Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 870
  • Wyświetleń 141,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

dziękuje wam obu :-*

You must spread some Reputation around before giving it to Knysha again. xD ale bede pamietał

Napisano
  • Autor
You must spread some Reputation around before giving it to Knysha again. xD ale bede pamietał

podrzuc mi a pozniej jemu ;p

Napisano

Dobra skorzytsam z tego działu raz :P

Wiecie jak sie nazywa i kto śpiewa pewną piosenke... Słyszałem ją raz pare lat temu i zaj****** mi się spodobała.... Raz jakiś starszy facet gra na fortepianie i śpiewa... a w następnym ujęciu stoi na torach z jakimiś dwoma innymi kolesiami.... Nie pamiętam więcej... :( Chyba był czarno-skóry... ale nie jestem pewien... :( Jakby ktoś kojrzył... ;)

Napisano
ktoś zna nazwe tej piosenki :

Pozdr

Ten Thousand Fists

Artist: Disturbed

Napisano

I znów mam zagwozdke. Jest taka piosenka rege - szantowa i refren idzie tak:

"Cała ta załoga płynie". Prosze o pomoc:)

Napisano

Hehe, nie wiem skąd, ale jakoś przypomniała mi się jedna piosenka, która chyba fajna jest :D :P

Prawie nic z niej nie pamiętam, ale chyba w refrenie leciało coś jakby: oł, aj lajk de mjuzik... oooołł, aj laaaajk de mjuzik... :D

Wie ktoś co to może być? :]

Napisano

hmm a ja mam takie pytanko, niestety za duzo nie wiem o tej piosence... co to jest?

1. teraz dosc czesto leci na vivie:D

2. spiewa brunetka

3. w tle neony

4. kiedy nie ma neonow to ona idzie przez miasto...

wie ktos:D? z gory dzieki

Napisano

ale quiza zarzuciles:)

jaaaaka to melodiaaaaaaaaaa;)

he he he he

...nic mi to nie mowi...

;)

Napisano

ehh... to dodam jesczze ze kojarzy mi sie z foundation od kate nash;) ale na ta informacje to za bardzo nie patrzcie bo kazdemu moze sie inaczej skojarzyc:D

Napisano

ok, to bylo i tak moje pierwsze pytanie w tym watku, nastepnym razem postaram sie zapamietac slowa;)

a problem juz rozwiazany, sam znalazlem za stronie internetowej vivy w listach przebojów, rozwiązaniem bylo....

Sophie Ellis Bextor - Me and my imagination ;) KLIK

dzieki wam za checi;)

Napisano
dzizes zeby nie znac jej glosu:D... toz to szok:D

dla mnie to ona wyje a nie spiewa - powaga

Napisano

Słuchajcie, jak nazywa się tytuł piosenki i zespół, ktory w swoim teledysku przez całą długość jego trwania ma profil całującej się pary? Pierwszy człon trzyczłonowej nazwy jest słowo demon. To leciało na MTV.

Napisano

Niesamowicie poszukuję kawałka sprzed 2-5 lat. Styl: hip-hop, r'n'b. Amerykański lub niemiecki - nie pamiętam niestety. Cecha charakterystyczna: jest pokazany biały pokój z dziwnie pomalowanymi na czerwono ścianami, które sprawiają wrażenie, że pokój jest krzywy. Jakiś czas temu często leciało na niemieckiej Vivie. Głównie chodzi mi o ten efekt krzywego pomieszczenia :)

Napisano

Witam. szukam tytulu piosenki, ktora leciala w 3 PR ok. godz. 15.50. kawalek stary, po hiszpansku

Napisano

Illy temu nie podołasz

szukam pierwszej muzyczki z filmu Going Greek

ktora zaczyna sie na samym poczatku. W słowach jest 'there is something going on'

anyone ?

Napisano

lord_saskybody - jestem prawie pewien że śpiewa Lisa Gerrard ale utworu nie kojarzę. więc albo Lisa Gerrard albo Dead Can Dance. ale jestem śpiący i mogę się mylić :)

Napisano
  • Autor

lord_saskybody: zawsze wydawalo mi sie ze twoj nick to lord_saskyboy

Napisano

illy - :D :D

nie nie jest lord_saskyboy :D , byłem juz sexybody , sasek itp

ale prawidłowo jest sasky(tak najczesciej słysze), saskybody albo

lord_saskybody.

polka dot - dzieki panie kolego zaraz poszukam i powiem czy sie nie mylisz :)

edit: zajeb... ta muza Lisy Gerrard ;)

http://www.youtube.com/watch?v=sfo-duncELI

gdyby ktos chciał to mam źródełko :)

over!

Napisano
btw. kiedyś byłem kome i byliśmy kolegami ;)

ale zmieniłeś avatar i nicka i teraz nikt cie nie lubi ;)

Napisano

zakohalem sie :D

dawno tak dobrego kawalka nei slyszalem

nie znacie czegos podobnego ? bo ile mozna 1 piosenki sluchac :)

Napisano

stara piosenka jakoś w połowie lat 90'tych była dość popularna, pamiętam tylko videoclip a więc śpiewa dziewczyna w różowym ręczniku siedzi przed lustrem ze światłami dookoła takim jak się używa do robienia makijażu