Gordy Napisano 15 Styczeń 2007 Share Napisano 15 Styczeń 2007 chciałem jeszcze dodać że jest tam na głowie wiele krągłości i szczególików takich jak "trzecie oko", "jedenastka" i wiele innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 25 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 25 Styczeń 2007 dzięki za komentarze, i ogłaszam że tą głowe będe robił całą :) to jest ta co poprzednio tylko poprawiona siatka i poprzesówane vertexy, co wy na to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 26 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 26 Styczeń 2007 szkoda że nikt nic nie pomaga poprzesuwałem nieco vertexy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 26 Styczeń 2007 Share Napisano 26 Styczeń 2007 Witam :) Superrrr!! :) Jedziesz dalej i poka siatkę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 26 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 26 Styczeń 2007 dzięki patry ale nie jest aż tak super :( siatka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 27 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 27 Styczeń 2007 troche poprzesuwałem vertexy szkoda że nikt nie chce pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 27 Styczeń 2007 Share Napisano 27 Styczeń 2007 w dobrym kierunku idziesz, ale oczy za małe i ta głowa jakaś taka bezpłciowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cta Napisano 27 Styczeń 2007 Share Napisano 27 Styczeń 2007 a uszy? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 29 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 29 Styczeń 2007 uszy będą już niedługo :) cały czas staram się poprawić samą twarz a tu takie rzeźbienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 29 Styczeń 2007 Share Napisano 29 Styczeń 2007 no fajna glowka choc oczy troche za male :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 29 Styczeń 2007 Share Napisano 29 Styczeń 2007 Tak, oczka za małe :) Ale ogólnie to super!! Ładnie sculptujesz ;) PS zbrush?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 30 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 30 Styczeń 2007 dzięki pamowie ale nie ma co słodzić bo wiem że nie jest za dobrze :) oczywiście że zbrush :) troszke poprawiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 31 Styczeń 2007 Share Napisano 31 Styczeń 2007 Hej, jest super! :) Nosek tylko mi się trochę nie podoba i brak tych zmarszczek na czole, między oczami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 10 Marzec 2007 Autor Share Napisano 10 Marzec 2007 dawno nic nie pokazywałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 10 Marzec 2007 Share Napisano 10 Marzec 2007 Witam :) Pokaż bazę :) Wyszlo bardzo fajnie oprócz tych dwóch "kulek" na czole :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 10 Marzec 2007 Autor Share Napisano 10 Marzec 2007 baza to model który nielot wrzucił :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam_m Napisano 11 Marzec 2007 Share Napisano 11 Marzec 2007 Broda mi się nie podoba. Jakby jajko tam pod skórą było. A to na głowie to czapka czy nowe uczesanie ;) Ogólnie bardzo fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam_m Napisano 11 Marzec 2007 Share Napisano 11 Marzec 2007 Długo się uczyłeś zbrusha? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 11 Marzec 2007 Autor Share Napisano 11 Marzec 2007 czy ja wiem czy długo, dużo mi dały vt Klicka ps. staraj się edytować posty ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 29 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2007 wracam do organiki :) ciężko idzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 29 Kwiecień 2007 Share Napisano 29 Kwiecień 2007 wracaj wracaj ale czemu zbrush buuuuuuuuu :D:D bardzo fajnie :) pokaz model bazowy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 29 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2007 dzieki wielkie nielot :) model powstał w maxie ale wrzuciłem do zbrusha żeby troche go poprawić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLADE Napisano 29 Kwiecień 2007 Share Napisano 29 Kwiecień 2007 model jak modele, sa całkiem ok. tylko ze nie bardzo widać w tym sculpta. to samo mozna uzyskac z poly w stosunkowo takim samym czasie co u Ciebie uzywajac sculpta. tak czy inaczje powodze w postepach.. bo to wcale takie latwe nie jest. pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 29 Kwiecień 2007 Share Napisano 29 Kwiecień 2007 dobrze jest , zadbaj o lepsze przyczepienie uszka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 12 Maj 2007 Autor Share Napisano 12 Maj 2007 kolejna główka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 12 Maj 2007 Share Napisano 12 Maj 2007 bardzo fajnie :) propomuje dla wprawy zrobic ale tak suuuuuuuuper jakis element twarzy np. usta i okolice :) ja sie tak uczylem i ucze dalej, szukam fajnych ust (aby widok byl miejwiecej z przodu) i staram sie zrobic duuuzy detal i bardzo ladne jak wyjda to robie dalej czyli reszte twarzy ale jako ze przewaznie nie wychodzi to sobie odpuszczam i robie od nowa ale np. teraz zaczynam od oka :D i tak wkolko :D ps. pokaz siatke :D pozdro i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 12 Maj 2007 Autor Share Napisano 12 Maj 2007 dzięki nielocie :) sprobuje tak jak napisałeś :) siatka: http://images21.fotosik.pl/281/7e218ccb9f3baf38.jpg i skończony model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 18 Maj 2007 Autor Share Napisano 18 Maj 2007 testowanie nowego zbrusha, niestety wysypał mi się ale i tak go pokochałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 18 Maj 2007 Share Napisano 18 Maj 2007 Buzka fajna, ale co wy widzicie w tym ZB, dla mnie to jest czarna magia :D (moze dla tego ze nie modeluje organiki:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 18 Maj 2007 Share Napisano 18 Maj 2007 kurde georgas podziel sie swoim modelem zajfajna baza do nowego zbrusha, moje modele mi sie opatrzyly :D a twoj jest super :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 18 Maj 2007 Autor Share Napisano 18 Maj 2007 nie jestem taki pewien czy ten model to dobra baza :) prosze bardzo modelik: http://www.georgas.info/face.obj (zapisz element docelowy jako. ) miłego sculptowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 19 Maj 2007 Autor Share Napisano 19 Maj 2007 kolejna główka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 19 Maj 2007 Share Napisano 19 Maj 2007 za duża odległosc pomiedzy oczami i uszy do poprawki :] reszta spoko ale widac jakies bugi w siatce w okolicy brwii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam_m Napisano 19 Maj 2007 Share Napisano 19 Maj 2007 Oczy bez powiek, ucho dziwne u dołu, no chyba że to nie jest human. Usta i nos super. Pokaż siatkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymko Napisano 19 Maj 2007 Share Napisano 19 Maj 2007 bardzo ładnie wymodelowane usta, nos też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 25 Maj 2007 Autor Share Napisano 25 Maj 2007 hi and bye :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 18 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2007 chwilka czasu na nic wiecej mi komp nie pozwala :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 18 Czerwiec 2007 Share Napisano 18 Czerwiec 2007 ale ma dupe zamiast brody:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 18 Czerwiec 2007 Share Napisano 18 Czerwiec 2007 fajna ta dup...znaczy broda :D lubie takie brody :D b.fajnie georgi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam_m Napisano 18 Czerwiec 2007 Share Napisano 18 Czerwiec 2007 Dolna warga, skopana. Ogólnie coraz lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kris_hm Napisano 18 Czerwiec 2007 Share Napisano 18 Czerwiec 2007 No troche ten post urosl :) I czytajac go od dechy do dechy widac jak wielki postep zrobil Georgas. Gratuluje !!! Jako, ze obecnie rowniez mecze sie ze swoja pierwsza powazna glowka chcialbym tez miec tyle samozaparcia (w modelowaniu rzecz jasna :) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 18 Czerwiec 2007 Share Napisano 18 Czerwiec 2007 Wydaje mi się, że zapomniałeś o szyi w tym ostatnim. ;) Jesteś na dobrej drodze. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 22 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 22 Czerwiec 2007 (edytowane) dzięki za miłe słowa, ja tam nie widze progresu :( Edytowane 3 Październik 2009 przez Georgas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kedzior Napisano 22 Czerwiec 2007 Share Napisano 22 Czerwiec 2007 on sie chyba gryzie w wargi :), uszy coś chyba nie trzymają się kupy ale to pewnie dopiero "będzie robione", brwi mają zbyt wyraźną granicę, i dolna część nosa jest zbyt oddzielona ( nie wiem czy to dobre słowo ) od twarzy, ale pomijając kilka baboli jest dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 25 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 25 Czerwiec 2007 Kedzior oj już nie będzie robiony :), dzięki za cenne wskazówki next Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 26 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 26 Czerwiec 2007 dzięki za komentarze ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 26 Czerwiec 2007 Share Napisano 26 Czerwiec 2007 duuuzo lepiej po poprawkach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 26 Czerwiec 2007 Share Napisano 26 Czerwiec 2007 ostatnie dwa dużo lepsze od poprzednich tylko ucho dziwne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 26 Czerwiec 2007 Share Napisano 26 Czerwiec 2007 Nad profilem trzeba by było jeszcze popracować, z przodu głowa wygląda całkiem nieźle. Poza tym widać postępy i to się liczy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 26 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 26 Czerwiec 2007 dzięki wielkie za miłe słowa _kuba_ czy mógłbyś napisać coś wiecej na temat profilu?? co poprawić, ewentualnie zaznacz na modelu jakieś linie czy co :) będę bardzo wdzięczny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi