Łukasz Misztela Napisano 21 Grudzień 2006 Share Napisano 21 Grudzień 2006 no no naprawdę wypas:) pojechałeś na maxa :) nie moge się na to napatrzeć pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymko Napisano 22 Grudzień 2006 Share Napisano 22 Grudzień 2006 dkoktorek jest superowy , animacja jest powalająca! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 13 Marzec 2007 Autor Share Napisano 13 Marzec 2007 dziex marchewkołak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 13 Marzec 2007 Share Napisano 13 Marzec 2007 ^_^ no marchewkołak... wymiękam hahaha xD P.S. Ale na wegetarianina to mi nie wygląda... no ale nie sądźmy po pozorach ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Yoszko Napisano 14 Marzec 2007 Share Napisano 14 Marzec 2007 siema :) hehehe, z tą marchewką to niezła jazda była wczoraj :0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rubberjam Napisano 14 Marzec 2007 Share Napisano 14 Marzec 2007 animacja naprawdę supcio. :D świetna sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 3 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2007 dawno nic nie wrzucałem tu, troche szkicy co ostatnio robiłem zatem wrzucam tu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 3 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2007 i jeszcze takie starsze i jeszcze taki projekcik planszy do gry na komorke aha, komentujcie i radzcie bo potrzebuje pomocy mam wrazenie ze sie cofam ostatnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witkowski Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 animacja rewelacyjna. napiszeszo o niej cos wiecej? bedzie w kolorze? ps3? jak warsztatowo do tego podchodzisz? fajne te domki z westernu. choc troche sypie sie perspektywa. domyslam sie ze wszystko powinno byc orto jednak lokalnie czasto pojawia sie wrazenie rozbiegania lini hmm zbiegu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 3 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2007 dzieks :) no z tą perspektywą to troche chujnia jest, kombinowałem tak zeby mozna było odbijac horyzontalnie na komórce obiekty, no i oswietlenie tez przy tym takie nie konsekwentne, do tego chyba dosc krzywo mi to wychodziło ale generalnie na komórce po pocięciu i poskładaniu nie bedzie widoczne wszystko na raz i zakładam ze powinno byc ok jak sie poustawia odpowiednio obiekty. Animacja była w fotoszopie robiona z uzyciem okna animacji w starszych fotoszopach to okno jest w image ready, w kolorze juz nie bede chyba robił bo niestety ten projekt smignął mi koło nosa i ktos inny go zrobił. warsztatowo to nie ma tu za duzo do opowiadania rysowałem kazdą klatke ludzika, istotne zeby nie poprawiac na skopiowanej klatce, bo tak kiedys z lenistwa robiłem i zle to mi wychodziło tylko kazdą klatke od zera przemyslec i narysowac nawet jak ruch jest niewielki. mysz co ją tam wczesnie wrzucałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grass Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 szkice rewelka powiedz ile czasu robisz taki jeden szkic ?? jak sie do tego zabierasz itd ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 niezle te olowkowe szkice, swietna plansza no i rewelacyjne animacje :D brawo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 4 Wrzesień 2007 Share Napisano 4 Wrzesień 2007 Dałeś do pieca teraz, ciekawa plejada charakterów . . . szczególnie ten kolo z dwururką git. ;) . . . Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 4 Wrzesień 2007 Share Napisano 4 Wrzesień 2007 Ja bym chętnie przylookał więcej takich animacji...masz może jeszcze jakieś? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 4 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2007 grass: dzieki, szkice zajmują mi różnie czasem jakies poł godziny jak np pani z parasolem, a czasem 3 godziny jak drętwa siedząca babcia. zazwyczj jak juz długo rysuje taki drętwy szkic to moj poziom frustracji doprowadza do zniszczenia go :/ ostatnio jakos czesto. Zabieram sie tak ze biore kartke i ostry ołówek :p najpierw zarys robie twardym h albo 2h a potem poprawiam miekkim jakims 2b 3b DaRoz: dzieki :D miriam: dzieki :D CzAk1: mam sporo animacji w sumie, ale wiekszosc w pixelartach i w formacie takim specjalnym na komorki, ze troche za duzo pieprzenia zeby to jakos na gify przerobic, ale moze cos odgrzebie jeszcze. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 5 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2007 nad takim artworkiem teraz siedze i kombinuje i juz nie wiem czy czegos nie zjebałem ogolnie z ustawieniem perspektywą itp. wydaje mi sie ze jest ok, ale wole popytac zanim podokanczam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QbisieQ Napisano 5 Wrzesień 2007 Share Napisano 5 Wrzesień 2007 całkiem fajne, stylowe takie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 5 Wrzesień 2007 Share Napisano 5 Wrzesień 2007 bardzo fajne tło, pozostaje tylko pytanie, skąd i dokąd ten pan leci ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QbisieQ Napisano 5 Wrzesień 2007 Share Napisano 5 Wrzesień 2007 z jednego dachu na drugi - parkur tzw. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 6 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2007 tak udało mi sie go podkręcic tylko bo juz i tak za długo robilem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 6 Wrzesień 2007 Share Napisano 6 Wrzesień 2007 Fajne pracki... jakbys niekojażył - to mi tlumaczyles w Breakpoin jak sie pracuje przy grafice do gier na kom. ;] W koncu niewyszło z tymi zleceniami - ale to dlatego ze sytuacja jest dosyc skomplikowana (poprostu pracuje w innej firmie, ale suma sumarum dla tej samej osoby co wy w breakpoint - tyle ze ja mam robote nudna jak flaki z olejem). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 6 Wrzesień 2007 Share Napisano 6 Wrzesień 2007 Fajny ten skoczek ;) Niepodoba mi się tylko jego lewa ręka. Coś z nią nie tak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 7 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2007 obo: tez mi cos z tym kolesem nie tak, widze juz co jest z jego prawą reką, ale i tak jakis taki dziwny mi wyszedł :/ Marduk: kojaże jak najbardziej ;) miło zobaczyc zacnego forumowicza na żywo :). Sytuacja jest niestety skomplikowana i w sumie nieciekawa w tej firmie i w sumie nic tu nie wiadomo, sama robota poki co ciekawa, ale nic tu nie jest pewne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 7 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2007 kombinowałem jeszcze troche z tą reką i glowe popoprawiałem bo kolegi powiedzieli ze wygląda jak troglodyta :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 7 Wrzesień 2007 Share Napisano 7 Wrzesień 2007 Nadal nie podoba mi się lewa ręka ;) A dokładnie chodzi mi o to, że biceps jakoś zabardzo jest przeciągnięty. Zielona linia pokazuje miejsce łokcia, a czerwona pokazuje biceps. Moim zdaniem to nie powinno tak wyglądać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 7 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2007 dzieki za pomoc, przesunąłem za tem łokiec troche bo jak bym skrócił biceps to przedramie by bylo za długie chyba, wiec moze tak troche lepiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 7 Wrzesień 2007 Share Napisano 7 Wrzesień 2007 Marduk: kojaże jak najbardziej ;) miło zobaczyc zacnego forumowicza na żywo :). Sytuacja jest niestety skomplikowana i w sumie nieciekawa w tej firmie i w sumie nic tu nie wiadomo, sama robota poki co ciekawa, ale nic tu nie jest pewne. A to słyszałem... ze odkąd MNI was przejęło to nieciekawie jest... tzn. odkąd Nowak (jeden z moich obecnych szefów) sprzedał tyle udziałów, że ma praktycznie niewiele do powiedzenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 7 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2007 no dokładnie ostatnio jak przyszedłem z urlopu to sie dowiedziałem ze zwolniono jakies 7 osób, a juz wczesniej sporo nazwalniali wiec atmosfera jest bynajmniej zjebana i w sumie to nie jestem pewien czy za jakis czas bedziemy jeszcze robic giery... Dobra nie pisze bo jeszcze ktos kto nie powinien to przeczyta i tez polece :p bo reklamy bynajmniej nie robie chmm.. moze skasuj nazwy firm w swoich postach ;) taki pojedynek pixelowy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 7 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2007 jakies takie speedowe twarze se próbuje wymyslac. Zainspirowałem sie przeglądając teczke Marduka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 8 Wrzesień 2007 Share Napisano 8 Wrzesień 2007 Rączka już dużo lepiej wygląda ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 10 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 10 Wrzesień 2007 ten mi sie w sumie podobał wiec w nagrode domalowałem mu cielsko :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 10 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 10 Wrzesień 2007 i jeszcze pokolorowałem go po pracy i sie zme...zmę.. czy.. łe. mmmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Cookiez_ Napisano 10 Wrzesień 2007 Share Napisano 10 Wrzesień 2007 Fajny concept ale on jakas tak nie mrawo na tych nogach stoi :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grass Napisano 10 Wrzesień 2007 Share Napisano 10 Wrzesień 2007 koles widac mial ciezki dzien i zmeczony jest z lekka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lacedemon Napisano 11 Wrzesień 2007 Share Napisano 11 Wrzesień 2007 Hello. Nie będę się nazbyt czepiał. Sympatyczny w odbiorze bardzo. To dobrze :) Pierwsze, co rzuciło mi się w oczy to te wykrojone cienie. Coś nie tak z nimi. Nie idą razem z formą i mają chyba za ciemny walor. Zobacz, że światła kładziesz inaczej. Mniej odważnie ( jakoś niepewnie), ale tak nie rażą, jak te ciemne plamy z lewej. Generalnie bardzo sympatyczny koncept. Koleś ma wyraz ( określiłeś cechy postaci), a o to chyba chodzi. Gratki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 11 Wrzesień 2007 Share Napisano 11 Wrzesień 2007 a mi sie wydaje, że pomimo tego waloru ciemnego to, naprawdę świetnie podkeślają fakturę płaszczu, to mi się właśnie rzuciło w oczy na początku, aż czuć taką sztywność tego pobłyskującgo materiału... za to mam "ale" do podłoża- poprostu nie mam pojęcia co to jest, a gość zasłużył na jakąś lepszą podłogę i cienia brak;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 11 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2007 :) dzieki wielkie Lacedemon: z tymi cieniami to tak mi wyszło bo żeby se przyspieszyc różczką zaznaczałem białe i po tym jechałem nieodważnie, a potem czarne i tez nieodwaznie i pewnie przez to taki efekt :) purple: to fakt podłoge pokpiłem konkretnie i zwazywszy ze na gostku są ciemne plamy to tym bardziej razi brak cienia na psełdopodłodze :) postaram sie z tym jakos powalczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 11 Wrzesień 2007 Share Napisano 11 Wrzesień 2007 Fajna Animka...a ten koleś Hmm...Mi tam bardzie podoba sie w wersji czarno-białej. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maronski Napisano 11 Wrzesień 2007 Share Napisano 11 Wrzesień 2007 spoko koleś. Przypominasz kreski marvelowskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 11 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2007 CzAk1: dzieki :) moja dziewczyna tez powiedziała ze czarnobiały lepszy, a nad tym kolorowym sporo dłuzej siedziałem.. ehh :/ maronski: dzieki :) a takie jakies wypociny pod tytułem "w mc donalds spotkajmy sie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Cookiez_ Napisano 11 Wrzesień 2007 Share Napisano 11 Wrzesień 2007 CzAk1: dzieki :) moja dziewczyna tez powiedziała ze czarnobiały lepszy, a nad tym kolorowym sporo dłuzej siedziałem.. ehh :/ maronski: dzieki :) a takie jakies wypociny pod tytułem "w mc donalds spotkajmy sie" Haha niezly Mc'donald Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 13 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2007 koncepciki, ostatni nie po moim szkicu był malowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 13 Wrzesień 2007 Share Napisano 13 Wrzesień 2007 Na drugim i trzecim obrazku koncepty są najfajniejsze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 13 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2007 obo: thnx tez tak sądze jeszcze koncepcje wstępne plansz do platformowki: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masz)rum Napisano 13 Wrzesień 2007 Share Napisano 13 Wrzesień 2007 koncepty bardzo ładne takie malarskie, zgodze się z przedmówcą (2 i 3) co do plansz to wyglądają zaawansowanie (no może kolory bym wzbogacił ale możliwe że ma być mrocznie ;]) ale zastanawiam sie czy nie za bardzo, na tym pierwszym trochę nie wiadomo będzie gdzie można biegać a gdzie nie, można by uporządkować trochę ale i tak jak na platformówki to pierwsza klasa, mają klimat ;] Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 13 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2007 masz)rum dzieki. Własnie dlatego pisałem ze wstepne bo w sumie plansze wyglądają inaczej szczegolnie w 1 platformy wyglądają zupełnie inaczej i trzeba bylo to holerstwo pociąc i dostosowac i to bylo najgorsze ale jest juz na komorce i spoko działa :) i jeszcze taki koncept czy cos w tym stylu zeby pozyskac licencje na mumie3, ale cos nie wyszło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janko1987 Napisano 13 Wrzesień 2007 Share Napisano 13 Wrzesień 2007 SUPEROWSKI koncept wilkołaka !!! project Mumyy tez wypas.....:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 13 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2007 dzieki janko jeszcze troche szkicy: i kotka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 13 Wrzesień 2007 Share Napisano 13 Wrzesień 2007 kot jest odpałowy w ciapki! :D Skąd Ty w ogóle bierzesz pomysły na te postacie, podpierasz się milionami fotek, czy od tak sobie wymyślasz? bardzo fajny zestaw tych szkicy, może se nad łóżkiem powiesze ;) pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grass Napisano 13 Wrzesień 2007 Share Napisano 13 Wrzesień 2007 a ja nabralem ochoty zeby pograc w jakas platformowke :) ten szkic do mumii rewelka szczegolnie ten wyzej z tym skaczacym kolesiem , no i ostatni kociamber wymiata :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi