie troche mylic :) po trzy - moze zmniejsz troche zeloowke w butach - bo teraz wyglada jakby na metalowy koncert sie wybieral w ciezkich butach :) - i w wygladzie z boku tez troche te buty podrasuj - 'zmiekcz' je troche - i jeszcze mam wrazenie ze cala stope moglbys do tylu cofnac - postac nabralaby troche stabilnosci mam wrazenie ze wlasnie z boku bardziej andrzejka przypomina niz z przodu.. pzoizoa - dobrze idzie tak czy siak - trzymam kciuki za tekture :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ognisty Napisano 15 Sierpień 2006 Share Napisano 15 Sierpień 2006 hehe sory ze to napisze jeszcze raz ale... morde to mu zrobiles zaj****ta :) reszta narazie tak srednio... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grimor Napisano 15 Sierpień 2006 Share Napisano 15 Sierpień 2006 Nom twarz jak w real'u :) Jeszce tylko texturke z buraczkiem :). A reszta to kiepawo pierwsze to co mi sie rzucilo w oczy to barki i rece. Rece sa zbyt proste, (moze troche przykrotkie) i rowne przy barkach powinny byc szersze. A barki sa za bardzo wysuniete na bok. Tu klika zdjec referencyjnych :) http://www.stallone.pl/images/news/lepper.jpg - Postawa bojowa http://michalzajda.republika.pl/lepper.jpg - Trening http://www.marketingwpolityce.zgora.pl/kampaniewyborcze/kampania2005pl/samoobrona/materialy/plakat-lepper-duzy.jpg - Czlowiek z charakterem :) http://free.polbox.pl/l/lepper/lepper2000.jpg - blokady :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 16 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2006 juz chbya nic nie wyrzezbie lepszego zaczynam mapowac! ot co dzieki ludzie za pomoc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 16 Sierpień 2006 Share Napisano 16 Sierpień 2006 Jak na moje oko ma za wysoko miednice i za dlugie nogi przez to , prosze oblukaj to jeszcze raz bo patrzysz na model i czujesz "cos jest nie tak" Pozatym modelik jest naprawde swietny warto zmienic taki detalik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 16 Sierpień 2006 Share Napisano 16 Sierpień 2006 Może w takiej pozie zrób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 16 Sierpień 2006 Share Napisano 16 Sierpień 2006 to trawa jest? :D "zaraz to wszystko zjaram!!" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 16 Sierpień 2006 Share Napisano 16 Sierpień 2006 No napewno nie pasza dla świń. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weinert Napisano 16 Sierpień 2006 Share Napisano 16 Sierpień 2006 pewnie pokazuje jakie to ma plony biedny lepper-robol w tak nieurodzajnym kraju jak Polska i domaga sie odszkodowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 16 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2006 Jak na moje oko ma za wysoko miednice i za dlugie nogi przez to , prosze oblukaj to jeszcze raz bo patrzysz na model i czujesz "cos jest nie tak" lepiej już? zciagnołem mu krok lekko do dolu i zmiejszylem wciecia gdzie niegdzie ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 16 Sierpień 2006 Share Napisano 16 Sierpień 2006 buehehehehe jaki leper :D fajnie wyglada . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mloda1636 Napisano 16 Sierpień 2006 Share Napisano 16 Sierpień 2006 jak juz Lepper to musi mieć czrwona gębę :P , no i oczywiście głupkowaty wyraz twarzy:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erwin Napisano 16 Sierpień 2006 Share Napisano 16 Sierpień 2006 Jak na razie to spoko, tylko te buty chyba zbyt waskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 16 Sierpień 2006 Share Napisano 16 Sierpień 2006 Ledyr nie zapomnij o solarce i bialoczerwonym krawacie. A na fotce widac slinotok w kacikach ust wiec tez mu daj XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 16 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2006 hehe wstepna tekstura twarzy, na wlosy nie patrzcie bo są tylko tak do rendera ^^ PEACE :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 16 Sierpień 2006 Share Napisano 16 Sierpień 2006 stary rewelka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ftorek Napisano 16 Sierpień 2006 Share Napisano 16 Sierpień 2006 wporzo dajesz - ale chyba troche za ciemno przy nosku cos tak jakby :) poapoa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi