Napisano 20 Listopad 200618 l Witam!! hehe tak tak kolejny willys :) ma to byc wieksza scenka do mojego portfolio (bede texturowal) w sumie robie na raz dwie prace do portfolio z tym ze ta druga pokaze w pozniejszym etapie (organika) narazie malo.... :) pozdro
Napisano 20 Listopad 200618 l jakoś znajomo wygląda, nawet ujęcie podobne, ale przynajmniej u Ciebie jest teren ;] Dawaj, dawaj, zrobicie sobie potem wyścigi :)
Napisano 20 Listopad 200618 l to tak w ramach relaxu i odpoczynku od twarzy/organiki ;) powodzenia :) (co to za mania na te jeepki :] )
Napisano 21 Listopad 200618 l eno nielot patrz dokladnie na zdjecia.. maska nie jest taka kanciasta, poza tym otworki w grillu sa jakies takie... i maska nie konczy sie idealnie na wysokosci grilla. rob ze zdjec :)
Napisano 21 Listopad 200618 l Trochę już masz, ale lepiej popraw to, bo są odstępstwa od oryginału, ale nie będę ich wytykał :)... Sam popełniłem trochę skrótów :P. Natomiast mam nadzieję ze ta szmatka na masce przejdzie metamorfozę, albo zostanie usunięta. W tym miejscu gdzie ją położyłeś powinny być mocowania przedniego okna.
Napisano 21 Listopad 200618 l tak jak koledzy wyżej pisali maska do zmiany... jak narazie poprawnie walcz walcz :] zobaczymy co wyjdzie hehe :] POWODZENIA
Napisano 21 Listopad 200618 l Za niedlugo bedzie obowiazywalo haslo w stylu legendarnego "znowu TT.." hehehehe ;P Kolejny Willys i kolejny udany - bardzo ladny staranny modelling. Zapowiada sie wypasiony modelik. Ale szczerze mowiac juz sie mi znudzily te Willysy... :/
Napisano 21 Listopad 200618 l Autor Witam!! wiec tak vorek--> :D:D krzyhh--> no w sumie tak :) ale organike mecze prywatnie w domu :) satanicus1991--> dzieki :) opony zostana poprawione bo sa du du.. :) Badyl--> dzieki za referki,mialem w pierwszym poscie napisac ale zapomnialem :), maske i grill'a poprawie tam gdzie jest ostrosc :) jak ja nie lubie roi\bic ze zdjec :D MF--> ta szmatka to tak testuje ja :) widzialem zdjecie jak byla rzucona na maske (z tym ze to chyba byla jakas siatka :) ) napewno tak ona nie zostanie i zostanie albo zmieniona albo usunieta :) jesli chodzi o jej polozenie to racja :) sysol--> maska do wymiany a tak mi sie podoba :) wiktor--> powinienes dostac minusa za zmiane nika :( willysa chcialem zrobic juz jakis rok temu ale nie bylo checi a tu dwa super modele (+tex) wiec checi male bo male ale przyszly :D ok wiec tak teraz cos od siebie :) update beda rzadkie :) ale plan mam taki :) jeep bedzie rozwalony tzw nie bardzo rozwalony ale karoseria bedzie lekko odgieta szyba wybita/peknieta, napewno spuszcze powietrze z kol nie do konca ale zeby bylo czuc ciezar wozu dam zarosla na samochod(maskowanie, jak to na wojnie ;P) pare bajerow ..ale zanim to pierw trza zrobic duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzo detali :( :) niedlugo update dzieki za posty pozdro
Napisano 22 Listopad 200618 l Autor Witam!! taki malutki update :) poprawilem conieco conieco zepsulem normalka :) pozdro
Napisano 22 Listopad 200618 l Zarobiste nie mam slow nastepny willys zaraz pekne jedyny pozytyw to ten mi sie najbardziej podoba nawet jak nie jest skonczony. ()_() (0-0) (_|_) Bravo...itd.
Napisano 22 Listopad 200618 l ulala siatka na zderzaku rox ładnie idzie, powodzenia, może też sobie modelnę jeepka, kusicie towarzysze
Napisano 22 Listopad 200618 l Autor Witam!! dzieki za posty Gen.Baton--> bez przesady bez przesady ale takie posty motywuja oj motywuja dzieki :) satanicus1991--> tak mesh :D w sumie strasznie kanciasta jest ta siatka tak z bliska :) pikSar--> dzieki :) hehe mnie dopiero dwoch skusilo :D zobaczymy ilu ty potrzebujesz :D ale dawaj w grupie razniej ;) ps. opona poprawiona zaw zrobilem prawie od nowa (jeszcze nie skonczona) bo ta byla sux :) musze sie wkoncu zaczac brac za szczegoly :) pozdro i dzieki za komentarze :)
Napisano 22 Listopad 200618 l Fajne toto :) Tak jakby kierowca zaliczyl tym Jeepem "tytul lesnika" :>
Napisano 23 Listopad 200618 l No nie znowu łylis :p Wcale nie narzekam zgrywam sie tylko, a siateczka nas jakąś uraczysz bo chciałbym napisać że dobry modeling :]
Napisano 23 Listopad 200618 l nielot007 widze wziely Ciebie militarne klimaty :). Czekamy na konkretne updaty. Ciesze sie iz ujzymy texturki i ze bedzie to wieksza scenka :) . Wiec czekam .Pozdrawiam i zycze owocenj pracy !:)
Napisano 23 Listopad 200618 l Autor Witam!! daje update-nie update chce sie was spytac ktora opone zostawic nowa czy stara ja jestem za nowa :) aha i daje siateczke fak zapomnialem ms'a gdzieniegdize zlikwidowac :) pozdro
Napisano 23 Listopad 200618 l mi po prawej, :P no to masz teraz dylemat facet. Cieszę sie, że to nie jest już organika. Bo myslałem że babrasz tylko w tym. :D
Napisano 23 Listopad 200618 l hej, no a co ten model taki rozczłonkowany wszystko osobno znaczy się ktoś tu idzie na łatwiznę ;) Choć efekcik niezły
Napisano 24 Listopad 200618 l Autor WitaM!! dzieki za komentarze :) ..:: 3D XTREME ::..--> :) Jonasz_Real-->hehe ja babram wewszystkim co mozna wymodelowac :) damusTo--> jak rozczlonkowane?? no grill osobno maska i karoseria :) czyli trzy czesci a ile powinno byc jeden :D chveti-->mniej wiecej uzylem polyboosta aby topologie siatki zmienic :) i zlisciami tezodpioniera :) ztymi particlami bo robilbym to stara metoda ale tafajny efekt daje i wszystko mozna kontrolowac :) a siatke zrobilem tzw zacząłem od boxa zwyklego boxa :) doslownie robilem ja 2-3min :) pozdro i dzieki za komentarze :)
Napisano 24 Listopad 200618 l no jak za takie detale sie lapiesz to model napewno wyjdzie super ! powodzenia w dalszym modelowaniu :D
Napisano 24 Listopad 200618 l Autor Witam!! hcpiter--> dzieki :) No a błotniki i reszta ;) hmmm :D eee tam blotnikow nie bede poprawial gdyz zaoszczedze w ten sposob pare poly karoseria z ms'em blotnik nie :D choc zobacze jak sie zdenerwuje to polacze :D bo w sumie i tak bede giac karoserie wiec czym wiecej poly tym lepsze giecie (i prostrze) :) ps. powolutku sobie dlubie nawet bardzo powolutku i dlatego nie ma update ale niedlugo cos dam :) pozdro
Napisano 25 Listopad 200618 l swietny samochodzik nielot :) ale z tym na zderzaku to ci współczuje tego modelowania :) ja to bym na plane'a dal opacity + bump i by było gotowe w jakies 10 min :D
Napisano 25 Listopad 200618 l fajna siata :) a ta blacha wewnetrzna blotnika byla przynitowana do osłony chłodnicy, u Ciebie tak jakoś odstaje - to jedyne czego moge ie przyczepic ;p
Napisano 25 Listopad 200618 l Autor Witam!! max--> hehe dzieki :) z ta siatka to bylo jeszcze szybicej serio wogole sie nie meczylem :) pare minu i gotowe a listki to partiklami zalatwione tu troche dluzej bo mussialem to skumac ale teraz to tez pare chwil :) ale chyba czas wkoncu sie nauczyc uzywac tych wszystkich map zamiast modelowac :D Badyl--> dzieki :) wszystko bedzie ladnie zrobione (chyba) narazie zajmuje sie kolem chce go skonczyc pozniej wezme sie za przod :) i wetdy moze cos na forum wrzuce :) pozdro idzieki za komentarze
Napisano 25 Listopad 200618 l nie no nielot cos ty to nabazgral na zderzaku?? ;P hehehe Dobrze "idziesz"!! Tak trzymaj!!