Posted December 22, 200618 yr Hej prace naszych uczestników : Adek_CG : Gomez : Sisio : Nielot007 : streaker : tadzio : trumna : ttaaddeekk : Zeet : Zapraszam do głosowania !
December 22, 200618 yr muszę następnym razem się bardziej pospieszyć, bo chciałam wziąść udział a tu już koniec tak szybko.. najbardiziej mi się podoba obrazek Gomeza
December 23, 200618 yr Wszystko ładnie, poziom wysoki ;] Miałem wystartować ale praca i inne obowiązki przeszkodziły. Może wprowadzimy mała zmianę, że prace można oddawać jeszcze w weekend a sonda trwa od poniedziałku do środy :D – na pewno wtedy znalazł bym chwile na tego typu zabawę. Widać ze zbrush-owcy niszczą towarzystwo, jeśli chodzi oczywiście o organikę. Mój głos idzie do tadzio, najlepsza praca nie zbrush-owa.
December 23, 200618 yr mnie sie podoba praca Adka_CG. i za to ze jest "nie z-brushowa/mudboxowa" moj glos leci do niego:) tak trzymaj chlopie!!;)
December 23, 200618 yr no zabawa przednia;-) gomez pelen szacuneczek i gratulejszyn. czekam na kolejnego speeda;-) masz juz pomysl?
December 24, 200618 yr Dzięki wielkie. Gratuluję wszystkim świetnych prac, zwłaszcza Sisio. Nie spodziewałem się takiego obrotu sprawy :] Chyba mam pomysł, ile mam czasu na założenie wątku?
December 25, 200618 yr Kongratulejszyns Gomez! Dzięki też wszystkim, którzy głosowali na alienka :) S.