#Pawel Napisano 18 Grudzień 2006 Share Napisano 18 Grudzień 2006 dzia! fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 18 Grudzień 2006 Share Napisano 18 Grudzień 2006 Pomogę mam takie coś na dysku gdzieś ale do świąt musze trochę komerchy podgonić więc nie wiem czy znajdę czas by to odszukać. Niemniej ja sie przypomnisz czasem na gg to szanse znacznie wzrosną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 24 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 24 Grudzień 2006 Poczatek hydro. Malo i wolno bo szukam referek :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#Pawel Napisano 24 Grudzień 2006 Share Napisano 24 Grudzień 2006 Podziwiam Cię :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homa Napisano 25 Grudzień 2006 Share Napisano 25 Grudzień 2006 No dla mnie bomba :-P Respect! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 3 Styczeń 2007 Share Napisano 3 Styczeń 2007 Hm, hydro kto teraz daje hydro... ...nie no daj jakies pneumatyczne zgrabne :p Eh za dzień 2 cie zastrzele szykuje niespodzianke :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 3 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2007 Cooooo?? Stary wole hydro ;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p Chociaz do air mam lepsze referki :] To hydro jakos bardziej mi pasuje ;p;p;p;p;p Nop to pokazuj cwaniaku ;) pewno prawie claa zawiecha co?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 7 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2007 ..............................................szczerze to robie tak bardziej po omacku ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 Miodzio ;) Te części zewnętrzne zaczynałeś z Chamfer Boxa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 7 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2007 Czesci zewnetrzne?? Czyli sama rama tak?? hm do niczego nie urzywalem chamfer boxa :] Wszystko to zwykly box i potrem chmfery :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 Tak o tochodzi bo się zastanawiam jak zrobiles takiego ladnego chamfa na rogu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 No ładnie nabiera to mięska :] będzie smakowity kasek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 7 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2007 Tak o tochodzi bo się zastanawiam jak zrobiles takiego ladnego chamfa na rogu ;) 2 czy 3 razy chamfer+troche welda ;) Damus gdzie to jeszcze ;p AAAaa no i zaoimnuialem Ci powiedziec ze na koniec bedziesz musial pozyczyc mi kompa ;););) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 Jasne że pożyczę :p zrobimy zamianę komp do ciebie, Gosia do mnie :] stoi ? Jakby co to ci to cudo zrenderuję - spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 7 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2007 BUeeeeeeehehehhehehe Goski nie oddam ;p;p;p;p;p Ale moge podrzucic Pauline :D Aaaaaaaaa ciekawych rzeczy sie o niej dowiedzialem ;):> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 Biorę :] Stoi ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 7 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2007 No i troszke do przodu :] NIe patrzec na mocowanie sprezyny z przodu ;p Bo nie ma jeszcze :] Musze chyba przyspieszyc bo jak bede robil w takim tepie to ze 2 lata mi jeszcze zejdzie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 super szczegoly, tylko mi powiedz jak ty to zamierzasz pozniej przedstawic, zeby bylo wszystko widac:P czy to tylko modeling for fun?:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 7 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2007 No wlasnie szczerze to nie wiem :D Tak sobie narazie modeluje, ale chce postawic autko a obok rame :] Moze jakas scenka nie wiem ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 Ja mam pomysł jak to przedstawić jak mi wyjdzie z cobrą to nie będziesz miał takich dylematów. Mocowanie tych sprężyn ... Brrrrr droczę sie drętwe te shadery takie, ten tylny most mnie nie przekonuje. PS straszna fuszerka nie łączysz widze ze sobą poszczególnych elementów :p Qba ty tez go za to zjedz bo będzie żem sie wyłamał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 moze by go na kanal postawic?:d i jakies takie fajne troche ciemniejsze odwietlenie, jakimis lampkami;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 7 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2007 Damus czepiasz sie ;p;p;p Ze Ty masz takie sprzet nie znaczy ze kazdy ma ;p Mnie nie stac na 4mln poly na sam silnik ;) A tak na powanie to sie zastanowei czy to laczyc :] Wiedzialem. ze wreszcie sie ktos przyczepi, ale ze ty ;) John to tez jest jakies rozwiaznie :] I wlasnie przyszedl mi pewien pomysl do glowy :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 8 Styczeń 2007 Share Napisano 8 Styczeń 2007 Damus Warszawa....Bubu płock......boże.....wszedzie świry!:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 8 Styczeń 2007 Share Napisano 8 Styczeń 2007 damus ma racje, straszną fuszerkę tu wyczyniasz, weź się chłopie porządnie do roboty! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 8 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2007 Dzia za krytyke ;p;p;p;p;p Ej no sam juz nie wiem :] Wydaje mi sie, ze akurat tam gdzie nie ma plynnych przejsc sa one zbedne bo beda (prawdopodobnie) zasloniete przez slinik wiec po co marnowac poly?? Skoro i tak nie bedzie zblizen na rame gdyz poniewaz jest ona i tak w takim niby lp?? To co mam robic?? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 8 Styczeń 2007 Share Napisano 8 Styczeń 2007 Gdyż ponieważu ty jeden ty, tym silnikiem o którym pisałeś wcześniej że nie będziesz go robił ?? Hm ciekawe ... Do roboty a nie sie migasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 9 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2007 Oj tam Damus czepiasz sie ;] Nie lubisz mnie pewno bo jestem czarny ;);):) Bueeehehehehehheheheheheheheeee XD Dobra to teraz powiem tak: mam juz troche wiecej (rama wyskalowana pod auto, troche zoptymalizowalem kola co dalo mi troszke wiecej poly dorobilem wal i hamulce z tylu), ale pokaze pozniej :] No i teraz mam nastepbna zagadke jak dla mnie :] Czy w lolkach sa lamane waly napedowe (bo cos takiego chyba widzialem)?? I jak tak to jak to wyglada bo jak u siebie patrzylem to przydaloby sie go zlamac niedaleko mostu czyli zrobic dwa mniejsze waly (bedzie takie cos dzialac??)i np koniec pierwszego (wychodzacego ze skrzyni) zamocowac na lozysku(tam gdzie aktualnmie w mojej ramie wyciecie na wal) i potem drugi do mostu ??I jak da sie cos takiego (a chyba sie da bo cos takiego widzialem) to ma ktos jakies pomysly?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 14 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 14 Styczeń 2007 Minimalnmie do przodu............ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 15 Styczeń 2007 Share Napisano 15 Styczeń 2007 Ta wersja z kołami ładniejsza :P Te detale to chyba dla sportu robisz co nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 15 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 15 Styczeń 2007 Chlopie ile aj cie tu nie widzialem :] Gdzie ty sie podziewales?? A detale to tak sobie trzeba czyms czas zabic ;););) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3tz Napisano 15 Styczeń 2007 Share Napisano 15 Styczeń 2007 piekne. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 15 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 15 Styczeń 2007 Takie tam przewody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymko Napisano 26 Marzec 2007 Share Napisano 26 Marzec 2007 pięknie Bubu. Robi wrażenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 8 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2007 Dzieki panowie. Mialem juz conajmniej 5 podejsc do silnika i klapa wiec postanowilem robic narazie to co mi wychodzi i takim oto sposobem alternator biedny troszeczke (musze zaczac oszczedzac poly) ale jest :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 8 Kwiecień 2007 Share Napisano 8 Kwiecień 2007 no ładnie jest materiał fajny:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 8 Kwiecień 2007 Share Napisano 8 Kwiecień 2007 super wychodzi. Ten chrome to zwyczajny vrayowski+ glossy? ladnie wyszedl;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 8 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2007 Glos na 0.7 diffuse 128, 128, 128 reflect 92, 92, 92 subdiv 30 Ot tyle :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 10 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2007 Minimalnie do przodu. Jeszcze tylko miejsca na sruby i powinnow ysztarczyc bo zabardzo widoczne to nie bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 10 Kwiecień 2007 Share Napisano 10 Kwiecień 2007 ładnie to wygląda pokaż jakieś siatki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makbol Napisano 10 Kwiecień 2007 Share Napisano 10 Kwiecień 2007 Pięknie Bubu. Przyłączam sie do proźby mrkrzyśka. Masz jakieś refki ? Czy może refki z życia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 10 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2007 Dzieki panowie. Referek z zycia nie mam bo nie stac mnie na takie auto niestety :/ Tylko internet, ale i tak jakos niby sa, ale zawsze to co mnie interesuje to jest w rozdzielczosci 200x200 w online shopach ;) siatki Oczywiscie modele sa bez ms wiec trisy nie graja tu roli ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 10 Kwiecień 2007 Share Napisano 10 Kwiecień 2007 bardzo ladnie to wyglada:) mozna wiedziec czym to oswietlasz? to jakies hdri?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 11 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2007 3x vray light ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 13 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 13 Kwiecień 2007 Share Napisano 13 Kwiecień 2007 Śliczne Bubu!! :) Siatkę ręcznie modelowałeś?? :) A, no i powiedz co to jest? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 13 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2007 Siatka to spline lekko wygietyi array dookola :] A to jest filtr powietra :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 13 Kwiecień 2007 Share Napisano 13 Kwiecień 2007 O kurde... ale cudo;) Można się w to patrzyć i patrzyć;) Ach, pieszczota dla oczu;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 13 Kwiecień 2007 Share Napisano 13 Kwiecień 2007 Splina wyginałeś na oko? Ładnie wyszło nie ma co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 13 Kwiecień 2007 Share Napisano 13 Kwiecień 2007 Splina wyginałeś na oko? Ładnie wyszło nie ma co. spline nie jest wygiety ;) ladnie Bubu sobie poczynasz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 13 Kwiecień 2007 Share Napisano 13 Kwiecień 2007 Siatka to spline lekko wygiety i array dookola :] A to jest filtr powietra :] Autor chyba jest lepiej zorientowany, poza tym tą krzywiznę spline'a samemu można wydedukwać, a i same 'ręczne' wygięcie go (jednego spline'a!) to przecież żaden problem;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi