trumna Napisano 20 Grudzień 2006 Napisano 20 Grudzień 2006 Yo!! zamierzam zrobic tego dziadka z laska ponizej jednak w nowej wersji i nowym konceptem ktory mozna obejrzec tu jak sie podoba to go zrobie zreszta nie wiem czy wogole dalbym rade przy moich zdolnosciach... ;/ jezeli sie nie podoba to polece ze starego konceptu, ktory jest bardziej ubogi w detale. co o tym myslicie, ymnn??
_michal Napisano 20 Grudzień 2006 Napisano 20 Grudzień 2006 Wspaniale. Wtedy komputera jeszcze nie miałem, ale zagrywałem się u kumpla :) Genialna gra.
Gość obo Napisano 20 Grudzień 2006 Napisano 20 Grudzień 2006 Fakt gra genialna. Chyba pierwsza w jaką grałem na swoim pierwszym komputerze :) Rób ze starego konceptu. Mniej więcej coś jak na pierwszy (zapodanym przez Ciebie) obrazku. Powodzienia
KLICEK Napisano 20 Grudzień 2006 Napisano 20 Grudzień 2006 super :) giera przednia ;) Co do konceptu pierwszy lepszy, mimo ze mniej detali ale w koncu wyobraznia od czegos jest ? ;D powodzenia !
JmTm00 Napisano 21 Grudzień 2006 Napisano 21 Grudzień 2006 trumna-> booze, pierwszy 3dfx owy tpp w jakiego grałem...od temtego razu zaden tpp nie jest taki sam....spróbuj spaprać to cie za j...a powiesze :D :D :D :D pozdrawiam
Vorek Napisano 21 Grudzień 2006 Napisano 21 Grudzień 2006 grałem w to kiedyś w empiku, jak był te śmieszne "jaskinie gier" ehhh, to były czasy :D Powodzenia
ftorek Napisano 21 Grudzień 2006 Napisano 21 Grudzień 2006 faaajny - zrob z pierwszego konceptu - duuuzzoooo fajniesjszy jest :)
_michal Napisano 21 Grudzień 2006 Napisano 21 Grudzień 2006 trumna-> booze, pierwszy 3dfx owy tpp w jakiego grałem...od temtego razu zaden tpp nie jest taki sam....spróbuj spaprać to cie za j...a powiesze :D :D :D :D pozdrawiam Hexen 2 nie był fpsem?
ftorek Napisano 21 Grudzień 2006 Napisano 21 Grudzień 2006 byl podobny - heretic :) wiec moze sie koledze pomylilo :) a i tak wszystko na silniku dooma2 :)
_michal Napisano 21 Grudzień 2006 Napisano 21 Grudzień 2006 Hexen 2 był na engine Quake1 ;) A Heretic też był świetny
Gość Bad Moon Napisano 21 Grudzień 2006 Napisano 21 Grudzień 2006 Naprawdę stare czasy :] łezka w oku się kręci. Ja też jeszcze wtedy kompa nie miałem. Powodzenia
ftorek Napisano 21 Grudzień 2006 Napisano 21 Grudzień 2006 empeck - touché! :) ale heretic chyba na doomie byl tak czy siak.. ale w sumie to dawno bylo wiec mgla zapomnienia na mnie opadla... paoas
_michal Napisano 21 Grudzień 2006 Napisano 21 Grudzień 2006 Hexen 2 wraz z Tomb Raiderem były moimi pierwszymi grami 3d. Takich rzeczy się nie zapomina ;)
ftorek Napisano 21 Grudzień 2006 Napisano 21 Grudzień 2006 no to faktycznie :) moje pierwsze 3d to byl symulator LHX na komodora :) oppaas
_michal Napisano 21 Grudzień 2006 Napisano 21 Grudzień 2006 eej, to się nie liczy ;) mówię o 'prawdziwym' 3d hehe Sorry za OT
Lookash Napisano 21 Grudzień 2006 Napisano 21 Grudzień 2006 Ach....To były czasy, jak się grało w gry takie jak Hexen. Wtedy ważniejsza od grafiki była fabuła i grywalność, a teraz przy niektórych grach mam wrażenie, że jest zupełnie na odwrót. W każdym razie życzę powodzenia.
Por@szek Napisano 21 Grudzień 2006 Napisano 21 Grudzień 2006 Mnie hexen nie podszedl, mam gdzies oryginal nawet sie szlaja. Wtedy mlocilem w blood i nic nie moglo mnie od niego oderwac XD
trumna Napisano 22 Grudzień 2006 Autor Napisano 22 Grudzień 2006 thanks all for support;]:) :) i o to co udalo mi sie wypocic przez okres przedswiatecznych porzadkow mialem zamiar robic modelik ze swojego szkicu.... jednak przypominal bardziej jakiegos miesniaka.... i zrobilem nowy jednak glowka zostala ta sama napewno pozniej poprawie bo niczym nie przypomina tego staruszka na szkicu modelik jeszcze nie skonczony pelno w nim dziur i nieposklejanych czesci 9 tors,glowa rece itd) mnozecie byc pewni ze go jeszcze dopieszcze...;) bo jeszcze nie osiagnolem nawet polowy limitu na 7000 scianek lol:cool: jak co mowice czy sie podoba i co zmienic zamin jeszcze czas mile widziane bluzgi i obelgi heheh:D :D :D
Shalivan Napisano 22 Grudzień 2006 Napisano 22 Grudzień 2006 mi też sie podoba (kierunek w ktorym idziesz), nad głową przedewszystkim i nad szatą u dołu :) , a i troszke ten kapturek popraw coby w powietrzu nie wisiał. Pozdro
RA Napisano 24 Grudzień 2006 Napisano 24 Grudzień 2006 Ułaa, boskie. Polycount jak w World of Warcraft. Do tego super tekstury i jestem w niebie.
trumna Napisano 27 Grudzień 2006 Autor Napisano 27 Grudzień 2006 dzieki wam za komersy rzeczywiscie Szal miales racje co do kapturka troche latal w powietrzu :D podlubalem nieco nad szta i glowa (mam nadzieje ze teraz nieco przypomina staruszka z konceptu) i chyba render trwal dluzej niz poprawki ktore nanioslem:D )...uff nie moge sie doczekac konca...brnac przez uv-ke... Enjoy ;) siateczka lezy w okolicach 4500 tris
giorgione Napisano 27 Grudzień 2006 Napisano 27 Grudzień 2006 świetnie to zaczyna wyglądać - good job pal :D Oby tak dalej
JmTm00 Napisano 27 Grudzień 2006 Napisano 27 Grudzień 2006 super :D:D nie wiem jak Ty to zrigujesz ale podoba mi się bardzo
trumna Napisano 27 Grudzień 2006 Autor Napisano 27 Grudzień 2006 Nieprzypomina wam troche Gandalfa lub Sarumana??;]moze wlasnie w takich kolorach moze go zrobie...eee znowu ta czern... giorgione - dzieki man:) JmTm00 - stary nie mam pojecia jak zrobie alphe by uzyskac taki efekt jakna koncepcie, potarganych zrzartych przez czas szat, a co dopiero rig....a tekstury ajjjj THX:)
_michal Napisano 27 Grudzień 2006 Napisano 27 Grudzień 2006 Rewelka. Szkoda, że taki symetryczny. A jak zrigować? normalnie, każda szmatka z kostką ;)
Bro Napisano 27 Grudzień 2006 Napisano 27 Grudzień 2006 Nooo rewelka ale faktycznie tak jak Empeck mówi szkoda że taki symetryczny - moze pozmieniaj coś jak juz połączysz połówki.
tadzio Napisano 27 Grudzień 2006 Napisano 27 Grudzień 2006 no fajniuski. ale potniesz sie przy rigowaniu ;-)
arcade Napisano 28 Grudzień 2006 Napisano 28 Grudzień 2006 O shit :d masakrycznie to wygląda, na prawdę super :D
Przybysz Napisano 28 Grudzień 2006 Napisano 28 Grudzień 2006 Bryła rewelacyjna. Ciekaw jestem textur.
ledyr Napisano 28 Grudzień 2006 Napisano 28 Grudzień 2006 wygląda świetnie, równiez czekam na tekstury z niecierpliwością
trumna Napisano 15 Styczeń 2007 Autor Napisano 15 Styczeń 2007 dzieki wszystkim za komentarze;] normaliki praktycznie gotowe, mapowanie mam juz za soba ; 2 tekstury 1024, dodatkowa dla alphy 1024 (sztay), chociaz nie jestem co do niej przekonany (pewnie ja poprawie), teraz zostalo popracowac nad teksturka... pozdro:)
ledyr Napisano 15 Styczeń 2007 Napisano 15 Styczeń 2007 wygląda świetnie. nie wiem co mógłbym jeszcze napisać, morda jakas dziwna ale pewnie po diffusie bedzei ok
mirach Napisano 15 Styczeń 2007 Napisano 15 Styczeń 2007 Łooo..... O,O Znaczy sie, też nie wiem co mądrego napisac :)
giorgione Napisano 15 Styczeń 2007 Napisano 15 Styczeń 2007 eno eno - szaty wyglądają bosko - gwarantowane zwycięstwo :D pozdówka giorgione
Cruzh3r Napisano 15 Styczeń 2007 Napisano 15 Styczeń 2007 Zdjęcia wogule mi się nie wczytują. Ale jak to wszyscy mówią pewnie rewelka;)
arcade Napisano 15 Styczeń 2007 Napisano 15 Styczeń 2007 Łech, szaty po prostu niesamowite :D Piękna robota :) Mi też twarz z deczka nie pasuje, coś jakaś trochę przerysowana imho - no ale pewnie z teksturą będzie już inaczej wyglądało - tak czy siak - piękne :)
trumna Napisano 15 Styczeń 2007 Autor Napisano 15 Styczeń 2007 Cruzh3r - lapaj linka bys nie czul sie urazony ;] http://lukasztrumna.w.interia.pl/img/n02.jpg edit; ziomuś , Ledyr - nie wiem co z twarza nie tak gosciu ma byc z charakterem i tyle, niczym gargamel;] ma byc brzydki i zly i swoja postawa budzic starch u przeciwnikow a przerysowanie glownie wyniklo z calosci jak poszczegolne partie maja sie do do calego modelu no i glownie chodzilo o pokazanie staruszka takiego jaki jest na koncepcie all of you people dziueki za zainteresowanie:) p.s brat tez mi mowi wciaz ze glowa jakas dziwna;p
KLICEK Napisano 16 Styczeń 2007 Napisano 16 Styczeń 2007 brat dobrze prawi sluchaj go :) Moim zdaniem masz 50% progresu :) jeszcze dif + spec hehe Trzymam kciuki bo jest ekstra a wiem ze bedzie jeszcze lepiej wiec jedziesz ! :D Btw z niego ma byc taka chudzinka ? :)
Cruzh3r Napisano 16 Styczeń 2007 Napisano 16 Styczeń 2007 hehe,Dzięki , super modelik i alpha, dosyć spektakularnie:) Chciałbym taki modelik zobaczyć poruszający się w grze:) Tak btw. To jaka rozdzielczość alphamapy.
Por@szek Napisano 16 Styczeń 2007 Napisano 16 Styczeń 2007 Fajne, ale brakuje mi tutaj cyckow. Daj cycki.
_michal Napisano 16 Styczeń 2007 Napisano 16 Styczeń 2007 Poraszek - ROTFLMAO trumna - IMHO najlepszy model tej bitwy.
Cruzh3r Napisano 19 Styczeń 2007 Napisano 19 Styczeń 2007 Te oczy (jak u murloca z WoW'a) psują efekt troche, dają mu taki rybi wygląd, a mógłby być bardziej kościotrupi(kości policzkowe, głęboko osadzone oczy!) Pozdro
trumna Napisano 19 Styczeń 2007 Autor Napisano 19 Styczeń 2007 no niestety nie skoncze postaci na czas hmmm....dostalem zlecenie i mam wyznaczony deadline, takze swoje sily kieruje teraz w inna strone, ale jak co skoncze model to moze wrzuce na max3d.pl uczestnikom mini-bitwy zycze powodzenia;] pozdro
KLICEK Napisano 30 Styczeń 2007 Napisano 30 Styczeń 2007 ehhhhhhh szkoda :( moze jednak znajdziesz kilka min i mazniesz jaka kolwiek texturke ? :D prosimy
Rekomendowane odpowiedzi