kliment woroszyłow Napisano 28 Październik 2006 Autor Share Napisano 28 Październik 2006 mały updejcik...zrobiłem kierownik i wycieraczki.... [/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 28 Październik 2006 Share Napisano 28 Październik 2006 fak :o :o pokaż siatkę z ostatniego ujęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 28 Październik 2006 Autor Share Napisano 28 Październik 2006 Hindus, siatke wycieraczki??:D jutro, dzisiaj na sluzbie jestem. Wyslalem upka przed wyjsciem do pracy...Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 28 Październik 2006 Share Napisano 28 Październik 2006 Hindus, siatke wycieraczki??:D jutro, dzisiaj na sluzbie jestem. Wyslalem upka przed wyjsciem do pracy...Pozdrawiam! całości - gdzie wycieraczki :) fajne te miejsca wokół śrubek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 28 Październik 2006 Share Napisano 28 Październik 2006 ŁoŁ :) Wypaśne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goran Napisano 28 Październik 2006 Share Napisano 28 Październik 2006 Sorki że się czepiam, ale chyba masz małego babola wokół nitów nad kołem zapasowym - jakiś taki kancik się tam zaiwruszył :-) Po tym co tu pokazałeś uznaję Cię za mojego GURU CG. Nauczaj mnie klimencie wspaniały :-)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 28 Październik 2006 Autor Share Napisano 28 Październik 2006 no jest, tez go zauwazylem, bedzie trza poprawic. Goran, zapraszam na korepetycje:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 28 Październik 2006 Share Napisano 28 Październik 2006 To co Ty wyprawiasz to zaczyna przechodzić granice ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 28 Październik 2006 Autor Share Napisano 28 Październik 2006 serio chveti? a ja sie dopiero roskrecam!:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 28 Październik 2006 Share Napisano 28 Październik 2006 Ych....mamy tu kolejnego Androida!! Tak samo jak DamusTo.....nei przesadzacie?!:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 28 Październik 2006 Share Napisano 28 Październik 2006 kliment woroszyłow - chyba zrobie sobie oltarzyk i bede cie czcil :P hehe piekna robota - tak trzymaj ale z tego co widze to ty nie zamiast trzymac poziom to ciagle podnosisz sobie poprzeczke :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 30 Październik 2006 Autor Share Napisano 30 Październik 2006 Hindus tak chciałes? ogólnie niezła sieczka, w wielu miejscach trzeba by zoptymalizować tą siatke ...... dzisiaj jak dam rade wrzuce render ze złozoną plandeką...pozdrowionka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 31 Październik 2006 Share Napisano 31 Październik 2006 OMG........brak mi słów jak widze taki modeling...tylko nie skop renderingu :) i szejderufff.... dzieki za siatke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Balas Napisano 31 Październik 2006 Share Napisano 31 Październik 2006 i jakis komp to uciagnie? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arxis Napisano 31 Październik 2006 Share Napisano 31 Październik 2006 jak widać takie istnieją. ale on musi pracować albo w NASA, albo w Pixarze, tylko tam mają takie mocne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goran Napisano 31 Październik 2006 Share Napisano 31 Październik 2006 Patrzę i się uczę - podoba mi się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 31 Październik 2006 Autor Share Napisano 31 Październik 2006 co wy gadacie...nigdy nie miałem ładnej siatki i pewnie miec nie bede..niechluja ze mnie:D grunt ze spełnia swoje zadanie....a teraz ...siedze u znajomych, z braku zajęcia pobawiłem sie chwile w psie...a! i zatkałem wcześniej tą dziure miedzy szybą a maską...tam ma byc jakis gruby brezent chyba..jakies takie bo ze zdjeć nie bardzo wiadomo czy to skóra czy co to jest..w kazdym razie dziury juz nie ma. pozdrowionka...koniec juz bliski. P.S. Goran poprawiłem te miejsca wokół nitów:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goran Napisano 31 Październik 2006 Share Napisano 31 Październik 2006 No, teraz mogą być :-) Fajnie Ci wyszły opony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Balas Napisano 31 Październik 2006 Share Napisano 31 Październik 2006 A ja sie przyczepie, troche kanciate (opony) :) Chyba ze takie maja byc :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 31 Październik 2006 Share Napisano 31 Październik 2006 kliment mógłbys pokazac jakas referke klapy silnika ? bo nie wiem czy widze blad czy tak ma byc ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 31 Październik 2006 Autor Share Napisano 31 Październik 2006 qba prosze cie uprzejmie:) sory za jakosc ale wrzucam co mam....zaznaczam ze maske jeszcze bede poprawiał, odpusciłem ten temat bo mnie zmeczyły te wywietrzniki strasznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 31 Październik 2006 Share Napisano 31 Październik 2006 dajesz dajesz nie mlaskasz! bez kitu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 31 Październik 2006 Autor Share Napisano 31 Październik 2006 a tak wygladały printy... Badyl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 31 Październik 2006 Share Napisano 31 Październik 2006 ok jak mowisz ze sie zmeczyles to nie bede cie gonil na razie ;) ale chyba wiesz ze za wywietrznikami nie jest "elO" ;) popraw te zgięcia i bedzie git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 31 Październik 2006 Autor Share Napisano 31 Październik 2006 qba....nie jestem pewny czy zrozumiałem, powiem wiecej jestem pewny ze nie zrozumiałem:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeg Napisano 1 Listopad 2006 Share Napisano 1 Listopad 2006 he hehee "wywietrzniki :) tak, tak ,znam problem.Trzeba troche pracy włozyc aby go rozwiązac.Ale "Qba"wytłumacz jasniej o co ci chodzi bo ja tez nie rozumiem.A najlepiej wymodeluj twoja wersję i pokaz siatke wtedy bedziemy wiedzieli w czym . Kliment -narazie mnie niczym nie zaskoczyłes:)wiesz o czym pisze. Model wspaniały-Kliment Wspaniały gdzies to przeczytałem :)pasuje jak ulal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 1 Listopad 2006 Share Napisano 1 Listopad 2006 http://img207.imageshack.us/img207/5093/1gb3.jpg takie cos ;), nie wiem, mozliwe ze nie mam racji ale na fotkach nie widac tych kantow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 1 Listopad 2006 Autor Share Napisano 1 Listopad 2006 qba masz racje oczywiscie, sie zrobi spoko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 1 Listopad 2006 Share Napisano 1 Listopad 2006 kliment chcialbym sie znac na tych pojazdach... ;P Dla mnie to jest (na moje oko i rozumowanie) bajerka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 15 Listopad 2006 Autor Share Napisano 15 Listopad 2006 pora wrócić:D modeling w zasadzie uwazam za skończony, poprawione błędy na masce i zrobiony dach. reszta juz w scence nie wiem czy w wipie czy odrazu w finished . POZDR![/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 15 Listopad 2006 Share Napisano 15 Listopad 2006 masakra ! tak trzymaj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 15 Listopad 2006 Autor Share Napisano 15 Listopad 2006 Klicek..dzieki serdeczne...i gratuluje bitwy...bo nie miałem okazji jeszcze. SIĘ nalężało! heh, Klicek moderatorro...podwajam gratulacje!! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnyCa Napisano 15 Listopad 2006 Share Napisano 15 Listopad 2006 Pieknie sie konczy! Jestem dalej pod wrazeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goran Napisano 15 Listopad 2006 Share Napisano 15 Listopad 2006 Kolego Kliment, co ja mam napisać? Model piękny. Gratuluję zacięcia i wiedzy. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 15 Listopad 2006 Share Napisano 15 Listopad 2006 Wielki Brat Jest Pod Wrażeniem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 15 Listopad 2006 Share Napisano 15 Listopad 2006 Ta tekstura plandeki malo przekonywujaca jak dla mnie :( Ale za to fajnie wyszlo to "pokrycie" miedzy przednia maska a "sciana grodziowa" tego pojadu jakze wspanialego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 15 Listopad 2006 Autor Share Napisano 15 Listopad 2006 aha..texturka jest "Wipowa" nie przywiazujcie sie do niej za bardzo..napewno sie zmieni..dzieki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi