Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

jak w tytule :-)

...zyczcie mi powodzenia bo sie przyda ;-)

edit:

obecny stan pracy ... w sumie to koniec :-)

finalby1.jpg

• Odpowiedzi 96
  • Wyświetleń 10k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

No to w takim razie powodzenia życzę :) Fajna postać więc się postaraj :p

Napisano
  • Autor

kurt_hectic postaram sie Cie nie zawiesc :P i skonczyc to cholerstwo ale z czasem jest slabo jak ja pierdziele :/ no nic zobaczymy

Kuba_ dzieki mam nadzieje ze sie uda.

pracuje nad modlem ....

1dw9.jpg

Napisano

Mimo wszytsko ale poprosze jakis screen bez siatki albo chociarz viewportowy, bo te grube krawedzie strasznie przeszkadzaja w odbiorze modelu... :)

Napisano

Witam!!

no dla mnie bomba!!

swietnie wyglada

chco tez prosze bez siatki :)

choc wydaje mi sie ze klatka piersiowa (piersi) sa troche za male tzw za wysoko troche bym obnizyl ja :)

pozdro

Napisano
  • Autor

dzieki chlopaki za dobre slowo ;-)

wydaje mi sie ze puki co i tak nie ma co pokazywac, bo dopuki nie bedzie normalek to bedzie lipa :/ tak czy inaczej jeszcze musze popracowac nad rekoma i detalami. polycount narazie dosc duzy ale zawsze mozna zoptymalizowac.

4ou5.jpg

Napisano

Ladnie idzie ale mam pare zastrzezen :p

"Ochraniacze" :) na przedrwamieniu wedlug mnie za mlao masywne no i to chyba tyle :p

Ahh no i zycze wytrwalosci przedewszystkim, bo przy plaszczy sie na pewno przyda :)

Napisano

fajnie idzie - taki masywny jest i grubaskowaty - troche w kroku mu moze poprawic

oidaoosa

Napisano
  • Autor

wszystkim thx again :-) za zainteresowanie (zdecydowanie pomaga :D)

Owen - dzieki

Konras- mochranieacze juz poprawilem aczkolwiek moze to sie jeszcze zmienic bo jak zrobie plaszczyk to bede pracowal jeszcze w zb nad ogolnym zarysem i dopracowywal proporcje. plaszczyk juz modeluje ale rzeczywiscie cholernie on trudny moze nawet nie tyle technicznie co o zalapanie fajnego wygladu zachowujac jakies realne mozliwosci na mormalki i pozniejsza animacje, chyba zabiore troche poly z miecha i dam na plaszczyk :D

KLICEK - ale jak to? limit jest 5000 trisow tak ? ja wiem ze on jest tak jakis taki :-) ("bo od tego oni sa, od tego sa oni" cytat:Kononowicz Krzysztof )

ftorek - :D ja tam w kroku grzebal mu nie bede

Napisano

5k tris = 2,5 poly no chyba ze ja cos pokielbasilem wtedy przepraszam :D

mi sie wydaje ze to jest tak ze gejmartowcy zawsze mowia 5k poly majac na mysli trisy hmm zaraz zapytam Bro o co mu konretnie chodziło:)

bo jezeli o poly to limit by byl hehe 10 k tirs ;]

Napisano
  • Autor

KLICEK - no tak ale ja licze zawsze trisy , 5k poly to byla by jazda :D

Napisano

No, kolega ladnie pojechal;) bede Cie ladnie w pracy mobilizowal;) poki co modelik mi sie podoba:)

a przy okazji 5k poly

pozdr.

mt

Napisano
  • Autor

sorry za rozdzialke ale taka sie wyrenderowala :/

z ta pelerynka to nic pewnego bo mi sie tak srednio podoba, co myslicie ?

5wm1.jpg

Napisano

spoko, modelik naprawdę ładnie wygląda :)

mam tylko pewne obiekcje co do dystrybucji poly na siatce, no ale skoro mówisz że będziesz to poprawiał to się nie czepiam :)

Napisano

Postać bardzo mi się podoba. Pelisa również niczego sobie :)

Sprawdzałem obrazki na gunglach i nie jestem pewien,ale czy palce i cała dłoń nie wydają się być za długie? Chyba że to celowo. W każdym razie będę tu zaglądał :p

Napisano

Oczywiśie miałem na myśli 5k tris

niezły modelik

Napisano
  • Autor

jeszcze raz dzieki chlopaki ;)

z modelem jeszcze walczylem + beda jeszcze zmiany z high poly w kazdym razie napweno jeszcze sie zmieni :D

narazei bawie sie w zb po meczacym mapowaniu.

6uv1.jpg

Napisano

uuuu

Kacza picza, no teraz to widać że naprawdę może być bajerancki modelik :)

Napisano

Bardzo fajnie Ci to wychodzi. Dawaj szybko upka ;)

Napisano
  • Autor

slodki czas weekendu sie skonczyl wiec poki co updatow (choc bym bardzo chcial ) ale nie bedzie :/ moze wieczorkiem :D

co do anatomi to jade po refkach i staram sie ich trzymac a co na nich jest to ja nie wymyslalem

Napisano
  • Autor

zgadz sie aczkolwiek juz wyglada to zupelnie inaczej wczoraj poprostu zapostowalem to co mialem, pozniej jeszce troche robilem wiec wyglada juz lepiej :-)

Napisano
  • Autor

snapshot :D jeszcez bede poprawial wiec chcetnie wezme pod uwage wszelkie uwagi :-)

7kc7.jpg

Napisano

Nie no jest super. Już nie mogę się doczekać finału ;)

Tylko nogi troche dopracuj.

Pozdrawiam

Napisano

piekna robota, tylko na brzuchu nie wiem co on tam ma? bo miesnie to nie sa chyba ze blizny jakies

Napisano
  • Autor

obo - dzieki ja tez juz eni moge sie doczekac :-) nogi poprawie

ledyr - ty

mentaller - hmm pomyslimy :D

Owen - no nie sa, nie sa ale w sumie zastanawiajac sie nad zarysem postaci (podczas przegladania refek) stwierdzilem ze zrobie cos pomiedzy zbrojka a jakas mutacja anatomi czlowieka z piekla wiec w sumie to bedzie cos pomiedzy (poprostu podobaja mi sie komiksowe detale na zblizeniach i stram sie to zrobic...)

JunioR - dzieki

Chalek - :D jak Ty wyniuchales ten wontek :D tak czy inaczej dzieki, milo ze sie podoba :-)

Napisano

wszystko jak dla mnie (wykonanie) KOSMICZNE ale mam jedno ale :) o jego krok mi chodzi. to co ma na biodrach to był chyba pas zapięty. a w Twoim modelu jest jakby wtopiony. ale moge sie mylić bo dawno nie oglądałem :D

Napisano

ja tam wole starego poczciwego SPAWN'a! a nie jakies tam mutacje smieszne!

ale modelik sie podoba!zrob mu te zielone plomienne oczka...oooo takk...zrob je!:)

Napisano
  • Autor

KLICEK - dzieki :-) ...ale zdaje sobie sprawe ze wcale nie jest genialnie i ejszcze duuzzo pracy zdalo by sie wlozyc zeby tak bylo co mam zamiar zrobic jesli starczy czasu.

Cerebrate - zdecydowalem sie na takie roziwazanie ze wzgledu na zachowanie dosc fajowej sylwetki, bo pas z czacha by jednak troche ja zrypal, zreszta to min. nie podobal mi sie na niektorych artach spawna od samego poczatku... a pomysl na to co jest teraz zaczerpnolem z refki, jak ja zobaczylem to dlugo sie nie zastanawialem :-)

http://img217.imageshack.us/img217/4405/sp2me6.jpg

moze wykonanie nie jest za dobre ale ostatniego slowa tez jeszcze nie powiedzialem :-)

edit

Bruneq - ale tego z filmu ? czy jak? ja przyznam sie ze nie jestem jakims wielkim fanem spawna, poprostu tak przyszlo mi sie z nim zmiezyc i wiadomo robie tak troche pod siebie i to co mi sie podoba. wiec z gory przepraszam wszystkich fanow za profanacje :D

zielone oczka napewno beda ;-)

Napisano

Nie no, szacuneczek :)

Bardzo ładnie idzie. To nad czym bym się zastanowił to ta mordka na jego podbrzuszu - imo powinna być troszeczkę wyżej. Bo teraz pierwsze skojarzenie jakie miałem to "OMG, ale fikuśne majtasy!" ale może to tylko ja :D

pozdrawiam

Napisano

SPAWN!! wreszcie ktoś się zabrał za jedynego właściwego :]

ale to ostatnie zdjęcie nie wiem co to, ale wygląda conajmniej... hmm dziwnie (chodzi o tego kolesia w czerwonym ubranku)

Napisano

hehe - to pewnie daredevil :)... z sokiem.... :D

muahahaha - odjechane zdcjecie - nie ma co :)

pospoa