Gavreel Napisano 7 Wrzesień 2006 Share Napisano 7 Wrzesień 2006 ..:: Wiktor ::.. własnie strzelam Tobie allahy przed monitorem. Po prostu cudownie!!! Następny car contest jest twój :) Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 8 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 8 Wrzesień 2006 HXL: no z tymi kolorami to roznie bywa przy roznym HDRI... ;) dawcio_unikat: no kiedys bylo trzeba zmienic design po lewej Gavreel: zawsze moze byc lepiej :) Ale jest tu paru autorow, ktorzy w dorobku maja jeszcze ladniejsze pracki :) Dorzucam wiekszy renderek - bo znalazlem :) Dzisiaj poprawie co trzeba i "jade z koksem dalej"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 8 Wrzesień 2006 Share Napisano 8 Wrzesień 2006 Po obejrzeniu silnika z mapingiem nie zmieniłem zdania , nic a nic...wciąż jesteś rzeźnik!:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gavreel Napisano 8 Wrzesień 2006 Share Napisano 8 Wrzesień 2006 ..:: Wiktor ::.. racja, zawsze może byc lepiej, tylko wtedy trzeba mieć aparat fotograficzny i rozebrany samochód ;) ;P Trzymaj tak dalej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 9 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2006 kliment woroszyłow: uwazaj bo rzuce grafike i z miesem bede robil ;P hehe :) Gavreel: to jest mysl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cta Napisano 9 Wrzesień 2006 Share Napisano 9 Wrzesień 2006 full wypas service co tu dużo gadać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 12 Wrzesień 2006 Share Napisano 12 Wrzesień 2006 N o . w r ó c i ł e m . . . ...kochanieńki te materiały to tak z gróbsza tymczasowe tak ? ...em i ta rama nabrała gabarytu jak pod pickupa :p No ale jedziesz jedziesz podoba mie sie że modelujesz - ;( ja nie mam kiedy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 12 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 12 Wrzesień 2006 No teraz mecze vraya najnowszego i sie zastanawiam czy sie nie przesiasc na mentalla... :/ Tylko wtedy materialy od nowa musialbym robic... no coz... nie wiem jeszcze jak bedzie - na razie bede modelowal :) tylko podobnie nie mam czasu teraz :( A te materialy (niektore) do poprawy. A z rama sie nie bede bawil zbytnio. Chcialbym zeby to inaczej wygladalo ale w maxie ciezko by sie robilo to co bym chcial... No chyba ze odpale Rhino i zrobie nowa rame wg mojego zamyslu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 12 Wrzesień 2006 Share Napisano 12 Wrzesień 2006 Troche to skąplikowanie i zamotanie piszesz czyli że co finał w mentalu :] ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 12 Wrzesień 2006 Share Napisano 12 Wrzesień 2006 Yeah!!! Zrób w mentalu!! Będzie super!!! :D A nie cały czas ten vray... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abarth_89 Napisano 13 Wrzesień 2006 Share Napisano 13 Wrzesień 2006 nie no ..:: Wiktor ::.. Wymiatasz na maxa :) :) :) Czekam na kolejne nowości :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 25 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2006 Witam ponownie w moim watku :) Otoz doszly mnie slychy iz niektore osoby zwatpily w final tego projektu... ;) jednakze ja sie nie poddaje i korzystajac z chwili czasu wzialem sie poki co za teksturki. Oczywiscie musze poprawic (jak zwykle) w pewnych miejscach. Probowalem Unwarpem ale nie wychodzilo to jak chcialem ze wzgledu na loga firm, natomiast UVW Maping ma tez troche wad aczkolwiek w tym wypadku (jak dla mnie) mniej ;) Oto efekty: Tak wiem... malo... ale bedzie wiecej - troche cierpliwosci :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3tz Napisano 25 Wrzesień 2006 Share Napisano 25 Wrzesień 2006 Malo, ale jakosc najwazniejsza ^^ a ona [ta jakosc ;P] jakze jest wspaniala! Ahh! ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 25 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2006 Cieszyc sie bardzo ze sie to podobac :D Ujecie z "innej beczki" - i inne HDRI... Niestety znowu przypalilem kolorki ;P Porawie sie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 25 Wrzesień 2006 Share Napisano 25 Wrzesień 2006 "Wielki brat jest pod wrażeniem" Chciałbym tez tak przepalać kolorki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawcio_m Napisano 25 Wrzesień 2006 Share Napisano 25 Wrzesień 2006 Nie no wypas dawno już tu nie zaglądałem ale jest piekne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 25 Wrzesień 2006 Share Napisano 25 Wrzesień 2006 no pięknie panocku! ale mam nadzieje, że będzie też "czysta" wersja... ps. pokaż UV'ke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 25 Wrzesień 2006 Share Napisano 25 Wrzesień 2006 Przepalone, tia. ;) Albo ty masz coś poważnego z monitorem, albo moje dioptrie mnie zawodzą. :) Wykluczam raczej tę drugą możliwość, bo u okularologa byłem niedawno. ;) Fajny model i teksturki wypas, ale te kolory jakieś blade. Aż cisną się na usta słowa: boku samochodu, co ty taki niewyraźny dzisiaj jesteś? hie hie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 25 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2006 Ardeni: przepalac kazdy se moze ;P dawcio_unikat: jak smiales sie przyznac ze tutaj nie zagladales..??!! ;P Wstyd ;P dariusz: czysta wersja bedzie - jak najbardziej :) Mapki pokaze jak to wszystko poskladam... RA: no kolorki czasem blade, a czasem mnie bija po oczach - zalezy jaka HDRI dam... Np przy slynnej "bridge color" to kolorki sa tak nasycone ze az strach ;P Zobaczymy jak bedzie - raczej sobie poradze hahaha ;P Cos wymysle... Dzisiaj cos jeszcze chyba wrzuce... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homa Napisano 25 Wrzesień 2006 Share Napisano 25 Wrzesień 2006 mmm... malinka :) bałdzo mi sie płodoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 25 Wrzesień 2006 Share Napisano 25 Wrzesień 2006 eh ten twój nowy avatar :p nie moge sie czepić pracki to chociaz tego moge ;) Nie wiem jak to jest w Vrayu ale to przepalanie to podejrzana sprawa a pokaż jak to na teksturze wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawcio_m Napisano 25 Wrzesień 2006 Share Napisano 25 Wrzesień 2006 no dobra teraz już będe częściej zaglądał wstyd mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 25 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2006 HXL: to dobrze :) damusTo: moj avatar to jest odzwierciedlenie mojej osoby ;P A na teksturze sa ladnie nasycone kolorki... dawcio_unikat: no to sie rozumie ;P No to kolejne wypociny... Zderzaka przedniego juz mi sie nie chcialo dzisiaj, na dachu znaczek mam wybrakowany, z tylu logo Castrol'a musze podrasowac no i wogole male poprawki w niektorych miejscach ;) No to na dzisiaj koniec... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 25 Wrzesień 2006 Share Napisano 25 Wrzesień 2006 ..:: Wiktor ::.. wariat jesteś !! ale na plus oczywiście :) wszystko ślicznie w jaki sposób robisz texturki? masz referki i z nich jakośc to sklejasz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawcio_m Napisano 25 Wrzesień 2006 Share Napisano 25 Wrzesień 2006 czekam na całość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 25 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2006 Georgas: teksturki sa wg projektu na samochodzie zalogi Oleksowicz/Obrebowski jezdzacej Subaru w mistrzostwach polski w rajdach - po prostu lubie ta ekipe dlatego chce ubrac w ich barwy ta moja Renowke... Co do tworzenia tych barw to robie to w Corelu Draw'ie i nakladam na model za pomoca UVW Map. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homa Napisano 25 Wrzesień 2006 Share Napisano 25 Wrzesień 2006 Dla mnie bomba! Czekamy na final!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 25 Wrzesień 2006 Share Napisano 25 Wrzesień 2006 zabraklo mi slow ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razor1988 Napisano 26 Wrzesień 2006 Share Napisano 26 Wrzesień 2006 Wrzucić model do połączonej z kompem tokarki a wyjdzie gotowy samochód brawo !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 26 Wrzesień 2006 Share Napisano 26 Wrzesień 2006 ślicznie Wiktor ślicznie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 26 Wrzesień 2006 Share Napisano 26 Wrzesień 2006 zgadzam sie z przedmówcą :) swoją drogą..Corel Draw to niezły sposób na te wszystkie napisy. Czekam na finał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 26 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2006 qba: no mi tez zabraklo slow ;) razor1988: nie mam tokarki hehehe mrkrzysiek: ja bym sie klocil ;P kliment woroszyłow: Corel albo Adobe Illustrator tez jest ok :) No i zmeczylem przedni zderzak... Jakosc renderka jest "nie teges" - wiadomo... przeciez to proby :P Dzisiaj jeszcze cos dorbobie. :) Pozdrowionka!! Piekana pogode mamy dzisiaj ;) hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 26 Wrzesień 2006 Share Napisano 26 Wrzesień 2006 wow! cudeńko :D a scenke jakąś planujesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 26 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2006 javor: no scenka bedzie jak mi to wszystko komp udzwignie... ;) No... To robilem dzisiaj rozne takie tam czynnosci zwiazane z modelem dopoki mi nie przerwano... Postanowilem wiec puscic renderka na czas, w ktorym mnie nie bedzie... I oto efekty - wybrakowany ale zawsze cos (eee no troche wyobrazni ;P ). I znowu musze robic poprawki niektorych elementow... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 26 Wrzesień 2006 Share Napisano 26 Wrzesień 2006 amazing dude!:) leć dalej bo się juz finiszu doczekac nie moge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 26 Wrzesień 2006 Share Napisano 26 Wrzesień 2006 kopie dupe!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skiki Napisano 26 Wrzesień 2006 Share Napisano 26 Wrzesień 2006 naprawde super :d chcemy wiecej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 26 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2006 no to macie jeszczet yl... ja odpoczywalem, komputer liczyl... :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 26 Wrzesień 2006 Share Napisano 26 Wrzesień 2006 wow texturki robią wrażenie brawo Wiktor brawo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 26 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2006 co do teksturek oto pzykladowa - oczywiscie w pomniejszeniu ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawcio_m Napisano 26 Wrzesień 2006 Share Napisano 26 Wrzesień 2006 nie no wypas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 26 Wrzesień 2006 Share Napisano 26 Wrzesień 2006 Skopałes teksture kompletnie !! Ej no chłopie weź no popraw tam pod tym kwadratem z numerem - który powinien być "32" powinno być moje nazwisko - to skandal popraw natychmiast :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 26 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2006 damusTo: Nie nie nie ;P Moje nazwisko bedzie na bocznych szybach i dodatkowo na przedniej pod paskiem przeciwslonecznym - tak jak w wyscigach gorskich bywa :D Moge napisac na tylniej szybie cos w stylu: "damusTo co z tego ze jezdzisz szybko... i tak wciaz jestes przede mna..." :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 26 Wrzesień 2006 Share Napisano 26 Wrzesień 2006 Nie no z tyłu powinno byc coś w stylu "zatrzymujemy się tylko przed nuklearnym grzybem" no jakos tak, ale wiesz to ja specjalnie dla ciebie silnika dłubie w HP a ty tak nic- no tez mnie musisz coś posmyrac nie ? :p ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 27 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2006 damusTo: Nooo dooobra napisze na silniku, ze ty go remontowales ;P No a dzisiaj znowu zadalem zadanie domowe mojemu kjompjuterowi no i wyliczyl mi cos takiego... Szyby boczne jeszcze nie zrobione (nie oteksturowane), szyby poki co przyciemnilem bo wnetrze nie gotowe ;P, tekstury na autku sa bez blur'a, no i niektore elementy tekstury (np. cienkie linie) sa niewidoczne bo rozdzielczosc za mala ale final bede robil w 1280 to bedzie dobrze ;) Napis na oponach jest z blurem - musze go wylaczyc... Przednia szyba bedzie miala bialy pasek przeciwsloneczny jakby co ;P Aaa i jeszcze jakosc rendera jest srednia... Jak podkrece to powinno byc ladniutko ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 27 Wrzesień 2006 Share Napisano 27 Wrzesień 2006 texturka wyśmienita! jedyne co moge sie doczepic to przednie swiatla...takie jakies nieskazitelne!!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 27 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2006 Bo auto jest spod stepla ;P Moze go ubrudze troche :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 27 Wrzesień 2006 Share Napisano 27 Wrzesień 2006 ubrudzic to jest twoj obywatelski obowiazek towarzyszu!!!! orurowanie w srodkutez zrobiles/robisz? bo nie pamietam juz ...tyle stron nie chce mi sie przezucac!;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 27 Wrzesień 2006 Share Napisano 27 Wrzesień 2006 no te połoczenia kolorów są super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawcio_m Napisano 27 Wrzesień 2006 Share Napisano 27 Wrzesień 2006 bardzo fajnie to wygląda ale te światła mnie jakoś nie przekonują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi