nielot007 Napisano 20 Listopad 2006 Share Napisano 20 Listopad 2006 Witam!! hehe tak tak kolejny willys :) ma to byc wieksza scenka do mojego portfolio (bede texturowal) w sumie robie na raz dwie prace do portfolio z tym ze ta druga pokaze w pozniejszym etapie (organika) narazie malo.... :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 20 Listopad 2006 Share Napisano 20 Listopad 2006 jakoś znajomo wygląda, nawet ujęcie podobne, ale przynajmniej u Ciebie jest teren ;] Dawaj, dawaj, zrobicie sobie potem wyścigi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 20 Listopad 2006 Share Napisano 20 Listopad 2006 to tak w ramach relaxu i odpoczynku od twarzy/organiki ;) powodzenia :) (co to za mania na te jeepki :] ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
satanicus1991 Napisano 21 Listopad 2006 Share Napisano 21 Listopad 2006 Fajny początek, opony podobają mi się najbardziej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 21 Listopad 2006 Share Napisano 21 Listopad 2006 eno nielot patrz dokladnie na zdjecia.. maska nie jest taka kanciasta, poza tym otworki w grillu sa jakies takie... i maska nie konczy sie idealnie na wysokosci grilla. rob ze zdjec :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 21 Listopad 2006 Share Napisano 21 Listopad 2006 Trochę już masz, ale lepiej popraw to, bo są odstępstwa od oryginału, ale nie będę ich wytykał :)... Sam popełniłem trochę skrótów :P. Natomiast mam nadzieję ze ta szmatka na masce przejdzie metamorfozę, albo zostanie usunięta. W tym miejscu gdzie ją położyłeś powinny być mocowania przedniego okna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sysol Napisano 21 Listopad 2006 Share Napisano 21 Listopad 2006 tak jak koledzy wyżej pisali maska do zmiany... jak narazie poprawnie walcz walcz :] zobaczymy co wyjdzie hehe :] POWODZENIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 21 Listopad 2006 Share Napisano 21 Listopad 2006 Za niedlugo bedzie obowiazywalo haslo w stylu legendarnego "znowu TT.." hehehehe ;P Kolejny Willys i kolejny udany - bardzo ladny staranny modelling. Zapowiada sie wypasiony modelik. Ale szczerze mowiac juz sie mi znudzily te Willysy... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 21 Listopad 2006 Autor Share Napisano 21 Listopad 2006 Witam!! wiec tak vorek--> :D:D krzyhh--> no w sumie tak :) ale organike mecze prywatnie w domu :) satanicus1991--> dzieki :) opony zostana poprawione bo sa du du.. :) Badyl--> dzieki za referki,mialem w pierwszym poscie napisac ale zapomnialem :), maske i grill'a poprawie tam gdzie jest ostrosc :) jak ja nie lubie roi\bic ze zdjec :D MF--> ta szmatka to tak testuje ja :) widzialem zdjecie jak byla rzucona na maske (z tym ze to chyba byla jakas siatka :) ) napewno tak ona nie zostanie i zostanie albo zmieniona albo usunieta :) jesli chodzi o jej polozenie to racja :) sysol--> maska do wymiany a tak mi sie podoba :) wiktor--> powinienes dostac minusa za zmiane nika :( willysa chcialem zrobic juz jakis rok temu ale nie bylo checi a tu dwa super modele (+tex) wiec checi male bo male ale przyszly :D ok wiec tak teraz cos od siebie :) update beda rzadkie :) ale plan mam taki :) jeep bedzie rozwalony tzw nie bardzo rozwalony ale karoseria bedzie lekko odgieta szyba wybita/peknieta, napewno spuszcze powietrze z kol nie do konca ale zeby bylo czuc ciezar wozu dam zarosla na samochod(maskowanie, jak to na wojnie ;P) pare bajerow ..ale zanim to pierw trza zrobic duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzo detali :( :) niedlugo update dzieki za posty pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 22 Listopad 2006 Autor Share Napisano 22 Listopad 2006 Witam!! taki malutki update :) poprawilem conieco conieco zepsulem normalka :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gen.Baton Napisano 22 Listopad 2006 Share Napisano 22 Listopad 2006 Zarobiste nie mam slow nastepny willys zaraz pekne jedyny pozytyw to ten mi sie najbardziej podoba nawet jak nie jest skonczony. ()_() (0-0) (_|_) Bravo...itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
satanicus1991 Napisano 22 Listopad 2006 Share Napisano 22 Listopad 2006 Ta siatka toto mesh? Oh shit :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 22 Listopad 2006 Share Napisano 22 Listopad 2006 ulala siatka na zderzaku rox ładnie idzie, powodzenia, może też sobie modelnę jeepka, kusicie towarzysze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 22 Listopad 2006 Autor Share Napisano 22 Listopad 2006 Witam!! dzieki za posty Gen.Baton--> bez przesady bez przesady ale takie posty motywuja oj motywuja dzieki :) satanicus1991--> tak mesh :D w sumie strasznie kanciasta jest ta siatka tak z bliska :) pikSar--> dzieki :) hehe mnie dopiero dwoch skusilo :D zobaczymy ilu ty potrzebujesz :D ale dawaj w grupie razniej ;) ps. opona poprawiona zaw zrobilem prawie od nowa (jeszcze nie skonczona) bo ta byla sux :) musze sie wkoncu zaczac brac za szczegoly :) pozdro i dzieki za komentarze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 22 Listopad 2006 Share Napisano 22 Listopad 2006 Fajne toto :) Tak jakby kierowca zaliczyl tym Jeepem "tytul lesnika" :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 23 Listopad 2006 Share Napisano 23 Listopad 2006 No nie znowu łylis :p Wcale nie narzekam zgrywam sie tylko, a siateczka nas jakąś uraczysz bo chciałbym napisać że dobry modeling :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 23 Listopad 2006 Share Napisano 23 Listopad 2006 nielot007 widze wziely Ciebie militarne klimaty :). Czekamy na konkretne updaty. Ciesze sie iz ujzymy texturki i ze bedzie to wieksza scenka :) . Wiec czekam .Pozdrawiam i zycze owocenj pracy !:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 23 Listopad 2006 Autor Share Napisano 23 Listopad 2006 Witam!! daje update-nie update chce sie was spytac ktora opone zostawic nowa czy stara ja jestem za nowa :) aha i daje siateczke fak zapomnialem ms'a gdzieniegdize zlikwidowac :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 23 Listopad 2006 Share Napisano 23 Listopad 2006 Ta po lewej ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 23 Listopad 2006 Share Napisano 23 Listopad 2006 mi po prawej, :P no to masz teraz dylemat facet. Cieszę sie, że to nie jest już organika. Bo myslałem że babrasz tylko w tym. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 23 Listopad 2006 Share Napisano 23 Listopad 2006 hej, no a co ten model taki rozczłonkowany wszystko osobno znaczy się ktoś tu idzie na łatwiznę ;) Choć efekcik niezły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 24 Listopad 2006 Share Napisano 24 Listopad 2006 hihi pięknie. siatka z Pionierowego tips'a? :) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 24 Listopad 2006 Autor Share Napisano 24 Listopad 2006 WitaM!! dzieki za komentarze :) ..:: 3D XTREME ::..--> :) Jonasz_Real-->hehe ja babram wewszystkim co mozna wymodelowac :) damusTo--> jak rozczlonkowane?? no grill osobno maska i karoseria :) czyli trzy czesci a ile powinno byc jeden :D chveti-->mniej wiecej uzylem polyboosta aby topologie siatki zmienic :) i zlisciami tezodpioniera :) ztymi particlami bo robilbym to stara metoda ale tafajny efekt daje i wszystko mozna kontrolowac :) a siatke zrobilem tzw zacząłem od boxa zwyklego boxa :) doslownie robilem ja 2-3min :) pozdro i dzieki za komentarze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 24 Listopad 2006 Share Napisano 24 Listopad 2006 no jak za takie detale sie lapiesz to model napewno wyjdzie super ! powodzenia w dalszym modelowaniu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 24 Listopad 2006 Share Napisano 24 Listopad 2006 No a błotniki i reszta ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 24 Listopad 2006 Autor Share Napisano 24 Listopad 2006 Witam!! hcpiter--> dzieki :) No a błotniki i reszta ;) hmmm :D eee tam blotnikow nie bede poprawial gdyz zaoszczedze w ten sposob pare poly karoseria z ms'em blotnik nie :D choc zobacze jak sie zdenerwuje to polacze :D bo w sumie i tak bede giac karoserie wiec czym wiecej poly tym lepsze giecie (i prostrze) :) ps. powolutku sobie dlubie nawet bardzo powolutku i dlatego nie ma update ale niedlugo cos dam :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 25 Listopad 2006 Share Napisano 25 Listopad 2006 swietny samochodzik nielot :) ale z tym na zderzaku to ci współczuje tego modelowania :) ja to bym na plane'a dal opacity + bump i by było gotowe w jakies 10 min :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 25 Listopad 2006 Share Napisano 25 Listopad 2006 fajna siata :) a ta blacha wewnetrzna blotnika byla przynitowana do osłony chłodnicy, u Ciebie tak jakoś odstaje - to jedyne czego moge ie przyczepic ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 25 Listopad 2006 Autor Share Napisano 25 Listopad 2006 Witam!! max--> hehe dzieki :) z ta siatka to bylo jeszcze szybicej serio wogole sie nie meczylem :) pare minu i gotowe a listki to partiklami zalatwione tu troche dluzej bo mussialem to skumac ale teraz to tez pare chwil :) ale chyba czas wkoncu sie nauczyc uzywac tych wszystkich map zamiast modelowac :D Badyl--> dzieki :) wszystko bedzie ladnie zrobione (chyba) narazie zajmuje sie kolem chce go skonczyc pozniej wezme sie za przod :) i wetdy moze cos na forum wrzuce :) pozdro idzieki za komentarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 25 Listopad 2006 Autor Share Napisano 25 Listopad 2006 Witam!! tyle dzisiaj zrobilem :) malo ale zawsze cos :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 25 Listopad 2006 Share Napisano 25 Listopad 2006 nie no nielot cos ty to nabazgral na zderzaku?? ;P hehehe Dobrze "idziesz"!! Tak trzymaj!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 25 Listopad 2006 Share Napisano 25 Listopad 2006 No nabiera mięska to nie przerywaj dalej dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi