Napisano 25 Listopad 200618 l Od czasu ostatniej aktualizacji Złotej Galerii minęło kilka miesięcy. Czas nadrobić zaległości. Miło nam poinformować i powitać nowych autorów w Złotej Galerii: - Piotr Kolus (Pionier) - Pontiac - Pawel Hynek (Hynol) - Obsolete - Marcin Klicki (Klicek) - Jimi Hendrix Legenda Gitary
Napisano 25 Listopad 200618 l naród chciał, naród dostał GRATULACJE - a reszta bierzcie się to roboty
Napisano 25 Listopad 200618 l gratulacje ! wszyscy naprawdę zasłużyli ... a szczególnie jeden zasłużył na MEGAPLASKACZA ! ;)
Napisano 25 Listopad 200618 l pięknie panowie . pamiętny dzień kiedy te prace były u nas na tapecie. gratulacje
Napisano 25 Listopad 200618 l Wszystko fajnie.Gratulacje dla wyróżnionych. Zastanawie mnie tylko jedno.. Dlaczego zostali wyróznieni dopiero po tym gdy ich prace dostatały uznanie na innych portalach, a przeciez owe prace pojawiły sie najpierw tutaj .. tak tylko chciałem powiedzieć :P Jeszcze raz gratuluje
Napisano 25 Listopad 200618 l Gratuluje, kupe pracy wykonaliście przy tym, należało wam się :) Ja bym do złotej galerii jeszcze pare prac dał no ale nie ja tu żądze ;)
Napisano 26 Listopad 200618 l all the best!!!! brawa za zlota galerie panowie, prace za siebie mowia!!! ps. zastanawia mnie to samo co Santi'ego, czemu dopiero teraz? powinni tu byc wczesniej zanim inni ich docenilil !!!
Napisano 26 Listopad 200618 l @Santi, Raffaello - lepiej póżno niż wcale, podobnie było jak z Van Goghem. W życiu sprzedał tylko jeden obrazek. A teraz? ;)