KLICEK Napisano 16 Grudzień 2006 Share Napisano 16 Grudzień 2006 Video przyszybszone 600% czas : z 93 min do 15min Wielkość : 64 mb link : http://www.octavo.webd.pl/klicek/mucha.avi haf fan Vorek dzieki za hosting ps. polecam ogladac z utworem w tle Tony MacAlpine - Oversea Evolution:)) 4 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 16 Grudzień 2006 Share Napisano 16 Grudzień 2006 Dzięki wielkie Klicek za tuta :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anJek Napisano 16 Grudzień 2006 Share Napisano 16 Grudzień 2006 Swietna robota Klicek! Ale masz tempo :D Co najmniej 600% wieksze od reszty ludzi :D Mam dwa pytania: 1. czy zanim zaczniesz robic video-tutka robisz model na spokojnie wczesniej, a potem jeszcze raz, nagrywajac juz ruchy i korzystajac z doswiadczenia zdobytego podczas pierwszego modelowania? czy po prostu wlaczasz progsa i jazda? Matko, jesli tak, to brak mi slow... 2. miales jakas refke na stole, ze tak fajnie detale odwzorowales? :D pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 16 Grudzień 2006 Share Napisano 16 Grudzień 2006 No Klicior! Ładnie, podoba mi sie ten much;) PS. Dlaczego w avatarze masz kota ze skręconym karkiem? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mylek Napisano 16 Grudzień 2006 Share Napisano 16 Grudzień 2006 super Klicek oby tak dalej:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 16 Grudzień 2006 Share Napisano 16 Grudzień 2006 jeez ! KLICEK genialne toto :) reput for you !! u nie moge porozsyłam reputy i jak coś zostanie to dostaniesz i ty :) kto chce bo kogo nie wybiore to nie moge mu dać :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 16 Grudzień 2006 Share Napisano 16 Grudzień 2006 KlicQ....pisz do jakiego programu to tutek jest....ja domyslam sie ze Wings....ale dopiero jak sciagne to sie okaze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empierz Napisano 16 Grudzień 2006 Share Napisano 16 Grudzień 2006 Ja tez chce tak modelować ;( Wielkie dzięki za tutka;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zonk Napisano 16 Grudzień 2006 Share Napisano 16 Grudzień 2006 Świetny tutorial i świetna mucha! Masz odemnie punkciki ;-) Klicek miales np. na 2 monitorze jakies refki otwarte czy najpierw przejzales google a pozniej jazda z pamieci? A moze stopowales video i wtedy porownywales z refkami? Bo na video tylko jak robiles szkrzydla do bylo widac ze masz jakies refki ;] Ps: Bruneq tutorial jest do wingsa ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 16 Grudzień 2006 Share Napisano 16 Grudzień 2006 KLICEK - czym to otworzyć?? Jaki kodek jest potrzebny?? Bo ściągłem i nie mogę tego odtworzyć :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mylek Napisano 16 Grudzień 2006 Share Napisano 16 Grudzień 2006 mi otwiera nawed windows media player sciagnij sobie jakies pakiet kodekow:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 16 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 16 Grudzień 2006 Hej dzieki chlopaki ze wam sie podoba : ) Patry tutaj kodek Tscc : http://www.techsmith.com/codecs/tscc/default.asp Tak mialem refke, troche pszczolkowata muche hehehehe Nie robie modelu wczesniej szkoda czasu, jak to sie mowi "spontan" , siadam i robie, oczywiscie wczesniej trzeba zapoznac sie z tym co sie bedzie robilo wiec googlujemy i szukamy kilku refek na ktorych bedziemy sie wzorowac :) dzieki chlopaki jeszcze raz :) ps. tutorial jest do wingsa, ale zasady modelowania w kazdym programie z poly sa takie same wiec zarowno mozna, muche zrobic i wingsie , blenderze , 3dsmakie , majce and so on ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 16 Grudzień 2006 Share Napisano 16 Grudzień 2006 super klicek :) ahh ta swoboda :D zrob tutka w zbrushu (modelowanie misni itp ) plissss pozdro i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 16 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 16 Grudzień 2006 Nielot wlasine nad tym myslalem , tylko ze zamiast zbrusha dam, Zscripta w koncu przy kazdym modelowaniu automatycznie nagrywa ;) wiec jak bede robil w przyszlosci to podrzuce :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 16 Grudzień 2006 Share Napisano 16 Grudzień 2006 Cacy klicuś :* ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 16 Grudzień 2006 Share Napisano 16 Grudzień 2006 super jak zwykle :) no i czekam na vt o zbrushu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 16 Grudzień 2006 Share Napisano 16 Grudzień 2006 Dzięki KLICEK, super jesteś :) A reputacji ci nie dam, bo nie mogę ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zonk Napisano 16 Grudzień 2006 Share Napisano 16 Grudzień 2006 Klicek a nie myslales o takim tutku np: jak zrobic spidermana. Poczawszy od wyszukiwania referek az po koncowy render ? Moglbys np plytki na allegro sprzedawac czy cus ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 18 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2006 dzieki chlopaki :D Mysle nad tym caly czas zonk :) najbardziej wkurza mnie to ze moja ukochana w jednyna w swoim rodzaju myszka pada , co widac bylo na tym wideo juz sama klikala odznaczala i zaznaczala mi verty :(:(:(:( Po 2gie komputer strasznie muli podczas nagrywania i mi sie niewydognie pracuje, probowalem 2 kompy laczyc i pracowac na jednym zgrywac na 2gim ale nic z tego nie wyszlo niestety :( Moze w przyszlosci jak bede mial takiego kompa jak maja eversi to wtedy napewno nagram :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 18 Grudzień 2006 Share Napisano 18 Grudzień 2006 klicek--> zlozymy ci sie na nowa myszke ale po kompa to juz sie do everow udaj :D tez mam ten problem z myszke przez to wydluza sie modelowanie ;) wiec coz nam pozostaje czkeamy na jakies video :D mam nadzieje ze niedlugo..... ps. jakim programem nagrywasz camtasia?? u mnie wogole nie czuc roznicy czy nagrywam czy nie plynnie chodzi ale w innych softach tez sie nie dalo nagrywac pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 18 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2006 Dzieki Nielot, ale nowa myszka nie bedzie miala mocy :( a ta no coz tu duzo mowic kocham ja :( no camtiasia nagrywam nie wiem moze cos zle robie poprostu :) ustawiam camtasie na jeden proc na 2gi ustawiam wingsa i daje mu priorytet hi. ustawiam zeby lapal 5 klatek na sekundę, i odrazu robil niby kompresje tscc, ale jakosc ustawiam na maxa, pozniej robie przyszybszenie... ale to po za czasem nagrywania hehe Spoko jak pozwoli czas to wezmę sie za cos ambitniejszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zonk Napisano 18 Grudzień 2006 Share Napisano 18 Grudzień 2006 W camtasii jest chyba tak, ze mozesz albo nagrywac odrazu do pliku avi albo do specjalnego pliku, ktory potem otwierasz camtasia i dopiero wtedy zamieniasz to na avi tyle ze to dluzej trwa ale za to szybciej wszystko dziala z tego co pamietam ;-) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 18 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2006 o i to sie nazywa dobre info :) a ja nagrywalem non stop do avi :) sprobuje dzieki ! edit : ech niestety :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 20 Grudzień 2006 Share Napisano 20 Grudzień 2006 no fajnie:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BARTUS000 Napisano 20 Grudzień 2006 Share Napisano 20 Grudzień 2006 mam pomysl klicek, zrob gnomon DVD:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heads Hunter Napisano 7 Lipiec 2008 Share Napisano 7 Lipiec 2008 Hej mógłby ktoś to wrzucić na rapida bo mam problem ze ściągnięciem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muzzy Napisano 7 Lipiec 2008 Share Napisano 7 Lipiec 2008 http://www.bearsfromwoods.com/strona/tutorials.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 9 Kwiecień 2009 Share Napisano 9 Kwiecień 2009 11. miejsce w images.google po wpisaniu słowa "mucha". wow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bayeux Napisano 8 Lipiec 2009 Share Napisano 8 Lipiec 2009 Mógł by ktoś wstawić jeszcze raz film na serwer bo ten już wygasł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 9 Lipiec 2009 Share Napisano 9 Lipiec 2009 Misiaki z Lasu chyba przerabiają stronę. Tak czy owak nie warto oglądać... bo jeszcze za dużo się naumiesz.. :P powodzenia. Spoiler: na konieć filmu powstaje Mucha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wesol Napisano 2 Grudzień 2009 Share Napisano 2 Grudzień 2009 trochę adres sie zminil, ale na serwerze miśków nadal jest. może się komuś przyda http://www.bearsfromwoods.com/videotutoriale/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi