Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

W koncu skonczylem :)

Scenka zrobiona dla pocwiczenia modelingu i renderingu.

Nameczylem sie z materialami i mam nadzieje ze wygladaja znosnie, przy okazji sie duzo nauczylem.

Model zaczalem w 3dsmax6 a konczylem w 3dsmax9.

6681dm9.jpg

DUZA WERSJA

• Odpowiedzi 26
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

No ładnie to wygląda.

Najtrudniej pewnie było Ci uzyskać materiał klawiszy, ogólnie tego szarego plastiku, co?

Napisano

Ładnie, szczegółowo, ale prezentacja i ujęcia nieciekawe. Mogłeś to rozbić na parę obrazków.

Sampling mały pod przezroczystymi guzikami wyszedł.

Gość Raffaello
Napisano

jak z katalogu! ekstra!

pozdro

Napisano

wielkie dzieki za wszystkie komenty, moze kiedys to wyrenderuje jeszcze raz uwzgledniajac sugestie ale narazie wzialem sie za inne rzeczy.

finalne rendery zajely srednio kolo 1h na ujecie ale przed tym zrobilem kilkadziesiat probnych do testowania materialow i ustawienia rendera,

gdyby nie wypuscili max'a i vray'a 64bit to bym tego nigdy nie skonczyl :)

PS. 3dsmax9 64bit + Vray 1.50 RC3 64bit + WinXP Pro 64bit NAPRAWDE CUDNIE SMIGA :)

Napisano

poka siatke. poka poka.... ostatnie wymodelowalem 3 komorki ale praktycznie wszystko nadrobilem textura ze zdjecia. a ty widze uzyles materialow wiec pewnie masz gesta siatke. poka siatke.. poka poka...

Napisano

heh, jeżeli chodzi o ćwiczenie materiałów. To zrób żeby na wyświetlaczu zmieniały się kolory ze względu pod jakim kątem się patrzy,

fajny model

Napisano

fajnie :ok:

ale nie podoba mi sie wyświetlacz:

-bez szybki (szczególnie widać to na 2 ostatnich ujęciach)

-nie świeci

-nie ma refleksów (bo nie ma szybki :P )

ps: chyba ja będę musiał inne ujęcia swojej ceglaki zrobić... bo nic u mnie nie widać na niej...

Pozdrawiam

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności