Napisano 28 Sierpień 200816 l Wypas :D ! Jedyne do czego bym się przyczepił to trzymadła w kanistrze nie naturalne są. jakby przyklejone i wyginane na imadle :) Czekam na finiszowy render :D
Napisano 28 Sierpień 200816 l Super MODEL bardzo mi sie podoba. Jaki masz dany materiał na tym modelu?
Napisano 29 Sierpień 200816 l nie ogolnie fajne ale ta szyba przecierz niemcy doczepiali druty do drzew i odcinali glowy kierowcy bo wlasnie szyby raczej niemieli, no chyba ze to generaly w stanach pojazd.
Napisano 30 Sierpień 200816 l Och i ah, koncz juz tem model i dawaj jakas scene bo to zaczyna sie robic nudne ;)
Napisano 30 Sierpień 200816 l panie, daj pan spokoj :D hehe xD A co my mamy powiedzieć jak Ty wrzucasz swoje potworki ? :D
Napisano 1 Wrzesień 200816 l Autor Witam, Na wstępie dziękuję za wszystkie dobre słowa. Mam nadzieję jeszcze was zaskoczyć ;)... @kliment woroszyłow: To było ujęcie z drugiej strony ;)... @DraB: Tak, bazę położyłem clothem, następnie convert to poly i jazda z normalnym modelowaniem... @JohnZi: Tak tak, to koniec modelowania Willysa, ale nie koniec w ogóle... To byłoby za proste. @Bombel: Nie ma co marudzić, tylko bierz się... Ważne jest to jakie doświadczenie wyniesiesz z tego modelowania, nie ważne co to jest i czy ktoś już to zrobił. @Badyl: Nie płacz stary, ogólnie to dzięki jeszcze raz za refki :). Jesteś WIELKI !... @ReflectVision: Oj, co to to nie :P... @Axis Mundi: Imadło to nie jest takie złe narzędzie... Całego willysa można by na nim wygiąć :P @wiecho: Dane mi było użycie V-Ray mtl z lekkim połyskiem. @chveti: Czy taka rewelka ? Nie wiem. Model jak model, postaram się go wyróżnić teksturami i porządną sceną. @Pawelkos: Nie marudź mi tutaj :P Update: Podsumowanie : 11 rozłożonych mapek + 2 oszukane na line i siatkę, których nie pokazałem. Pora na teksturowanie. Pozdrawiam i do kolejnego.
Napisano 1 Wrzesień 200816 l Dziwna ta teksturka może daj trochę zabrudzeń hm ? :P Jestem ciekam jak to będzie wyglądać... powodzenia w dalszej pracy ;)
Napisano 1 Wrzesień 200816 l tak powodzenia i koncz wreszcie ziom bo ludzie sie nicierpliwia. tak na marginesie daj jeszcze kierowce i umiesc w realiach jakis.(spalone budenki itp.)
Napisano 1 Wrzesień 200816 l Szaleństwo! Daj sie tym wytworem karnąć:) Pięknie! no mapowanie jest WQwiste! mniam:) ile w tym pracy:O a ile odmierzania O_o
Napisano 1 Wrzesień 200816 l Mnie się nawet fotela mapować nie chce, a co dopiero takie coś. Super sprawa. :)
Napisano 1 Wrzesień 200816 l do jakiej gry to jest model bo chcialbym miec takie w grach ... ale ile jescze czasu minie zanim tak bedzie. uv konkret model konkret czekamy na finał