Matys Napisano 24 Listopad 2006 Share Napisano 24 Listopad 2006 jak w tytule :-) ...zyczcie mi powodzenia bo sie przyda ;-) edit: obecny stan pracy ... w sumie to koniec :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 24 Listopad 2006 Share Napisano 24 Listopad 2006 No to w takim razie powodzenia życzę :) Fajna postać więc się postaraj :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 25 Listopad 2006 Share Napisano 25 Listopad 2006 WITAMY ! :) licze na dobra pracke!. wez powiedz plz, duzo 3d robisz? czy umarla tworcza zlosc ?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 25 Listopad 2006 Autor Share Napisano 25 Listopad 2006 kurt_hectic postaram sie Cie nie zawiesc :P i skonczyc to cholerstwo ale z czasem jest slabo jak ja pierdziele :/ no nic zobaczymy Kuba_ dzieki mam nadzieje ze sie uda. pracuje nad modlem .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konras Napisano 25 Listopad 2006 Share Napisano 25 Listopad 2006 Mimo wszytsko ale poprosze jakis screen bez siatki albo chociarz viewportowy, bo te grube krawedzie strasznie przeszkadzaja w odbiorze modelu... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 25 Listopad 2006 Share Napisano 25 Listopad 2006 Witam!! no dla mnie bomba!! swietnie wyglada chco tez prosze bez siatki :) choc wydaje mi sie ze klatka piersiowa (piersi) sa troche za male tzw za wysoko troche bym obnizyl ja :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 26 Listopad 2006 Autor Share Napisano 26 Listopad 2006 dzieki chlopaki za dobre slowo ;-) wydaje mi sie ze puki co i tak nie ma co pokazywac, bo dopuki nie bedzie normalek to bedzie lipa :/ tak czy inaczej jeszcze musze popracowac nad rekoma i detalami. polycount narazie dosc duzy ale zawsze mozna zoptymalizowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Owen Napisano 26 Listopad 2006 Share Napisano 26 Listopad 2006 podoba mi sie, oby tak dalej, pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konras Napisano 26 Listopad 2006 Share Napisano 26 Listopad 2006 Ladnie idzie ale mam pare zastrzezen :p "Ochraniacze" :) na przedrwamieniu wedlug mnie za mlao masywne no i to chyba tyle :p Ahh no i zycze wytrwalosci przedewszystkim, bo przy plaszczy sie na pewno przyda :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 26 Listopad 2006 Share Napisano 26 Listopad 2006 swietny model :D ale troche cos ten limit taki jakis taki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ftorek Napisano 26 Listopad 2006 Share Napisano 26 Listopad 2006 fajnie idzie - taki masywny jest i grubaskowaty - troche w kroku mu moze poprawic oidaoosa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 26 Listopad 2006 Autor Share Napisano 26 Listopad 2006 wszystkim thx again :-) za zainteresowanie (zdecydowanie pomaga :D) Owen - dzieki Konras- mochranieacze juz poprawilem aczkolwiek moze to sie jeszcze zmienic bo jak zrobie plaszczyk to bede pracowal jeszcze w zb nad ogolnym zarysem i dopracowywal proporcje. plaszczyk juz modeluje ale rzeczywiscie cholernie on trudny moze nawet nie tyle technicznie co o zalapanie fajnego wygladu zachowujac jakies realne mozliwosci na mormalki i pozniejsza animacje, chyba zabiore troche poly z miecha i dam na plaszczyk :D KLICEK - ale jak to? limit jest 5000 trisow tak ? ja wiem ze on jest tak jakis taki :-) ("bo od tego oni sa, od tego sa oni" cytat:Kononowicz Krzysztof ) ftorek - :D ja tam w kroku grzebal mu nie bede Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 26 Listopad 2006 Share Napisano 26 Listopad 2006 Witam!! super :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 26 Listopad 2006 Share Napisano 26 Listopad 2006 5k tris = 2,5 poly no chyba ze ja cos pokielbasilem wtedy przepraszam :D mi sie wydaje ze to jest tak ze gejmartowcy zawsze mowia 5k poly majac na mysli trisy hmm zaraz zapytam Bro o co mu konretnie chodziło:) bo jezeli o poly to limit by byl hehe 10 k tirs ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 26 Listopad 2006 Autor Share Napisano 26 Listopad 2006 KLICEK - no tak ale ja licze zawsze trisy , 5k poly to byla by jazda :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mt Napisano 26 Listopad 2006 Share Napisano 26 Listopad 2006 No, kolega ladnie pojechal;) bede Cie ladnie w pracy mobilizowal;) poki co modelik mi sie podoba:) a przy okazji 5k poly pozdr. mt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 26 Listopad 2006 Autor Share Napisano 26 Listopad 2006 sorry za rozdzialke ale taka sie wyrenderowala :/ z ta pelerynka to nic pewnego bo mi sie tak srednio podoba, co myslicie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 26 Listopad 2006 Share Napisano 26 Listopad 2006 super :o:o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 26 Listopad 2006 Share Napisano 26 Listopad 2006 jest spoko z tym, ze stopy bym poprawil... sa za pionowe- za malo plaskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 26 Listopad 2006 Share Napisano 26 Listopad 2006 nie za dobrze ci idzie? :D (joke :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 26 Listopad 2006 Share Napisano 26 Listopad 2006 spoko, modelik naprawdę ładnie wygląda :) mam tylko pewne obiekcje co do dystrybucji poly na siatce, no ale skoro mówisz że będziesz to poprawiał to się nie czepiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 26 Listopad 2006 Share Napisano 26 Listopad 2006 łał! bardzo fajna postac, czekam na texturki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 26 Listopad 2006 Share Napisano 26 Listopad 2006 Postać bardzo mi się podoba. Pelisa również niczego sobie :) Sprawdzałem obrazki na gunglach i nie jestem pewien,ale czy palce i cała dłoń nie wydają się być za długie? Chyba że to celowo. W każdym razie będę tu zaglądał :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bro Napisano 26 Listopad 2006 Share Napisano 26 Listopad 2006 Oczywiśie miałem na myśli 5k tris niezły modelik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 26 Listopad 2006 Autor Share Napisano 26 Listopad 2006 jeszcze raz dzieki chlopaki ;) z modelem jeszcze walczylem + beda jeszcze zmiany z high poly w kazdym razie napweno jeszcze sie zmieni :D narazei bawie sie w zb po meczacym mapowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 26 Listopad 2006 Share Napisano 26 Listopad 2006 uuuu Kacza picza, no teraz to widać że naprawdę może być bajerancki modelik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrisbear Napisano 26 Listopad 2006 Share Napisano 26 Listopad 2006 O w dup* rany wygląda super zapowiada się rewelacyjnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 26 Listopad 2006 Share Napisano 26 Listopad 2006 słodkosci :D nie wiem jak spawn ale czlowiek chyba tę parę żeber ma złączoną splotem słonecznym :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 27 Listopad 2006 Share Napisano 27 Listopad 2006 Bardzo fajnie Ci to wychodzi. Dawaj szybko upka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 27 Listopad 2006 Autor Share Napisano 27 Listopad 2006 slodki czas weekendu sie skonczyl wiec poki co updatow (choc bym bardzo chcial ) ale nie bedzie :/ moze wieczorkiem :D co do anatomi to jade po refkach i staram sie ich trzymac a co na nich jest to ja nie wymyslalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 27 Listopad 2006 Share Napisano 27 Listopad 2006 rozumiem :) wychodzilo by na to ze to nie kosci tylko pierwsze miesnie plaskie brzucha ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 27 Listopad 2006 Autor Share Napisano 27 Listopad 2006 zgadz sie aczkolwiek juz wyglada to zupelnie inaczej wczoraj poprostu zapostowalem to co mialem, pozniej jeszce troche robilem wiec wyglada juz lepiej :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 27 Listopad 2006 Autor Share Napisano 27 Listopad 2006 snapshot :D jeszcez bede poprawial wiec chcetnie wezme pod uwage wszelkie uwagi :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 27 Listopad 2006 Share Napisano 27 Listopad 2006 Nie no jest super. Już nie mogę się doczekać finału ;) Tylko nogi troche dopracuj. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 27 Listopad 2006 Share Napisano 27 Listopad 2006 b ładnie. (nie wiem co wiecej napisać :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 27 Listopad 2006 Share Napisano 27 Listopad 2006 czteropak na brzuchu byłby lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Owen Napisano 27 Listopad 2006 Share Napisano 27 Listopad 2006 piekna robota, tylko na brzuchu nie wiem co on tam ma? bo miesnie to nie sa chyba ze blizny jakies Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 27 Listopad 2006 Share Napisano 27 Listopad 2006 no no robi sie gorąco, bede tu czesto wpadal :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chalek Napisano 27 Listopad 2006 Share Napisano 27 Listopad 2006 wypasik, miodzio to wyglada. (Jutro przyniose Ci cos spawnowego) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 27 Listopad 2006 Autor Share Napisano 27 Listopad 2006 obo - dzieki ja tez juz eni moge sie doczekac :-) nogi poprawie ledyr - ty mentaller - hmm pomyslimy :D Owen - no nie sa, nie sa ale w sumie zastanawiajac sie nad zarysem postaci (podczas przegladania refek) stwierdzilem ze zrobie cos pomiedzy zbrojka a jakas mutacja anatomi czlowieka z piekla wiec w sumie to bedzie cos pomiedzy (poprostu podobaja mi sie komiksowe detale na zblizeniach i stram sie to zrobic...) JunioR - dzieki Chalek - :D jak Ty wyniuchales ten wontek :D tak czy inaczej dzieki, milo ze sie podoba :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 27 Listopad 2006 Share Napisano 27 Listopad 2006 dla mnie genialne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerebrate Napisano 27 Listopad 2006 Share Napisano 27 Listopad 2006 wszystko jak dla mnie (wykonanie) KOSMICZNE ale mam jedno ale :) o jego krok mi chodzi. to co ma na biodrach to był chyba pas zapięty. a w Twoim modelu jest jakby wtopiony. ale moge sie mylić bo dawno nie oglądałem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 27 Listopad 2006 Share Napisano 27 Listopad 2006 ja tam wole starego poczciwego SPAWN'a! a nie jakies tam mutacje smieszne! ale modelik sie podoba!zrob mu te zielone plomienne oczka...oooo takk...zrob je!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 27 Listopad 2006 Autor Share Napisano 27 Listopad 2006 KLICEK - dzieki :-) ...ale zdaje sobie sprawe ze wcale nie jest genialnie i ejszcze duuzzo pracy zdalo by sie wlozyc zeby tak bylo co mam zamiar zrobic jesli starczy czasu. Cerebrate - zdecydowalem sie na takie roziwazanie ze wzgledu na zachowanie dosc fajowej sylwetki, bo pas z czacha by jednak troche ja zrypal, zreszta to min. nie podobal mi sie na niektorych artach spawna od samego poczatku... a pomysl na to co jest teraz zaczerpnolem z refki, jak ja zobaczylem to dlugo sie nie zastanawialem :-) http://img217.imageshack.us/img217/4405/sp2me6.jpg moze wykonanie nie jest za dobre ale ostatniego slowa tez jeszcze nie powiedzialem :-) edit Bruneq - ale tego z filmu ? czy jak? ja przyznam sie ze nie jestem jakims wielkim fanem spawna, poprostu tak przyszlo mi sie z nim zmiezyc i wiadomo robie tak troche pod siebie i to co mi sie podoba. wiec z gory przepraszam wszystkich fanow za profanacje :D zielone oczka napewno beda ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 27 Listopad 2006 Share Napisano 27 Listopad 2006 refka jest boska ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 27 Listopad 2006 Autor Share Napisano 27 Listopad 2006 :-) bosko to wygladal koles po liftingu twarzy w tym outficie :D http://img207.imageshack.us/img207/5386/spawndaredevilnj6.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 28 Listopad 2006 Share Napisano 28 Listopad 2006 Nie no, szacuneczek :) Bardzo ładnie idzie. To nad czym bym się zastanowił to ta mordka na jego podbrzuszu - imo powinna być troszeczkę wyżej. Bo teraz pierwsze skojarzenie jakie miałem to "OMG, ale fikuśne majtasy!" ale może to tylko ja :D pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerebrate Napisano 28 Listopad 2006 Share Napisano 28 Listopad 2006 zwracam Honor :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bad Moon Napisano 28 Listopad 2006 Share Napisano 28 Listopad 2006 SPAWN!! wreszcie ktoś się zabrał za jedynego właściwego :] ale to ostatnie zdjęcie nie wiem co to, ale wygląda conajmniej... hmm dziwnie (chodzi o tego kolesia w czerwonym ubranku) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ftorek Napisano 28 Listopad 2006 Share Napisano 28 Listopad 2006 hehe - to pewnie daredevil :)... z sokiem.... :D muahahaha - odjechane zdcjecie - nie ma co :) pospoa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi