Napisano 24 Listopad 200618 l jak w tytule :-) ...zyczcie mi powodzenia bo sie przyda ;-) edit: obecny stan pracy ... w sumie to koniec :-)
Napisano 24 Listopad 200618 l No to w takim razie powodzenia życzę :) Fajna postać więc się postaraj :p
Napisano 25 Listopad 200618 l WITAMY ! :) licze na dobra pracke!. wez powiedz plz, duzo 3d robisz? czy umarla tworcza zlosc ?...
Napisano 25 Listopad 200618 l Autor kurt_hectic postaram sie Cie nie zawiesc :P i skonczyc to cholerstwo ale z czasem jest slabo jak ja pierdziele :/ no nic zobaczymy Kuba_ dzieki mam nadzieje ze sie uda. pracuje nad modlem ....
Napisano 25 Listopad 200618 l Mimo wszytsko ale poprosze jakis screen bez siatki albo chociarz viewportowy, bo te grube krawedzie strasznie przeszkadzaja w odbiorze modelu... :)
Napisano 25 Listopad 200618 l Witam!! no dla mnie bomba!! swietnie wyglada chco tez prosze bez siatki :) choc wydaje mi sie ze klatka piersiowa (piersi) sa troche za male tzw za wysoko troche bym obnizyl ja :) pozdro
Napisano 26 Listopad 200618 l Autor dzieki chlopaki za dobre slowo ;-) wydaje mi sie ze puki co i tak nie ma co pokazywac, bo dopuki nie bedzie normalek to bedzie lipa :/ tak czy inaczej jeszcze musze popracowac nad rekoma i detalami. polycount narazie dosc duzy ale zawsze mozna zoptymalizowac.
Napisano 26 Listopad 200618 l Ladnie idzie ale mam pare zastrzezen :p "Ochraniacze" :) na przedrwamieniu wedlug mnie za mlao masywne no i to chyba tyle :p Ahh no i zycze wytrwalosci przedewszystkim, bo przy plaszczy sie na pewno przyda :)
Napisano 26 Listopad 200618 l fajnie idzie - taki masywny jest i grubaskowaty - troche w kroku mu moze poprawic oidaoosa
Napisano 26 Listopad 200618 l Autor wszystkim thx again :-) za zainteresowanie (zdecydowanie pomaga :D) Owen - dzieki Konras- mochranieacze juz poprawilem aczkolwiek moze to sie jeszcze zmienic bo jak zrobie plaszczyk to bede pracowal jeszcze w zb nad ogolnym zarysem i dopracowywal proporcje. plaszczyk juz modeluje ale rzeczywiscie cholernie on trudny moze nawet nie tyle technicznie co o zalapanie fajnego wygladu zachowujac jakies realne mozliwosci na mormalki i pozniejsza animacje, chyba zabiore troche poly z miecha i dam na plaszczyk :D KLICEK - ale jak to? limit jest 5000 trisow tak ? ja wiem ze on jest tak jakis taki :-) ("bo od tego oni sa, od tego sa oni" cytat:Kononowicz Krzysztof ) ftorek - :D ja tam w kroku grzebal mu nie bede
Napisano 26 Listopad 200618 l 5k tris = 2,5 poly no chyba ze ja cos pokielbasilem wtedy przepraszam :D mi sie wydaje ze to jest tak ze gejmartowcy zawsze mowia 5k poly majac na mysli trisy hmm zaraz zapytam Bro o co mu konretnie chodziło:) bo jezeli o poly to limit by byl hehe 10 k tirs ;]
Napisano 26 Listopad 200618 l Autor KLICEK - no tak ale ja licze zawsze trisy , 5k poly to byla by jazda :D
Napisano 26 Listopad 200618 l No, kolega ladnie pojechal;) bede Cie ladnie w pracy mobilizowal;) poki co modelik mi sie podoba:) a przy okazji 5k poly pozdr. mt
Napisano 26 Listopad 200618 l Autor sorry za rozdzialke ale taka sie wyrenderowala :/ z ta pelerynka to nic pewnego bo mi sie tak srednio podoba, co myslicie ?
Napisano 26 Listopad 200618 l jest spoko z tym, ze stopy bym poprawil... sa za pionowe- za malo plaskie.
Napisano 26 Listopad 200618 l spoko, modelik naprawdę ładnie wygląda :) mam tylko pewne obiekcje co do dystrybucji poly na siatce, no ale skoro mówisz że będziesz to poprawiał to się nie czepiam :)
Napisano 26 Listopad 200618 l Postać bardzo mi się podoba. Pelisa również niczego sobie :) Sprawdzałem obrazki na gunglach i nie jestem pewien,ale czy palce i cała dłoń nie wydają się być za długie? Chyba że to celowo. W każdym razie będę tu zaglądał :p
Napisano 26 Listopad 200618 l Autor jeszcze raz dzieki chlopaki ;) z modelem jeszcze walczylem + beda jeszcze zmiany z high poly w kazdym razie napweno jeszcze sie zmieni :D narazei bawie sie w zb po meczacym mapowaniu.
Napisano 26 Listopad 200618 l uuuu Kacza picza, no teraz to widać że naprawdę może być bajerancki modelik :)
Napisano 26 Listopad 200618 l słodkosci :D nie wiem jak spawn ale czlowiek chyba tę parę żeber ma złączoną splotem słonecznym :)
Napisano 27 Listopad 200618 l Autor slodki czas weekendu sie skonczyl wiec poki co updatow (choc bym bardzo chcial ) ale nie bedzie :/ moze wieczorkiem :D co do anatomi to jade po refkach i staram sie ich trzymac a co na nich jest to ja nie wymyslalem
Napisano 27 Listopad 200618 l rozumiem :) wychodzilo by na to ze to nie kosci tylko pierwsze miesnie plaskie brzucha ;)
Napisano 27 Listopad 200618 l Autor zgadz sie aczkolwiek juz wyglada to zupelnie inaczej wczoraj poprostu zapostowalem to co mialem, pozniej jeszce troche robilem wiec wyglada juz lepiej :-)
Napisano 27 Listopad 200618 l Autor snapshot :D jeszcez bede poprawial wiec chcetnie wezme pod uwage wszelkie uwagi :-)
Napisano 27 Listopad 200618 l Nie no jest super. Już nie mogę się doczekać finału ;) Tylko nogi troche dopracuj. Pozdrawiam
Napisano 27 Listopad 200618 l piekna robota, tylko na brzuchu nie wiem co on tam ma? bo miesnie to nie sa chyba ze blizny jakies
Napisano 27 Listopad 200618 l Autor obo - dzieki ja tez juz eni moge sie doczekac :-) nogi poprawie ledyr - ty mentaller - hmm pomyslimy :D Owen - no nie sa, nie sa ale w sumie zastanawiajac sie nad zarysem postaci (podczas przegladania refek) stwierdzilem ze zrobie cos pomiedzy zbrojka a jakas mutacja anatomi czlowieka z piekla wiec w sumie to bedzie cos pomiedzy (poprostu podobaja mi sie komiksowe detale na zblizeniach i stram sie to zrobic...) JunioR - dzieki Chalek - :D jak Ty wyniuchales ten wontek :D tak czy inaczej dzieki, milo ze sie podoba :-)
Napisano 27 Listopad 200618 l wszystko jak dla mnie (wykonanie) KOSMICZNE ale mam jedno ale :) o jego krok mi chodzi. to co ma na biodrach to był chyba pas zapięty. a w Twoim modelu jest jakby wtopiony. ale moge sie mylić bo dawno nie oglądałem :D
Napisano 27 Listopad 200618 l ja tam wole starego poczciwego SPAWN'a! a nie jakies tam mutacje smieszne! ale modelik sie podoba!zrob mu te zielone plomienne oczka...oooo takk...zrob je!:)
Napisano 27 Listopad 200618 l Autor KLICEK - dzieki :-) ...ale zdaje sobie sprawe ze wcale nie jest genialnie i ejszcze duuzzo pracy zdalo by sie wlozyc zeby tak bylo co mam zamiar zrobic jesli starczy czasu. Cerebrate - zdecydowalem sie na takie roziwazanie ze wzgledu na zachowanie dosc fajowej sylwetki, bo pas z czacha by jednak troche ja zrypal, zreszta to min. nie podobal mi sie na niektorych artach spawna od samego poczatku... a pomysl na to co jest teraz zaczerpnolem z refki, jak ja zobaczylem to dlugo sie nie zastanawialem :-) http://img217.imageshack.us/img217/4405/sp2me6.jpg moze wykonanie nie jest za dobre ale ostatniego slowa tez jeszcze nie powiedzialem :-) edit Bruneq - ale tego z filmu ? czy jak? ja przyznam sie ze nie jestem jakims wielkim fanem spawna, poprostu tak przyszlo mi sie z nim zmiezyc i wiadomo robie tak troche pod siebie i to co mi sie podoba. wiec z gory przepraszam wszystkich fanow za profanacje :D zielone oczka napewno beda ;-)
Napisano 27 Listopad 200618 l Autor :-) bosko to wygladal koles po liftingu twarzy w tym outficie :D http://img207.imageshack.us/img207/5386/spawndaredevilnj6.jpg
Napisano 28 Listopad 200618 l Nie no, szacuneczek :) Bardzo ładnie idzie. To nad czym bym się zastanowił to ta mordka na jego podbrzuszu - imo powinna być troszeczkę wyżej. Bo teraz pierwsze skojarzenie jakie miałem to "OMG, ale fikuśne majtasy!" ale może to tylko ja :D pozdrawiam
Napisano 28 Listopad 200618 l SPAWN!! wreszcie ktoś się zabrał za jedynego właściwego :] ale to ostatnie zdjęcie nie wiem co to, ale wygląda conajmniej... hmm dziwnie (chodzi o tego kolesia w czerwonym ubranku)
Napisano 28 Listopad 200618 l hehe - to pewnie daredevil :)... z sokiem.... :D muahahaha - odjechane zdcjecie - nie ma co :) pospoa