RA Napisano 9 Grudzień 2006 Share Napisano 9 Grudzień 2006 Hmm, no coś mi się nie wydaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 9 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2006 Aaa to to... dobra, ale bede musiał przebudowywać całą siatke :/ no ale zobacze, może coś uda mi się z tym zrobić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 10 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 10 Grudzień 2006 Sorki, że post pod postem ale nikt by update'a nie zobaczył :* Poprawiłem to miejsce przy świetle, zrobiłem klamkę i drzwi... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 10 Grudzień 2006 Share Napisano 10 Grudzień 2006 Po środku przodu auta ten kant jest chyba troche zbyt ostry ale gril ok i swiatla juz chyba tez... Coraz lepiej. ;) Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3tz Napisano 10 Grudzień 2006 Share Napisano 10 Grudzień 2006 klamke lepiej zrob od nowa, nawet z takiej odleglosci widac bugi, a tak to nieliczac niezgodnosci z oryginalem to dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawcio_m Napisano 11 Grudzień 2006 Share Napisano 11 Grudzień 2006 no bardzo ładnie ci to idzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 11 Grudzień 2006 Share Napisano 11 Grudzień 2006 Na chwile obecną naprawde super wychodzi :) czekam na wiecej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 11 Grudzień 2006 Share Napisano 11 Grudzień 2006 Dalej krzywo tam gdzie pisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 11 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2006 Nvidia - thx :) Kr3tz - no tylko odstaje od karochy ale to poprawię, thx :) Dawcio_m - hehe, thx :) max_1989 - thx :) damusTo - już raczej nie jest krzywo (na forum jeszcze tego nie widać :)), ale update'a jeszcze nie dam :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 11 Grudzień 2006 Share Napisano 11 Grudzień 2006 moze wez sie za jakies łatwiejsze auto bo w tym masz pełno bugow, zobacz sobie jak wygląda grill, wogole maska jest inna u gory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 11 Grudzień 2006 Share Napisano 11 Grudzień 2006 no i teraz mozna powiedziec ze umiesz modelowac samochody :D choc (jak kazdy) musisz sie jeszcze duuuzo uczyc bo tylko samochodmi czlowiek nie zyje ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fargate Napisano 12 Grudzień 2006 Share Napisano 12 Grudzień 2006 naprawde niezle ci idzie z tym modelem :) ciekawy jestem jak to bedzie dalej bo zapowiada na całkiem pozywywny samochodzik. PS: patry mogłbyś mi wyslac printy tego merca? mac2ek(at)interia.pl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 15 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 15 Grudzień 2006 nielot- hehe, thx :) :X-em[2]: - thx :) Proszę bp - http://img452.imageshack.us/img452/8250/bpppvo2.png I update Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 15 Grudzień 2006 Share Napisano 15 Grudzień 2006 super :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 15 Grudzień 2006 Share Napisano 15 Grudzień 2006 no nielot niewiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 15 Grudzień 2006 Share Napisano 15 Grudzień 2006 no nielot niewiem ja patrze na modeling :D zgonosciami sie nie przejmuje.... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawcio_m Napisano 15 Grudzień 2006 Share Napisano 15 Grudzień 2006 jedynie ta dziurka na klamke mi nie pasi a reszta cool Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 17 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2006 Nielot007 - thx :) Hkropinski - oki, błędy poprawione, ale o co Ci chodzi z tą linią na dole to nie wiem :) Dawcio_m - thx :) Apdejt Ehhh... ale trudny tył ma ten merol :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 17 Grudzień 2006 Share Napisano 17 Grudzień 2006 I to się nazywa modeling ...... :) Keep going..... /Jak dla mnie tył ok. tylko patrz na referki [/b] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 20 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 20 Grudzień 2006 Nvidia - thx :) Coś czuję, że coraz gorzej mi idzie :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 20 Grudzień 2006 Share Napisano 20 Grudzień 2006 No tył troche krzywy miejscami jest. Chyba nawet nie trzeba Ci pokazywać gdzie ;) Popraw to i bedzie git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 20 Grudzień 2006 Share Napisano 20 Grudzień 2006 no troche gorzej Ci idzie, ale nie odpuszczaj tylko poprawiaj, na początku przód też miał wiele błędów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 21 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2006 obo - ok :) pecet - nom... :) Ehhh... długo nad tym tyłem siedziałem, ale mam nadzieję, że efekt jest dobry :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 21 Grudzień 2006 Share Napisano 21 Grudzień 2006 lepszy ale do dobrego jeszcze wiele brakuje... pracuj a bedzie dobrze, pozdr;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gen.Baton Napisano 21 Grudzień 2006 Share Napisano 21 Grudzień 2006 Efekt wgniatający :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 22 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2006 hkropinski - dzienx :) Gen.Baton - hehehe, dzienx :) A oto co dzisiaj wyskrobałem :) (sorry za plamy od gi...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 22 Grudzień 2006 Share Napisano 22 Grudzień 2006 ojej ale krzywy bagaznik na dole i rowek między zderzakiem - błotnikiem i światłem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawcio_m Napisano 22 Grudzień 2006 Share Napisano 22 Grudzień 2006 Trochę rowki mają za słaby chamfer szczególnie ten z nadkola a tak to bardzo fajnie idzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 23 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 23 Grudzień 2006 javor - bagażnik... no fakt, krzywy... ale nie mogę sobie z nim poradzić :( A co do tego rowka, to masz rację, ale niewiem czy poprawię go, bo w siatce mam same czworokąty, więc bugu nie powinno być, a jest... :( Dawcio_m - jak będę robił końcowy render to dam ms na 3 i rowki będą ostre ;) I thx :) A na dzisiaj zrobiłem to coś na dole pod drzwiami (nie wiem jak to się nazywa :)) i wyciąłem dziurki na masce i dachu Chyba już karoseria gotowa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 23 Grudzień 2006 Share Napisano 23 Grudzień 2006 to cos na dole to prog;] calkiem calkiem;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 23 Grudzień 2006 Share Napisano 23 Grudzień 2006 Dokończ go tak jak teraz go robisz, nie zagłębiaj się w poprawki, nie jest źle. Postępy i ślepy zauważy. :) Następny a może 2 wóz po tym powinien być już naprawdę dobry. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 23 Grudzień 2006 Share Napisano 23 Grudzień 2006 Moim zdaniem jeszcze powinieneś jednak powalczyć z tyłem. Ale może później. Bo juz pewnie nie masz siły na ten tył ;) Rób teraz dalej, a później postaraj się to poprawić. Ja tak często robię :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 23 Grudzień 2006 Share Napisano 23 Grudzień 2006 wow patry naprawde duże postępy zrobiłes , i w końcu pokazujesz model estetycznie , jedziesz dalej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 23 Grudzień 2006 Share Napisano 23 Grudzień 2006 nad rejestracja tez jest zbyt wypukle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 23 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 23 Grudzień 2006 JohnZi - thx :) RA - dopiero nastęny?? :( myślałem, że ten już będzie dobry :/ I.. thx :) obo - oj chyba z tyłem nie powalczę, bo po prostu nie wiem jak poprawić te bugi z tyłu :( (w nastęnym update dam siatke tyłu i pomożecie?? :)) Georgas - thx :) hkropinski - oj niewiem hkropinski czy ma nie być wypukłe... patrząc na refki doszłem do wnoisku, że mam wszyskto dobrze.... PS jak tam wacom?? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 23 Grudzień 2006 Share Napisano 23 Grudzień 2006 a pokaż siatke tych rowków z tyłu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 23 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 23 Grudzień 2006 Takie detaliki sobie podłubałem :) I siatka Proszę, pomóżcie!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 24 Grudzień 2006 Share Napisano 24 Grudzień 2006 daj siatke bez smootha;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 24 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 24 Grudzień 2006 Bug już zlikwidowany dzięki pomocy mrkrzyśka :) Takie detale sobie teraz dłubie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 24 Grudzień 2006 Share Napisano 24 Grudzień 2006 swiatel to za szczegolowych to nie zrobiles:P a ta linia przez srodek maski tak ma byc?:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 25 Grudzień 2006 Share Napisano 25 Grudzień 2006 patry te światła to naprawdę takie mają być?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 25 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 25 Grudzień 2006 JohnZi - bo słabe referki mam :( A ta linia na środku maski taka ma być na 100% obo - właśnie sam niewiem :( Macie jakieś dobre refki świateł ?? I jeśli możecie to zaznaczcie co jest nie tak w moich światłach, błagam!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 25 Grudzień 2006 Share Napisano 25 Grudzień 2006 ale to chyba nie sa swiatla z tego modelu? http://www.seriouswheels.com/2007/2007-Mercedes-Benz-CL-Class-Dr-Dieter-Zetsche-1600x1200.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homa Napisano 25 Grudzień 2006 Share Napisano 25 Grudzień 2006 Hejasek :-) Bardzo dawno mnie tu nie było, bo cały czas na delegacjach siedzę ale ma to parę plusów... naprzykład: mogę Ci podrzucić parę dobrych referek :) TU masz zdjęcie lamp CLa, które zrobiłem w Bremen w fabryce Mercedesa... Życzę powodzenia z tym modelem, bo to naprawdę piękne autko... bydle robi niesamowite wrażenie jak stanie się z nim twarzą w twarz ;-) Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 26 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2006 Witam i dziękuję za światne refki :) Update świateł PS macie jakieś dobre refki tylnych świateł?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 26 Grudzień 2006 Share Napisano 26 Grudzień 2006 wyskaluj jeszcze te soczewki bo są za małe i będzie dobrze :) HXL - możesz mi załatwić zdjęcie wewnętrznej części drzwi od astry III (takie żeby sie nadawało na bluprint :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawcio_m Napisano 26 Grudzień 2006 Share Napisano 26 Grudzień 2006 no no no patry wymiatasz hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 26 Grudzień 2006 Share Napisano 26 Grudzień 2006 zacznij tylko prosze swiatla od nowa bo model calkiem calkiem a swiatla kompletnie nie pasują... zupelnie niezgodne... większosc swiatel t powinna byc jedna czesc, przypatrz sie referką, wiem ze nie sa latwe ale pracuje bo ci zepsują cale autko... pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 27 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2006 pecet - ale wzdłuż której osi mam przeskalować?? Dawcio_m - hehe, dzięki :) hkropinski - od nowa...?? Zupełnie niezgodne?? Co do 1 części to spróbuję wszystko poweldować w 1 część... A co do tych szczegółów na światłach typu szkło chropowate itd. to nie będę tego modelował tylko bumpem to załatwie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 27 Grudzień 2006 Share Napisano 27 Grudzień 2006 a co powiesz na takie coś?? Mam nadzieje ze te zdjecia rozwięją wszelkie wątpliwości;) pozdrawiam 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi