Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!!

hehe tak tak kolejny willys :)

ma to byc wieksza scenka do mojego portfolio (bede texturowal)

w sumie robie na raz dwie prace do portfolio z tym ze ta druga pokaze w pozniejszym etapie (organika)

narazie malo.... :)

pozdro

b957497c03a94f19.jpg

• Odpowiedzi 31
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

eno nielot patrz dokladnie na zdjecia.. maska nie jest taka kanciasta, poza tym otworki w grillu sa jakies takie... i maska nie konczy sie idealnie na wysokosci grilla. rob ze zdjec :)

Napisano

Trochę już masz, ale lepiej popraw to, bo są odstępstwa od oryginału, ale nie będę ich wytykał :)... Sam popełniłem trochę skrótów :P. Natomiast mam nadzieję ze ta szmatka na masce przejdzie metamorfozę, albo zostanie usunięta. W tym miejscu gdzie ją położyłeś powinny być mocowania przedniego okna.

Napisano

Za niedlugo bedzie obowiazywalo haslo w stylu legendarnego "znowu TT.." hehehehe ;P

Kolejny Willys i kolejny udany - bardzo ladny staranny modelling. Zapowiada sie wypasiony modelik. Ale szczerze mowiac juz sie mi znudzily te Willysy... :/

Napisano

Witam!!

wiec tak

vorek--> :D:D

krzyhh--> no w sumie tak :) ale organike mecze prywatnie w domu :)

satanicus1991--> dzieki :) opony zostana poprawione bo sa du du.. :)

Badyl--> dzieki za referki,mialem w pierwszym poscie napisac ale zapomnialem :), maske i grill'a poprawie tam gdzie jest ostrosc :) jak ja nie lubie roi\bic ze zdjec :D

MF--> ta szmatka to tak testuje ja :) widzialem zdjecie jak byla rzucona na maske (z tym ze to chyba byla jakas siatka :) ) napewno tak ona nie zostanie i zostanie albo zmieniona albo usunieta :) jesli chodzi o jej polozenie to racja :)

sysol--> maska do wymiany a tak mi sie podoba :)

wiktor--> powinienes dostac minusa za zmiane nika :( willysa chcialem zrobic juz jakis rok temu ale nie bylo checi a tu dwa super modele (+tex) wiec checi male bo male ale przyszly :D

ok wiec tak teraz cos od siebie :)

update beda rzadkie :)

ale plan mam taki :)

jeep bedzie rozwalony tzw nie bardzo rozwalony ale karoseria bedzie lekko odgieta szyba wybita/peknieta, napewno spuszcze powietrze z kol nie do konca ale zeby bylo czuc ciezar wozu dam zarosla na samochod(maskowanie, jak to na wojnie ;P) pare bajerow ..ale zanim to pierw trza zrobic duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzo detali :(

:)

niedlugo update

dzieki za posty

pozdro

Napisano

Zarobiste nie mam slow nastepny willys zaraz pekne jedyny pozytyw to ten mi sie najbardziej podoba nawet jak nie jest skonczony.

()_()

(0-0)

(_|_) Bravo...itd.

Napisano

Witam!!

dzieki za posty

Gen.Baton--> bez przesady bez przesady ale takie posty motywuja oj motywuja dzieki :)

satanicus1991--> tak mesh :D w sumie strasznie kanciasta jest ta siatka tak z bliska :)

pikSar--> dzieki :) hehe mnie dopiero dwoch skusilo :D zobaczymy ilu ty potrzebujesz :D ale dawaj w grupie razniej ;)

ps. opona poprawiona zaw zrobilem prawie od nowa (jeszcze nie skonczona) bo ta byla sux :)

musze sie wkoncu zaczac brac za szczegoly :)

pozdro i dzieki za komentarze :)

Napisano

nielot007 widze wziely Ciebie militarne klimaty :). Czekamy na konkretne updaty.

Ciesze sie iz ujzymy texturki i ze bedzie to wieksza scenka :) . Wiec czekam .Pozdrawiam i zycze owocenj pracy !:)

Napisano

Witam!!

daje update-nie update chce sie was spytac ktora opone zostawic nowa czy stara

ja jestem za nowa :)

aha i daje siateczke fak zapomnialem ms'a gdzieniegdize zlikwidowac :)

pozdro

f1f91dc907177fa1.jpg

9719d01132e696dc.jpg

Napisano

WitaM!!

dzieki za komentarze :)

..:: 3D XTREME ::..--> :)

Jonasz_Real-->hehe ja babram wewszystkim co mozna wymodelowac :)

damusTo--> jak rozczlonkowane??

no grill osobno maska i karoseria :) czyli trzy czesci a ile powinno byc jeden :D

chveti-->mniej wiecej uzylem polyboosta aby topologie siatki zmienic :) i zlisciami tezodpioniera :) ztymi particlami bo robilbym to stara metoda ale tafajny efekt daje i wszystko mozna kontrolowac :)

a siatke zrobilem tzw zacząłem od boxa zwyklego boxa :) doslownie robilem ja 2-3min :)

pozdro i dzieki za komentarze :)

Napisano

Witam!!

hcpiter--> dzieki :)

No a błotniki i reszta ;)

hmmm :D

eee tam blotnikow nie bede poprawial gdyz zaoszczedze w ten sposob pare poly karoseria z ms'em blotnik nie :D

choc zobacze jak sie zdenerwuje to polacze :D

bo w sumie i tak bede giac karoserie wiec czym wiecej poly tym lepsze giecie (i prostrze) :)

ps. powolutku sobie dlubie nawet bardzo powolutku i dlatego nie ma update ale niedlugo cos dam :)

pozdro

Napisano

swietny samochodzik nielot :) ale z tym na zderzaku to ci współczuje tego modelowania :) ja to bym na plane'a dal opacity + bump i by było gotowe w jakies 10 min :D

Napisano

fajna siata :)

a ta blacha wewnetrzna blotnika byla przynitowana do osłony chłodnicy, u Ciebie tak jakoś odstaje - to jedyne czego moge ie przyczepic ;p

Napisano

Witam!!

max--> hehe dzieki :) z ta siatka to bylo jeszcze szybicej serio wogole sie nie meczylem :) pare minu i gotowe a listki to partiklami zalatwione tu troche dluzej bo mussialem to skumac ale teraz to tez pare chwil :)

ale chyba czas wkoncu sie nauczyc uzywac tych wszystkich map zamiast modelowac :D

Badyl--> dzieki :) wszystko bedzie ladnie zrobione (chyba) narazie zajmuje sie kolem chce go skonczyc pozniej wezme sie za przod :) i wetdy moze cos na forum wrzuce :)

pozdro idzieki za komentarze