Napisano 13 Styczeń 200718 l Autor mentaller -> no jak to;) wlasnie caly cynk w tym ze sceną ( otoczeniem finalnego obrazu ) będzie studio wiec po to te kabelki itd;) a renderow testoweych lepiej nie pokazywac:D a szczerze to pokaze wyrenderowane studio w ciagu kilku dni, idę w kierunku studia z zalacznika;) obo-> sprobuj jeszcze raz, mi sie wszystko laduje pozdrawiam
Napisano 13 Styczeń 200718 l Mmm, smakowite nawet, tylko oddal te wszystkie softboxy, wkońcu dalej samochód jest najważniejszy. :)
Napisano 13 Styczeń 200718 l Autor RA -> dzieki;) wszystko bedzie oddalone, modele byly robione w roznych plikach wiec narazie wrzucilem wszystko do jednej sceny, a ustawienie objektow i ich proporcje w najblizszym czasie;)
Napisano 13 Styczeń 200718 l hk nadal mi się nie ładuje :( Nie wiem czemu... Czy jest jakiś limit na imageshacku dla ludzi przeglądających fotki?
Napisano 14 Styczeń 200718 l jeśli nie zamierzasz pokazywać studia w finalu, to po co Ci wszystkie kabelki jak to po co, a jak doprowadzi napięcie do lamp :p też jestem ciekaw koncowego efektu ps. co to te kółka na górze?
Napisano 14 Styczeń 200718 l No w końcu widze :D No całkiem nieźle się to prezentuje. Jestem bardzo ciekaw jak będzie to studio wyglądało w finale.
Napisano 14 Styczeń 200718 l pokaż może z jakimś lakierem żeby było widać jak sie odbija to wszystko w karoserii
Napisano 14 Styczeń 200718 l Autor narazie zadnych lakierow, pracuje nad proporcjami i ustawieniami studia;)
Napisano 14 Styczeń 200718 l to jeśli chodzi o prporcje to te lampy wyglądają jakby chciały się przewrócić ;)
Napisano 26 Styczeń 200718 l Autor obo -> dzięki;) tusk -> dzieki;) Gedeon -> dzięki;) tyl jest juz skonczony, postaram sie wrzucic jeszcze dzis
Napisano 26 Styczeń 200718 l a ja widze buga ;P ale nie powiem :) ................ musialbym narysowac bo nie wiem jak ci powiedziec gdzie ;) pozdro
Napisano 26 Styczeń 200718 l Autor nielot juz narysowal;) a ja jak zwykle sie z nim zbytnio nie zgadzam:P
Napisano 26 Styczeń 200718 l ja też bym się zbytnio nie zgadzał, imho jest dobrze ale może jakbyś dał na to jakiegoś spectaculara było by lepiej widać, ogólnie bardzo ładnie
Napisano 26 Styczeń 200718 l jak byk widac ze jest tam krzywo :D:D edit obo hehe jednak nie, niepomylil sie ;P
Napisano 26 Styczeń 200718 l Widze nielot że z Ciebie perfekcjonista :P Ciekawe tylko czy Twoje wszystkie modele są tak perfekcyjne? :)
Napisano 26 Styczeń 200718 l Widze nielot że z Ciebie perfekcjonista :P Ciekawe tylko czy Twoje wszystkie modele są tak perfekcyjne? :) tak hahahaha :D
Napisano 26 Styczeń 200718 l Każdemu może się zdarzyć, nawet Tobie kilka postów wyżej :P Szczególnie jak się pisze szybko. Ale już koniec z tym spamowaniem w wątku hk... hehe :D
Napisano 27 Styczeń 200718 l Autor dzisiaj na poczatek taki maly detalik na szybsze zamulenie viewportów:D
Napisano 27 Styczeń 200718 l hk lepiej bylo wyciac to dziure okragla booleanem bylby lepszy efekt i mniej nerwow by zjadlo ;) bo mimo ze jest good to widac faldki ;P
Napisano 27 Styczeń 200718 l Ładnie sobie poczynasz panie hkropinski, model całkiem całkiem, zobaczymy co dalej będzie się działo, tylko popraw ten znaczek z przodu bo faktycznie nie wygląda najlepiej:)
Napisano 28 Styczeń 200718 l co sie go czepiacie, dopiero co sie chłopak za modeling wziął a wy byście chcieli, żeby modelował jak od linijki w końcu każdy zaczynał od krzywych modeli :)
Napisano 28 Styczeń 200718 l co sie go czepiacie, dopiero co sie chłopak za modeling wziął a wy byście chcieli, żeby modelował jak od linijki w końcu każdy zaczynał od krzywych modeli :) żartujesz, nie? :) Hubert nas przyzwyczajał powoli do zgrabnych modeli niech teraz lata z linijką. ;) Jak dla mnie bardzo ładnie. Pozdrawiam.
Napisano 5 Luty 200718 l Nom. Bardzo ładnie. Tylko dziury pod klamki wydają mi się jakieś troche krzywawe, ale może tylko mi się wydaje :P
Napisano 5 Luty 200718 l Autor tak, rzeczywiscie siatka tylnej klamki jest nieco inna mimo iz byly bazowane na jednym i tym samym wzorze. na pewno to poprawie, pozdrawiam
Napisano 6 Luty 200718 l O kurde... super jest! Tak modelować jak Ty... marzenie... :) Dawaj dalej, bo aż przyjemnie się ogląda takie modeliki :)
Napisano 25 Luty 200718 l Autor Domyślnie lakier, juz wiecej sie nie zmieni, chyba ze na etapie postprodukcji, poswiecilem na niego duzo czasu, jestem z niego w pelni zadowolony, teraz zabieram sie za grill a potem kola, update, z grillem za kilak dni;) pozdrawiam
Napisano 25 Luty 200718 l no z ta ramka czarna to dowaliles:/ ale lakier fajnie wyszedl, czym oswietlales?
Napisano 25 Luty 200718 l nawet niegłupi ten lakier, tylko niewiem czy nie za bardzo aluminiowy jakieś "flakes" by sie przydały (niewiem jak to po Polsku nazwać :p)
Napisano 25 Luty 200718 l Studio wygląda super! Lakier miodzo :) Nie mogę się doczekać reszty... dawaj dalej! Pięknie się zapowiada!
Napisano 25 Luty 200718 l Autor lakier zostanie taki jaki jest, ciesze sie ze sie podoba, mnie się bardzo podoba, nic nie bede zmienial. John-> vray lighty sphery i plane'y, ale przedewszystkim opierające sie na odbiciach, jeszcze nie zdarzylem pogratulowac the best of evermotion wiec od razu przekazuje gratulacje;) HXL-> ogromne dzieki;) pozdrawiam