KLICEK Napisano 14 Listopad 2006 Share Napisano 14 Listopad 2006 Hej Prosił bym o wasze komentarze propozycje dotycznace działu Game art ... Czyli co jeszcze wypadało by zrobic zeby to wszystko usprawnic. Czego wam brakuje w dziale ? Dzieki za kazda pomoc 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 14 Listopad 2006 Share Napisano 14 Listopad 2006 Brakowało nam Moderatora, teraz juz jestes o Wielki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 14 Listopad 2006 Share Napisano 14 Listopad 2006 Mi tam właściwie nic nie brakuje. Nie widze potrzeby większych zmian w tym dziale. Ludzie coś robią, pracki są...pojawił się dość ciekawy temat z Wiadomościami ze świata "Game-Dev'u" (po polsku już nie łaska?;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 14 Listopad 2006 Share Napisano 14 Listopad 2006 Klicuś, wiesz ze teraz jako modek bedziesz musiał komentowac każdy moj nowy render w tematach :D a tak na powaznie to przydaloby sie cos wiecej za wygraną w bitwie choćby cos w tym stylu :D:D(no moze przesadziłem) hmmm co by tu jeszcze wymyslic.. no nic to wszystko co mi do głowy przyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 14 Listopad 2006 Share Napisano 14 Listopad 2006 Witam!! no to nowy mod sie wkrecil jedzie rowno hehe :) swietny pomysl z Zwycięzcami dotychczasowych minibitew z tym ze ja bym kazdego zwyciesce jeszcze bardziej nagrodzil moze rekomendacja na glownej ?? :) to jest dopiero mod zamiast sie wywyzszac jak inne mody ;) zabral sie za usprawnianie :) dalbym ci + ale nie moge :( pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 14 Listopad 2006 Share Napisano 14 Listopad 2006 Ja mam jedną propozycje, mianowicie chodzi o to że jak powstaje nowa bitwa to właściwie nie wiadomo gdzie przeczytac regulamin :\ swego czasu sam mialem problemy z jego odnalezieniem bo wygląda po prostu jak kolejny wątek bitewny. Może by tak Te wątki jakos wyróżnic np: wątek główny dąc przyklejony a juz po zakończeniu minibitwy go odklejac i niech go zastępuje kolejny a poprzedni zleci do otchłani :) To taka moja mała sugestia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 14 Listopad 2006 Share Napisano 14 Listopad 2006 to prawda wątek minibitew powinen być bardziej widoczny bo niektórzy stali bywalcy forum nie wiedzą gdzie go znaleźć - poważnie mówię ... jestem całkowicie poważny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 14 Listopad 2006 Share Napisano 14 Listopad 2006 Szefie, zakręć coś u kierownictwa, żeby następna bitwa 3d była lowpoly ;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 15 Listopad 2006 Share Napisano 15 Listopad 2006 :(, ja chcę Klicka w dziale 2D, Gratuluje, pierwsza osoba co się odważyła cosik zadziałać ;). Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 15 Listopad 2006 Autor Share Napisano 15 Listopad 2006 Max_1989 tak bedzie :) + w watku glownym gameartu bede dawal ogloszenia Kozioo spoko cos sie postaram podzialac, narazie troche zawczesnie na to :) MCMiriam dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 18 Listopad 2006 Share Napisano 18 Listopad 2006 Taki bajer z mojej strony - pozmieniaj tła na tych obrazkach game-dev czy coś tak, by było takie same jak tło forum :P btw dobry mod nie jest zły :) A takie wyróżnienie na głównej by zmotywowało na pewno ludzi imo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAINbringer Napisano 18 Listopad 2006 Share Napisano 18 Listopad 2006 O tak :) przede wszystkim brakowało moderatora. Działaj działaj, o nasz wspaniałomyślny władco :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 18 Listopad 2006 Autor Share Napisano 18 Listopad 2006 Hej Ardeni - wyroznienia na froncie na 100 % beda :) Painbringer - hehe staram sie działac :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirAnen Napisano 18 Listopad 2006 Share Napisano 18 Listopad 2006 Ja bym chcial aby podzielic watek na projekty , mody i twory wlasne :) Bo jest balagan , wszystko idze do jednego worka a tutaj chodzi o to zeby robic i widziec efekt a nie przebijac sie przez pola kukurydzy. Z mojej strony licze na Klicka bo wierze w chlopaka :D Wiara czyni cuda :) Moderator tez :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 18 Listopad 2006 Autor Share Napisano 18 Listopad 2006 SirAnen chodzi Ci o podforum takie jak "Minibitwa" ? Jezeli wiecej userow by cos takiego chcialo to zmila checia sprobuje to załatwic :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirAnen Napisano 18 Listopad 2006 Share Napisano 18 Listopad 2006 Pod fora typu: Gra : Tworcy gry daja jakies obrazki badz szkice Mod : Modyfikacja do gry Tworczosc wlasna : Kazdy robi z tego misz masz Ogolny : Takie tam info itd. Chodzi aby ozywic to , zle ustawienie/przedstawienie odstrasza. Nie chce tutaj propagowac innego forum ale :) c4d-pl.org zrobilo nowa szate , nowe dzialy i odrazu wiara pchala sie oknami i drzwiami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 18 Listopad 2006 Share Napisano 18 Listopad 2006 Imo to nienajlepszy pomysł - więcej klikania żeby znaleść wątek który się szuka. Zresztą przy takiej ilości nowych wątków nie ma dużego bałaganu, bo po prostu nie ma jakoś dużego ruchu... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 2 Grudzień 2006 Share Napisano 2 Grudzień 2006 hmm nie wiedzialem gdzie to napisac wiec pisze tutaj zastanawialm sie bo ostatnio widzialem jak jaks prack z game artu dostala sie na front paga, ten piesek... osobiscie uwazam ze ta praca na to nie zaslugiwala, aczkolwiek byla naprawde niezla... w kazdym razie arument byl taki ze trzeba promowac wiatek game art... mozna by to np zrobic jak na cgtalku czyli jak rozpoczyna sie minibitwa to walnac jakis baner wlasnie na front paga, bo z a argumentem ze trzeba promowac wlasnie ten to sie zgadzam w 200% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 2 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 2 Grudzień 2006 moim zdaniem jak na 40 min speed to pracka zaslugiwala na front:) pamietajcie ze to nie byla praca ukonczona tylko speed i trzeba troche inaczej do tego podchodzic :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 3 Grudzień 2006 Share Napisano 3 Grudzień 2006 ja napisze tylko tyle, ze : MaGuu, CzAk1, jaras, MCMiriam, SirAnen w game arcie nigdy\ kilka lat nie bylo wiec nie wiem po co sie udzielaja ;p. ogolnie jest spox teraz... tylko 1 rzecz mnie boli : czemu hatred, chr. noir stein, i jeszcze conajmniej 5 osob sobie poszlo.............................................. , wiecie nawet bez cu ani nic, zniekneli pufffff, nie kapuje tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 3 Grudzień 2006 Share Napisano 3 Grudzień 2006 moze pójdziesz w ich ślady? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 3 Grudzień 2006 Share Napisano 3 Grudzień 2006 zatem wojna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 3 Grudzień 2006 Share Napisano 3 Grudzień 2006 Kurt, nie masz racji - Sir Anen na pewno się udzielał bo coś pamiętam, zresztą każdy ma prawo wypowiadać się na dowolny temat i ja też mogę napisać że coś mi nie pasi w dziale 2d i nikt mi tego nie zabroni :/ Hatred ostatnio zarzucił nawet model główki potwora więc jednak czasami się jeszcze udziela, zresztą sam przyznajesz że od długiego czasu sam nic na forum swojego nie wrzuciłeś, więc zarzut też nietrafiony :) Stary, takie posty tylko Ci produkją wrogów na forum, dałbyś czasem na luz bo masz takie dni że obrażasz ludzi po prostu :P Nie ma co kopii kruszyć o takie głupotki man... pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 3 Grudzień 2006 Share Napisano 3 Grudzień 2006 Ja bym nowych pod-działów nie dodawał, bałagan się zrobi. Klicek, robisz kawał dobrej roboty - mod z prawdziwego zdarzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 3 Grudzień 2006 Share Napisano 3 Grudzień 2006 Ale Christian Noir Stein pojawia się na forum, ostatnio był pierwszego tego miesiąca, więc o forum nie zapomniał. :) Ale się teraz z nową moderacją forum kolorowe zrobiło, fajnie jest. :) No i ten wywiad w game-arcie w wątku, to super sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 3 Grudzień 2006 Share Napisano 3 Grudzień 2006 pojawiaja sie? no nie wiem...kiedys bylo inaczej, teraz sie pozmienialo i nie wiem czy jest lepiej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 3 Grudzień 2006 Share Napisano 3 Grudzień 2006 Może dlatego że: a) pracują b) pracują i mają życie osobiste c) ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christian Noir Stein Napisano 3 Grudzień 2006 Share Napisano 3 Grudzień 2006 kurt - to że z Krzyśkiem mało (wcale? :)) postujemy nie znaczy, że nas tu nie ma. Czytamy codziennie (tak jak Wybiórczą np ;)). Kozioo - brakuje odp. c) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi