FF Napisano 18 Kwiecień 2007 Share Napisano 18 Kwiecień 2007 Co z tego że skóry nie przypomina niektórym, ważne ze jest zaje***ste:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 18 Kwiecień 2007 Share Napisano 18 Kwiecień 2007 Tak leeciutko zmatowić tę skórę i była by gitara. :) Najlepiej pokazuj z wnętrza, będą ciekawsze refleksy i cienie. Model taki sobie, oczywiście. Nom. EDIT: Ah, jakaś faktura tej skóry byłaby jak najbardziej na miejscu. Od razu zmatowiłaby powierzchnie. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homa Napisano 18 Kwiecień 2007 Share Napisano 18 Kwiecień 2007 Respect... full respect :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#Pawel Napisano 18 Kwiecień 2007 Share Napisano 18 Kwiecień 2007 usiadłbym w takim :-) PRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gavreel Napisano 18 Kwiecień 2007 Share Napisano 18 Kwiecień 2007 To wyglada nawet lepiej niz skora :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 18 Kwiecień 2007 Share Napisano 18 Kwiecień 2007 sie odezwal ten co same boxy stawia :) od nikogo nie odbiegasz a wrecz przeganiasz Heh troszke podroslem i czsami postawie tez cylinder, a nawet tube :D To wyglada nawet lepiej niz skora :D Tru tru tru tru :] Ostro myslalem ze wstawiles fote w miniaturke wchodze iiiii.....:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 19 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2007 -> świetne qba :o nie wiem co napisac, teach me Hindus :) to Ty moglbys uczyc tutaj 9/10 forum :) -> zgadzam się i przyłączam do prośby. Krzysku :) j/w -> RA - tak wiem, najpierw musze sie nauczyc mapowac hehe :) dzieki za cenną rade ->Freedom Fighter , HXL , Gavreel- dzieki :) -> #Pawel - hehe ja tez :) -> Ostro myslalem ze wstawiles fote w miniaturke wchodze iiiii.....:] iii .. shit ;p dzieki Bubu :) reszcie rowniez dziekuje za udzielanie sie w moim wątku Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bazil Napisano 23 Kwiecień 2007 Share Napisano 23 Kwiecień 2007 zgubie sie w realnym swiecie jak bede widzial takie obrazki :P... fotel poprostu sprasowal mnie, wuja... Nie wiem czemu czepiacie sie materialu :> Nierzadko na zdjeciach producenta foteli czy aut, fotele prezentują sie gorzej ;D total respect :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 24 Kwiecień 2007 Share Napisano 24 Kwiecień 2007 Czapki z głów. Coś niesamowitego... Powodzenia i trzymaj tak dalej. :) Pozdrawiam Nvidia. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 24 Kwiecień 2007 Share Napisano 24 Kwiecień 2007 Hm przebrnąłem ocean ohów i ahów i wreszcie trafiłem obrazek :] Miły dla oka nie powiem ;) ale, ale... a gdzie szwy ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gavreel Napisano 24 Kwiecień 2007 Share Napisano 24 Kwiecień 2007 ... a gdzie szwy ?? Ktos to musial powiedziec... lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 24 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2007 szwy są :) na renderku nie za bardzo widac, musialbym dac zblizenie hehe :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 24 Kwiecień 2007 Share Napisano 24 Kwiecień 2007 No to my chcemy ZBLIŻENIA tak możecie to sobie kojarzyć :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remedy Napisano 12 Maj 2007 Share Napisano 12 Maj 2007 Gdzie aktualizacje? Opieprzasz sie? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makler Napisano 12 Maj 2007 Share Napisano 12 Maj 2007 Każdy element mi sie podoba :D:D chyba dalej powinieneś aktualizować :D, a tak z ciekowości to FRILANSUJESZ ? HOBBY czy PRACA :D ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 12 Maj 2007 Autor Share Napisano 12 Maj 2007 hobby, nie opiepszam sie mam problemy ze sprzetem, ten juz sie nie nadaje do niczego, bede zmienial na nowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makler Napisano 12 Maj 2007 Share Napisano 12 Maj 2007 no dobra to chyba będziemy musieli poczekać troszke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 12 Maj 2007 Share Napisano 12 Maj 2007 We wchodze a tu pusto ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymko Napisano 12 Maj 2007 Share Napisano 12 Maj 2007 faktycznie pusto a chciało by się coś oblukać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 12 Maj 2007 Share Napisano 12 Maj 2007 no moznaby rzec "nie odkopujcie starych watkow..." ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 12 Maj 2007 Share Napisano 12 Maj 2007 no wleczesz sie:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 14 Maj 2007 Share Napisano 14 Maj 2007 cicho tam pospólstwo Qba ma podobnie jak ja kłopoty ze sprzętem :p Siedzieć cierpliwie i czekać wyostrzając wzrok niebawem coś sie ruszy i to będzie wynik połączonych sił ciemnej strony mocy więc zapnijcie też pasy :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remedy Napisano 14 Maj 2007 Share Napisano 14 Maj 2007 Tak mi przykro, że panowie szlachcice mają gorsze sprzęty od pospólstwa takiego jak np. ja. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur_Perzyna Napisano 16 Maj 2007 Share Napisano 16 Maj 2007 Człowieeeku, weź nie załamuj ludzi. :D Nowe standardy szczegółowości samochodów. Teraz nie wystarczy walnąć textury... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawcio_m Napisano 16 Maj 2007 Share Napisano 16 Maj 2007 przestańcie już w końcu wykopywac stare wątki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remedy Napisano 16 Maj 2007 Share Napisano 16 Maj 2007 Przestań już w końcu marudzić o wykopywaniu starych wątków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawcio_m Napisano 16 Maj 2007 Share Napisano 16 Maj 2007 ogólnie nie marudze na odkopywaczy ale wchodze już chyba 5 raz na ten sam wątek z nadzieją ze cos nowego a tu lipa. Dobra koniec bo ja tez zaraz bede odkopywaczem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 16 Maj 2007 Share Napisano 16 Maj 2007 Już jesteś^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawcio_m Napisano 16 Maj 2007 Share Napisano 16 Maj 2007 dobra ostatni post:D nie jestem bo pisałe to jak watek był prawie na samej górze:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipper Napisano 16 Maj 2007 Share Napisano 16 Maj 2007 wcale sie nie dziwie ze ktos to odkpal ... kto nie chcialby zobaczyc renderkow tego cudenka :P pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 16 Maj 2007 Share Napisano 16 Maj 2007 Ludzie przecież to nie jest padnięty watek Qba wznowi prace jak tylko zakupi nowego kompa osobiście tego pilnuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 19 Maj 2007 Share Napisano 19 Maj 2007 dawaj qba co jest :] czas na jakis update. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 19 Maj 2007 Share Napisano 19 Maj 2007 z tego co wiem qba ma problemy z kompem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 19 Maj 2007 Share Napisano 19 Maj 2007 A ja znowu z nadzieja......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość spokojny Napisano 19 Maj 2007 Share Napisano 19 Maj 2007 Szacunek dla Gościa, czapki z głów itd :) Odjazd! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 19 Maj 2007 Autor Share Napisano 19 Maj 2007 dopoki nie zmienie tematu tzn ze nie ma nowych updatow z tego co wiem qba ma problemy z kompem tak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 19 Maj 2007 Share Napisano 19 Maj 2007 he mojego ci pozycze tylko dokoncz ten model :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi