Hindus Napisano 18 Czerwiec 2007 Share Napisano 18 Czerwiec 2007 pewnie robione pod program Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 18 Czerwiec 2007 Share Napisano 18 Czerwiec 2007 nie nie... na hyperze chyba tez cos takiego slyszalem.... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stormwind Napisano 18 Czerwiec 2007 Share Napisano 18 Czerwiec 2007 dokładnie, na hyperze i kiedys na discovery channel lub national geographic. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 24 Czerwiec 2007 Share Napisano 24 Czerwiec 2007 namierzycie - za nic nie rozumiem tych słow ?? plis http://www.youtube.com/watch?v=KfhRF2PALiI&NR=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muzzy Napisano 24 Czerwiec 2007 Share Napisano 24 Czerwiec 2007 chyba "Warp Brothers - Phatt Bass" http://www.lyricsdownload.com/warp-brothers-warp-brothersphatt-bass-lyrics.html - edit - dzięki :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 24 Czerwiec 2007 Share Napisano 24 Czerwiec 2007 DJ Skribble - Phat Bass imo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 24 Czerwiec 2007 Share Napisano 24 Czerwiec 2007 dziękuje wam obu :-* You must spread some Reputation around before giving it to Knysha again. xD ale bede pamietał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 24 Czerwiec 2007 Share Napisano 24 Czerwiec 2007 dziękuje wam obu :-* No to repnij, a nie >;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 24 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 24 Czerwiec 2007 You must spread some Reputation around before giving it to Knysha again. xD ale bede pamietał podrzuc mi a pozniej jemu ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 27 Czerwiec 2007 Share Napisano 27 Czerwiec 2007 co to za utwór? http://pl.youtube.com/watch?v=LpqIBEgkARM Słyszałem kiedyś kilka technicznych rytmów z tym motywem. może ktoś zna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sanderalek Napisano 27 Czerwiec 2007 Share Napisano 27 Czerwiec 2007 Dobra skorzytsam z tego działu raz :P Wiecie jak sie nazywa i kto śpiewa pewną piosenke... Słyszałem ją raz pare lat temu i zaj****** mi się spodobała.... Raz jakiś starszy facet gra na fortepianie i śpiewa... a w następnym ujęciu stoi na torach z jakimiś dwoma innymi kolesiami.... Nie pamiętam więcej... :( Chyba był czarno-skóry... ale nie jestem pewien... :( Jakby ktoś kojrzył... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..::Krzysiek M::.. Napisano 27 Czerwiec 2007 Share Napisano 27 Czerwiec 2007 ktoś zna nazwe tej piosenki : Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 27 Czerwiec 2007 Share Napisano 27 Czerwiec 2007 ktoś zna nazwe tej piosenki : Pozdr Ten Thousand Fists Artist: Disturbed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 27 Czerwiec 2007 Share Napisano 27 Czerwiec 2007 Disturbed- Ten Thousand Fists wg opisu filmiku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..::Krzysiek M::.. Napisano 27 Czerwiec 2007 Share Napisano 27 Czerwiec 2007 fenkju weri mucz XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jckob Napisano 6 Lipiec 2007 Share Napisano 6 Lipiec 2007 I znów mam zagwozdke. Jest taka piosenka rege - szantowa i refren idzie tak: "Cała ta załoga płynie". Prosze o pomoc:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 6 Lipiec 2007 Share Napisano 6 Lipiec 2007 wiecej słow ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 6 Lipiec 2007 Share Napisano 6 Lipiec 2007 Hehe, nie wiem skąd, ale jakoś przypomniała mi się jedna piosenka, która chyba fajna jest :D :P Prawie nic z niej nie pamiętam, ale chyba w refrenie leciało coś jakby: oł, aj lajk de mjuzik... oooołł, aj laaaajk de mjuzik... :D Wie ktoś co to może być? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jckob Napisano 6 Lipiec 2007 Share Napisano 6 Lipiec 2007 kurcze niemoge sobie przypomniec więcej słow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muzzy Napisano 6 Lipiec 2007 Share Napisano 6 Lipiec 2007 jckob - chyba "Wspólny Mianownik Sound System - Płynie" http://latarnia-morska.mylog.pl/komentarze.php?id=3505034 http://www.myspace.com/wspolnymianowniksound Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 14 Lipiec 2007 Share Napisano 14 Lipiec 2007 hmm a ja mam takie pytanko, niestety za duzo nie wiem o tej piosence... co to jest? 1. teraz dosc czesto leci na vivie:D 2. spiewa brunetka 3. w tle neony 4. kiedy nie ma neonow to ona idzie przez miasto... wie ktos:D? z gory dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 14 Lipiec 2007 Share Napisano 14 Lipiec 2007 ale quiza zarzuciles:) jaaaaka to melodiaaaaaaaaaa;) he he he he ...nic mi to nie mowi... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 14 Lipiec 2007 Share Napisano 14 Lipiec 2007 ehh... to dodam jesczze ze kojarzy mi sie z foundation od kate nash;) ale na ta informacje to za bardzo nie patrzcie bo kazdemu moze sie inaczej skojarzyc:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 15 Lipiec 2007 Share Napisano 15 Lipiec 2007 a cos słow pamietasz? to najlepsza forma szukania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 15 Lipiec 2007 Share Napisano 15 Lipiec 2007 ok, to bylo i tak moje pierwsze pytanie w tym watku, nastepnym razem postaram sie zapamietac slowa;) a problem juz rozwiazany, sam znalazlem za stronie internetowej vivy w listach przebojów, rozwiązaniem bylo.... Sophie Ellis Bextor - Me and my imagination ;) KLIK dzieki wam za checi;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 15 Lipiec 2007 Share Napisano 15 Lipiec 2007 dzizes zeby nie znac jej glosu:D... toz to szok:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 15 Lipiec 2007 Share Napisano 15 Lipiec 2007 dzizes zeby nie znac jej glosu:D... toz to szok:D dla mnie to ona wyje a nie spiewa - powaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 16 Lipiec 2007 Share Napisano 16 Lipiec 2007 ale ma ladne nogi:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 16 Lipiec 2007 Share Napisano 16 Lipiec 2007 ale ma ladne nogi:D no wlasnie a wogule to cala brzydka nie jest:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 16 Lipiec 2007 Share Napisano 16 Lipiec 2007 fajna jest wiece co bym z nią zrobił xD chyba nie jestem jedyny?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 16 Lipiec 2007 Share Napisano 16 Lipiec 2007 widze ze przez upal hormony szaleja, oj szaleja:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 16 Lipiec 2007 Share Napisano 16 Lipiec 2007 Słuchajcie, jak nazywa się tytuł piosenki i zespół, ktory w swoim teledysku przez całą długość jego trwania ma profil całującej się pary? Pierwszy człon trzyczłonowej nazwy jest słowo demon. To leciało na MTV. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 16 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 16 Lipiec 2007 Demon vs hearthbreaker - You are my high http://youtube.com/watch?v=O9zdq5w7n-I Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 17 Lipiec 2007 Share Napisano 17 Lipiec 2007 Niesamowicie poszukuję kawałka sprzed 2-5 lat. Styl: hip-hop, r'n'b. Amerykański lub niemiecki - nie pamiętam niestety. Cecha charakterystyczna: jest pokazany biały pokój z dziwnie pomalowanymi na czerwono ścianami, które sprawiają wrażenie, że pokój jest krzywy. Jakiś czas temu często leciało na niemieckiej Vivie. Głównie chodzi mi o ten efekt krzywego pomieszczenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Topek Napisano 17 Lipiec 2007 Share Napisano 17 Lipiec 2007 Witam. szukam tytulu piosenki, ktora leciala w 3 PR ok. godz. 15.50. kawalek stary, po hiszpansku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_saskybody Napisano 22 Lipiec 2007 Share Napisano 22 Lipiec 2007 http://pl.youtube.com/watch?v=3-y7A_Hge6k muzyka od 4:04 minuty (czasu trwania) Ktoś wie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 23 Lipiec 2007 Share Napisano 23 Lipiec 2007 Illy temu nie podołasz szukam pierwszej muzyczki z filmu Going Greek ktora zaczyna sie na samym poczatku. W słowach jest 'there is something going on' anyone ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 23 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2007 http://www.google.pl/search?hl=pl&q=there+is+something+going+on+lyrics&btnG=Szukaj&lr= na poczatek :D ale jakbys dal wiecej tekstu to bylby wypas, zsampluj conieco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 23 Lipiec 2007 Share Napisano 23 Lipiec 2007 odezwie sie na pma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 23 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2007 Ja nie znajde? Dynamite Boy - Catching On http://www.bluelyrics.net/d/dynamite_boy_lyrics/catching_on_lyrics.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 23 Lipiec 2007 Share Napisano 23 Lipiec 2007 dzieki wielkie - jestes kochany :-* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 23 Lipiec 2007 Share Napisano 23 Lipiec 2007 lord_saskybody - jestem prawie pewien że śpiewa Lisa Gerrard ale utworu nie kojarzę. więc albo Lisa Gerrard albo Dead Can Dance. ale jestem śpiący i mogę się mylić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 23 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2007 lord_saskybody: zawsze wydawalo mi sie ze twoj nick to lord_saskyboy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_saskybody Napisano 25 Lipiec 2007 Share Napisano 25 Lipiec 2007 illy - :D :D nie nie jest lord_saskyboy :D , byłem juz sexybody , sasek itp ale prawidłowo jest sasky(tak najczesciej słysze), saskybody albo lord_saskybody. polka dot - dzieki panie kolego zaraz poszukam i powiem czy sie nie mylisz :) edit: zajeb... ta muza Lisy Gerrard ;) http://www.youtube.com/watch?v=sfo-duncELI gdyby ktos chciał to mam źródełko :) over! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 26 Lipiec 2007 Share Napisano 26 Lipiec 2007 edit: zajeb... ta muza Lisy Gerrard ;) http://www.youtube.com/watch?v=NQvu0XiwZk4 btw. kiedyś byłem kome i byliśmy kolegami ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 26 Lipiec 2007 Share Napisano 26 Lipiec 2007 btw. kiedyś byłem kome i byliśmy kolegami ;) ale zmieniłeś avatar i nicka i teraz nikt cie nie lubi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 26 Lipiec 2007 Share Napisano 26 Lipiec 2007 dokładnie :f Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 28 Lipiec 2007 Share Napisano 28 Lipiec 2007 zakohalem sie :D dawno tak dobrego kawalka nei slyszalem nie znacie czegos podobnego ? bo ile mozna 1 piosenki sluchac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 28 Lipiec 2007 Share Napisano 28 Lipiec 2007 stara piosenka jakoś w połowie lat 90'tych była dość popularna, pamiętam tylko videoclip a więc śpiewa dziewczyna w różowym ręczniku siedzi przed lustrem ze światłami dookoła takim jak się używa do robienia makijażu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Topek Napisano 28 Lipiec 2007 Share Napisano 28 Lipiec 2007 mrkrzysiek - Whiegfield "Saturday night"? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi