Tusek Napisano 24 Wrzesień 2006 Share Napisano 24 Wrzesień 2006 Oto mój fiat 500 oceniajcie poczatki:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 24 Wrzesień 2006 Share Napisano 24 Wrzesień 2006 mucha... siada, siadla na lewa strone i zrobila wgniecenie wiec poleciala na prawa. a ty tak powaznie? ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tusek Napisano 24 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2006 Toto jeszzcze poprawie:P:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diablos Napisano 24 Wrzesień 2006 Share Napisano 24 Wrzesień 2006 hehe dobrze że napisałeś że to Fiat 500 bo ja bym jakoś na to nie wpadł:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 24 Wrzesień 2006 Share Napisano 24 Wrzesień 2006 haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah... sorry... co to jest? piszesz ze fiat 500 ale dla mnie to... no wlasnie... niewiem kompletnie co to moze byc:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7demon Napisano 24 Wrzesień 2006 Share Napisano 24 Wrzesień 2006 A powiedz przynajmniej co to za czesc tego samochodu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diablos Napisano 24 Wrzesień 2006 Share Napisano 24 Wrzesień 2006 Może to jakiś pedał hamulca i sprzęgła:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weinert Napisano 24 Wrzesień 2006 Share Napisano 24 Wrzesień 2006 moze to jakas czesc podwozia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tusek Napisano 24 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2006 To jest maska bo te fiaty 500 maja taka gruba maske Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 24 Wrzesień 2006 Share Napisano 24 Wrzesień 2006 ale one mają chyba jedną maske:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weinert Napisano 24 Wrzesień 2006 Share Napisano 24 Wrzesień 2006 chlopak uzyl mirrora bez symmetry co sie czepiacie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 24 Wrzesień 2006 Share Napisano 24 Wrzesień 2006 ale skąd się wzieły te wgniecenia? pokaż siatke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weinert Napisano 24 Wrzesień 2006 Share Napisano 24 Wrzesień 2006 lepiej nie pokazuj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 24 Wrzesień 2006 Share Napisano 24 Wrzesień 2006 człowieku weź sie zmobilizuj do myślenia, obejżyj sobie inne wątki o modelowaniu a nie zakładasz co chwile inny wątek i tak tylko pośmiać sie można z tego (albo i nie) ten wątek chociaż dobrze nazwany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ozzyslip Napisano 24 Wrzesień 2006 Share Napisano 24 Wrzesień 2006 macius... co sie stalo ?? CO TO MA BYC??!! to mi nawet na upartego nie przypomina kawalka plasteliny.. ktos sobie znowu jaja robi tak jak z ta buzka czy mordką ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 24 Wrzesień 2006 Share Napisano 24 Wrzesień 2006 to sa gąbkowe wycieraczki do fiata 500!:D:D:D boskie....wygladaja jak Mentosy po spotkaniu z pociagiem!;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 24 Wrzesień 2006 Share Napisano 24 Wrzesień 2006 na http://www.3dtotal.com jest bardzo dobry tutorial odnośnie modelowania właśnie tego samochodu, polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 24 Wrzesień 2006 Share Napisano 24 Wrzesień 2006 przeciez jak byk widac ze to jest maska... :) o co wam chodzi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 24 Wrzesień 2006 Share Napisano 24 Wrzesień 2006 Tusek: Moze wymodeluj jeszcze lambo, porshe , mazde, nissana ,audi ..... Człowieku! jak robisz jakiś poważny model to rób jeden a nie 10 na raz bo tu juz drugi chyba twój wątek jednocześnie, odnośny auta... I pokazuj jakieś sensowne efekty pracy... / przyjrzyj się sam i powiedz sobie czy przypomina ci to maskę? Albo postaw się jako zwykła osoba która to 1 raz widzi na 100% nie powie ze to maska a juz na pewno nie domyśli się ze tego auta. Rozumiem ze chcesz się pochwalić swoją ciężka pracą np jak ja kiedyś tylko ze za nim pokażesz to popatrz czy juz chociaż auto się z tego wyłania, NIE chodzi mi o to ze od razu masz robić super brykę ale coś co jest do niej podobne . Nie wątpię ze ta praca taka będzie ale proszę daj update za jakiś tydz. może wtedy juz zrobisz 1/2 przodu auta czy tam więcej....... byle żeby było co oceniać bo nie wiem co ?chcesz usłyszeć pokazując coś w rodzaju poduszki czy wygiętego plan-a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi