illy Napisano 20 Listopad 2007 Share Napisano 20 Listopad 2007 forum ci sie przesunelo ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 20 Listopad 2007 Share Napisano 20 Listopad 2007 Lukx - strasznie szkoda, ze nie napisales jescze jakiej firmy masz lampe i listwe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 20 Listopad 2007 Share Napisano 20 Listopad 2007 misiekhc trafne spostrzezenie ! no i jeszcze nie napisal nic o krzesle :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 20 Listopad 2007 Share Napisano 20 Listopad 2007 no wlasnie... a niby skórzane:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 20 Listopad 2007 Share Napisano 20 Listopad 2007 próbowałem sobie z IKEA biurko zrobić ale starczyło kasy tylko na stojaki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 20 Listopad 2007 Share Napisano 20 Listopad 2007 marze o dluuuuuuuuugim blacie :) hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 20 Listopad 2007 Share Napisano 20 Listopad 2007 Piksar, czym Ty sie wogole zajmujesz bo tyle dyplomow ostatnio widzialem u dentysty:D ? ############### uff to dobrze bo nie lubie dentystow ;) \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 20 Listopad 2007 Share Napisano 20 Listopad 2007 jestem ambasadorem max3d.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 20 Listopad 2007 Share Napisano 20 Listopad 2007 nom duża ilość certyfikatów :D pochwal się jakie kursy pokończyłeś:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 20 Listopad 2007 Share Napisano 20 Listopad 2007 hehe kupil sobie foto drukarke i sobie certyfikaty wymysla i drukuje buehehehehe :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 20 Listopad 2007 Share Napisano 20 Listopad 2007 hehe widzialem te certyfikaty, sam wydrukowal z bliska widac ze tusz sie rozmazuje ;) cala sciana to sciema :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 20 Listopad 2007 Share Napisano 20 Listopad 2007 Swoją drogą takie stojaki wymiatają w kategorii cena?jakość. Sam miałem takie biurko w chacie i działało całkiem dobrze. A tyle dyplomów to ostatnio u weterynarza widziałem :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 20 Listopad 2007 Share Napisano 20 Listopad 2007 w wordzie byl kiedys kreator dyplomow :D ja mialem w zaslugach dla tenisa od Pete'a SAmprasa ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 22 Listopad 2007 Share Napisano 22 Listopad 2007 Studenckie mieszkanko: Centra dowodzenia od lewej: Voyager, :X-em[2]:, Ardeni I to co Maciek (:X-em[2]:) nie pozwalał pokazywać - baje sobie oglada z rana (16 godzina) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 22 Listopad 2007 Share Napisano 22 Listopad 2007 o szit jakie oldschoolowe meble drewniane i stół z zawiasami. Voyager ma Amige 500 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 22 Listopad 2007 Share Napisano 22 Listopad 2007 Drzwi z pod pobliskiego bloku, a krzesło jako noga dobrze sie sprawiło :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voyager Napisano 22 Listopad 2007 Share Napisano 22 Listopad 2007 Oldschoolowy sprzęt. Tamto czarne to stoi PS3, a nie Amiga 500, wiem ze łatwo pomylić, ale :X-em[2]: musiał to przytachać ze sobą :P A tak wogóle to jestem masochem i lubie gapić się w mikroskopijny, wypukły monitor! Leave me alone!!! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 22 Listopad 2007 Share Napisano 22 Listopad 2007 Nie za ciasno Wam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 22 Listopad 2007 Share Napisano 22 Listopad 2007 hmm w taki sposób to przy moim biurku by się pół akademika zmieściło :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fargate Napisano 22 Listopad 2007 Share Napisano 22 Listopad 2007 wbrew pozorom takie ustawienie jest całkiem komfortowe :) Tyle ze, jak sie rozłoży łóżka, to nie da rady przejść przez pokój XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 22 Listopad 2007 Share Napisano 22 Listopad 2007 :;622483']wbrew pozorom takie ustawienie jest całkiem komfortowe :) Tyle ze, jak sie rozłoży łóżka, to nie da rady przejść przez pokój XD śpijcie na jednym, wiekszość komputerowców to impotenci, nic Wam nie grozi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 22 Listopad 2007 Share Napisano 22 Listopad 2007 AHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 22 Listopad 2007 Share Napisano 22 Listopad 2007 Piksar wie to z autopsji :P btw. Co studiujecie studenci?? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 22 Listopad 2007 Share Napisano 22 Listopad 2007 A informatykę studiujemy sobie :) chłopaki dziennie, a ja zaocznie. Piksar - kiedy piwsko we wrocku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 22 Listopad 2007 Share Napisano 22 Listopad 2007 łeeeeeeee super gniazdko samych maxowcow :D super super :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 23 Listopad 2007 Share Napisano 23 Listopad 2007 Ardeni--> ale burdel macie panowie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 23 Listopad 2007 Share Napisano 23 Listopad 2007 śpijcie na jednym, wiekszość komputerowców to impotenci, nic Wam nie grozi ale jeśli z wami mieszka jakiś fotograf to lepiej śpać pleacmi do ściany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szaman Napisano 23 Listopad 2007 Share Napisano 23 Listopad 2007 Wy to macie porządek no a ja ... . -------------------------------------------------------------------------------- Nowy nie osnacza że nic nie warty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 23 Listopad 2007 Share Napisano 23 Listopad 2007 na tych zdjeciach generalnie nic nie widac, wlacz swiatlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szaman Napisano 23 Listopad 2007 Share Napisano 23 Listopad 2007 Nie ma sprawy tylko naniosę malutkie poprawki na mój aparat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 Ardeni--> ale burdel macie panowie ;) Jak nadchodzą święta albo ktos ma zawitać to ugarniamy wszystko jakoś pod ścianę i jest git. Szaman -> Zamiast pokazywać taki zlepek zdjęć, wystarczyło jedno konkretne dać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szaman Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 Wybaczcie ale to jest szczyt możliwości mojej popsutej kamerki. Nawet udało mi się troszeczkę psprzątać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 Szaman nie zazdroszczę takiej powierzchni do pracy... Za to wiedźmina tak:D no chyba że tobie to wystarcza to git... ;) P.s. też muszę fotkę zrobić swojego centrum dowodzenia.... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szaman Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 Masz racje, szczególnych warunków to ja nie mam ale to nie stanowisko do pracy jest ważne ale umiejętności. Może kiedyś przynajmiej sprawie sobie nowe biórko XD Nie pokazałem wszystkich zakamarków mojej " Pracowni " ponieważ ledwo co upchałem pudełka z programów żeby można było zrobić dla was fotkę XD Wiedźmin stanowi dla mnie inspirację. Bo jest tam to czego się po nim spodziewałem czyli kawał dobrej pracy. Ok nie rozpisuję się bo mnie zgładzą za offtopa ;P Pozdro for all who sen my room :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 biurko z zawiasami rulez, jest o co butelki z piwem otwierac nie niszczac blatu xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szaman Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 Bokazałbym wam moje 2 biurko no ale ... a w sumie co mi szkodzi XD w sumie to już ne kożystam z tego kompa ale ... żeby nie było że mam tylko jedno biórko XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 jeszcze raz napiszecie biórko to wygracie noc z piksarem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szaman Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 Ha ale narobiłem :D Sorka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 Bonjour. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szaman Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 O podobnie mam w pokoju :) Wiedźmin rządzi ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 Dobra, wcześnie jakoś, ale słońca nie mam... :P Moja lustrzanka zrobiła psikusa i zamieniała się w Kodaka... :P wygląda to tak... :P jedyne światło to lampka i CRT który oświetla mi cały pokój... :D a poważnie, to ktoś mia zajeb... żarówkę z górnego światła... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 a poważnie, to ktoś mia zajeb... żarówkę z górnego światła... :P akademik?;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 nie wiem kto to zrobił, skleroza mi nie pozwala sobie przypomnieć... to było jakieś pół roku temu... to mój pokój i to mnie dziwi... ktoś wie??? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 wow :O obudowa typu desktop :O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 illy hehe to tylko podstawka pod monitor, żeby mieć na równej wysokości(chociaż jest tam płyta, procek i cała reszta - działa)... obudowę, drukarkę i skaner mam pod biurkiem... obecnie tak jest dobrze, choć to pudło zajmuje dużo miejsca... mam jeszcze drugie biurko po lewej, ale jest puste i nie ma co pokazywać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 hehe jak ja dawno takiej obudowy nie widzialem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szaman Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 hehe jak ja dawno takiej obudowy nie widzialem :D Wpadnij do mnie bo mam chyba 3 obudowy tego typu na strychu :D szkoda tylko że nie działają XD > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 Szaman, chowasz na strychu później jak będziesz na emeryturze to będzie coś warte... :D :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szaman Napisano 25 Listopad 2007 Share Napisano 25 Listopad 2007 :D No czo ? No chyba po prostu za bardzo przyzwyczajam się do swojego sprzętu ale tego już się ie odzwyczaję XD Albo wiem :D Otworzę skansen :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 27 Listopad 2007 Share Napisano 27 Listopad 2007 Upgrade stołu, drzwi powędrowały znów na śmietnik... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi